Ežiukai
Porcijų skaičius:
3
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
| 2 vienetai | kriaušės (didelės) | |
| šiek tiek | vynuogės | |
| Papuošimui: | ||
| šiek tiek | vynuogės (juodos) | |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Nuplauti kriaušės. Iki pusės kriaušę įpjauti aplink ir gražiai nulupti žievę.
2.
Ant dantų krapštukų verti po vynuogę (galima pridėti ir kelias uogas).
3.
Vynuogių vėrinukus smaigstyti į kriaušes ir dartti ežiuką. Iš tamsių uogų padaryti nosytes.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Užkanda "Lelijos"
-
Omleto keksiukai
-
Trapios tešlos užkandėlės su svogūnais ir šonine
-
Užkandis "Margas pavasario stalas"
-
Lašišos sumuštinukai
-
Sumuštiniai su gorgonzola ir figomis
-
Užkandis su aitriosiomis paprikomis CHIPOTLE
-
Skrebučiai su užtepėle
-
Pyragėliai su kmynais
-
Antienos filė užkandėlės (ant iešmelių)
-
Vyniotinis iš faršo ir sūrio
-
Ūmėdės padaže
-
Kepintų daržovių mišrainė su naminiu majonezu ir žolelėmis ant juodos duonos skrebučio
-
Skanūs sumuštiniai
-
Lazdelės su sūriu
-
Krepšeliai su avokadais ir ikrais
-
Užkandėlė “Suktinukai” su majonezu
-
Sūrio lazdelės
-
Sumuštiniai "Laiveliai"
-
Vynuogių su varške ir pistacijomis rutuliukai
Ežiukai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
-
Kriaušės, didelės,
2 vienetai - Vynuogės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
- Vynuogės, juodos
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuplauti kriaušės. Iki pusės kriaušę įpjauti aplink ir gražiai nulupti žievę.
Ant dantų krapštukų verti po vynuogę (galima pridėti ir kelias uogas).
Vynuogių vėrinukus smaigstyti į kriaušes ir dartti ežiuką. Iš tamsių uogų padaryti nosytes.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
