
Ežiukai
Porcijų skaičius:
3
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
2 vienetai | kriaušės (didelės) | |
šiek tiek | vynuogės | |
Papuošimui: | ||
šiek tiek | vynuogės (juodos) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Nuplauti kriaušės. Iki pusės kriaušę įpjauti aplink ir gražiai nulupti žievę.
2.
Ant dantų krapštukų verti po vynuogę (galima pridėti ir kelias uogas).
3.
Vynuogių vėrinukus smaigstyti į kriaušes ir dartti ežiuką. Iš tamsių uogų padaryti nosytes.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Krevetės
-
Trapios tešlos užkandėlės su svogūnais ir šonine
-
Užkanda "Lelijos"
-
Įdaryti krepšeliai
-
Karštas aštrus užkandis iš pupelių
-
Picos - ricos
-
Užkandis su unguriu
-
Duonelė su sviesto ir ridikėlių tepiniu
-
Grybų užkandis
-
Lavašo suktinukai su kumpiu ir majonezu
-
Virtų kiaušinių pusryčiai
-
Įdaryti svogūnai itališkai
-
Silkė su porais, salierais ir majonezu
-
Sluoksniuotas traškus tešlainių desertas su "POÉMA Creme" (pagal Darių Dabrovolską)
-
Salotos ananase
-
Mocarelos užkandis
-
Užkandis "Žiemos puokštė"
-
Silkės užkandėlė
-
Sumuštiniai su lašiša
-
Tuno - lašišos užkandinis tortas
Ežiukai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
-
Kriaušės, didelės,
2 vienetai - Vynuogės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
- Vynuogės, juodos
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuplauti kriaušės. Iki pusės kriaušę įpjauti aplink ir gražiai nulupti žievę.
Ant dantų krapštukų verti po vynuogę (galima pridėti ir kelias uogas).
Vynuogių vėrinukus smaigstyti į kriaušes ir dartti ežiuką. Iš tamsių uogų padaryti nosytes.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...