
Traškūs žagarėliai
INGREDIENTAI:
3 vienetai | kiaušiniai |
1 stiklinė | kefyras |
0.5 stiklinės | cukrus |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
šiek tiek | kvietiniai miltai (tiek, kad šiek tiek kočiotųsi tešla, bet būtų ne per kieta) |
šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
šiek tiek | cukraus pudra (pabarstymui) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Iš visų produktų išminkyti tešlą, kad būtų galima šiek tiek kočioti, bet tuo pačiu ir kad būtų šiek tiek skystoka. Labai plonai nekočiojam, tada su peiliu pjaustome norimo dydzio juostelėmis ir dedame į verdantį aliejų. Iškepus nusausiname aliejų ir pabarstome cukraus pudra. Skanaus
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šimtalapis su varške
-
Kiškio pyragaičiai
-
Žuvies pyragas
-
Citrinų pyragas
-
Trapūs,sultingi kibinai
-
Trapūs sausainiai su kardamonu ir imbieru
-
Braškių Šokolado ir Kokoso keksiukai
-
Pyragas su varškės įdaru
-
Bandelės su varške
-
Speltos duona duonkepei
-
Šokoladinis bananinis keksas
-
Kalėdinis keksas
-
Rozmarino ir moliūgo sėklų sausainiukai
-
Moliūgo ir obuolių pyragas
-
Bandelės su aguonomis
-
Tinginių pyragas
-
Tortas "Seklyčia"
-
Jogurto indelio pyragas
-
Kakavinis Napoleonas
-
Vyniotinis su obuoliene
Traškūs žagarėliai
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Kefyras,
1 stiklinė -
Cukrus,
0.5 stiklinės -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis - Kvietiniai miltai, tiek, kad šiek tiek kočiotųsi tešla, bet būtų ne per kieta
- Aliejus, kepimui
- Cukraus pudra, pabarstymui
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Iš visų produktų išminkyti tešlą, kad būtų galima šiek tiek kočioti, bet tuo pačiu ir kad būtų šiek tiek skystoka. Labai plonai nekočiojam, tada su peiliu pjaustome norimo dydzio juostelėmis ir dedame į verdantį aliejų. Iškepus nusausiname aliejų ir pabarstome cukraus pudra. Skanaus
Reklama:
Komentarai (4)
-
Inga
2011-04-21 12:22
Susper super super, paprasta ir skanu.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...