
Traškūs žagarėliai
INGREDIENTAI:
3 vienetai | kiaušiniai |
1 stiklinė | kefyras |
0.5 stiklinės | cukrus |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
šiek tiek | kvietiniai miltai (tiek, kad šiek tiek kočiotųsi tešla, bet būtų ne per kieta) |
šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
šiek tiek | cukraus pudra (pabarstymui) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Iš visų produktų išminkyti tešlą, kad būtų galima šiek tiek kočioti, bet tuo pačiu ir kad būtų šiek tiek skystoka. Labai plonai nekočiojam, tada su peiliu pjaustome norimo dydzio juostelėmis ir dedame į verdantį aliejų. Iškepus nusausiname aliejų ir pabarstome cukraus pudra. Skanaus
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Trupiniuotis
-
Bandelės su varške
-
Tortas su maskarponės sūriu
-
Keksiukai su "Karvutės" saldainiais
-
Prancūziški eklerai su sviesto kremu
-
Keksas su mėlynėmis
-
Rudeniniai grybukai
-
Sluoksniuotos tešlos pyragas su varške ir rūkyta lašiša
-
Citrininis keksas
-
Mielinės tešlos pyragėliai su obuoliais
-
Gardi sezaminė duona
-
Imbierinis tortas Kalėdoms
-
Sausainiai macarons
-
Jogurtinis tortas su vaisiais
-
Everestas
-
Imbieriniai elniukai
-
Bandelės su varške
-
Pirštai
-
Seniai besmegeniai
-
Larisos kalėdinis pyragaitis
Traškūs žagarėliai
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Kefyras,
1 stiklinė -
Cukrus,
0.5 stiklinės -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis - Kvietiniai miltai, tiek, kad šiek tiek kočiotųsi tešla, bet būtų ne per kieta
- Aliejus, kepimui
- Cukraus pudra, pabarstymui
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Iš visų produktų išminkyti tešlą, kad būtų galima šiek tiek kočioti, bet tuo pačiu ir kad būtų šiek tiek skystoka. Labai plonai nekočiojam, tada su peiliu pjaustome norimo dydzio juostelėmis ir dedame į verdantį aliejų. Iškepus nusausiname aliejų ir pabarstome cukraus pudra. Skanaus
Reklama:
Komentarai (4)
-
Inga
2011-04-21 12:22
Susper super super, paprasta ir skanu.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...