250 gramų | mascarpone sūris |
200 gramų | biskvitiniai piršteliai |
200 gramų | grietinėlės, 35% |
100 mililitrų | kava |
3 valgomieji šaukštai | cukrus |
1 žiupsnelis | citrinos rūgštis |
šiek tiek | vyšnios |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Maskarponės sūrio ir braškių desertas
- Uogienės putėsiai
- Baltasis tinginys
- Apelsinų želė
- Pudingas
- Grikių desertiniai pusryčiai
- Duonos putėsiai
- Varškės ledai
- Greitai paruošiamas meduolių ir bananų tortas
- Desertas "Vojei"
- Nekeptas varškės tortas
- Sausainių tortas
- Desertinis vasaros tortukas su Filadelfijos sūriu
- Jogurtinis pudingas
- Burnoje tirpstantis kalėdinis tortas
- Torčiukas "vaikučiukas"
- Kukurūzų dribsnių lizdeliai
- Pyragas su braškėmis ir žele
- Spanguolių putėsiai
- Naminiai ledai su braškėmis
Vyšninis tiramisu (be kiaušinių)
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Mascarpone sūris,
250 gramų -
Biskvitiniai piršteliai,
200 gramų -
Grietinėlė, 35%,
200 gramų -
Kava,
100 mililitrų -
Cukrus,
3 valgomieji šaukštai -
Citrinos rūgštis,
1 žiupsnelis - Vyšnios
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Grietinėlę išplakame su cukrumi ir citrinos rūgštimi.
Sudedame maskarponę ir nedideliu greičiu viską kartu išplakame iki vientisos masės.
Imame stiklinį indą, norimos formos, labai trumpam panardiname sausainius (po vieną) į kavą ir sudedame viena eile ant dugno, užpilame kremo, dedame vyšnių (jas įspaudžiame į kremą).
Vėl dedame sausainius, suvilgytus kava, toliau - kremas, vyšnios ir t.t.
Viršutinis sluoksnis turi būti kremo.
Viršų galima pabarstyti tarkuotu šokoladu arba kakava.
Palaikome kelias valandas šaldytuve. Skanaus!