
500 gramų | kvietiniai miltai |
250 gramų | sviestas |
2 vienetai | kiaušiniai (baltymai) |
5 valgomieji šaukštai | grietinė |
200 gramų | cukraus pudra |
20 gramų | vanilinis cukrus |
1 kilogramas | obuoliai |
1 vienetas | kiaušiniai (baltymai) |
6 valgomieji šaukštai | cukrus |
Tada įdėti į dubenėlį, uždengti ir 2 val. palaikyti šaldytuve.
Vienodo dydžio obuolius nuplauti, nulupti, išpjauti sėklalizdžius, o į jų vietą įberti cukraus.
Tešlą iškočioti ir supjaustyti tokio dydžio kvadratais, kad būtų galima suvynioti obuolį.
Obuolį dėti kvadrato centre, o tešlos kampelius kruopščiai sulipdyti. Obuolius galite ir dekoruoti, iš likusios tešlos suformuoti lapelius ;-)
Sudėti ant kepimo skardos, patepti plaktu baltymu, pabarstyti cukrumi.
Kepti 180 laipsnių pagal Celsijų orkaitėje 35-40 min.
Patiekti karštus su vaniliniu padažu ar plakta grietinėle.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Naminis lavašas
-
Krevetės patale
-
Silkė su saulėgražomis
-
Moliūgo, pomidoro ir gorgoncolos sūrio bruskėtas
-
Tradicinė silkė
-
Bulviniai pyragėliai
-
Įdaryti pievagrybiai
-
Skrebučiai
-
Krevetės šoninės patale
-
Naminė pica su faršu
-
Karštas aštrus užkandis iš pupelių
-
Čeburėkai
-
Sūdytos lašišos užkandėlė su grūdėtų garstyčių padažu ir pomidorais
-
Sluoksniuotos tešlos užkandėlė su pikantiškomis salotomis
-
Vyniotinis iš faršo ir sūrio
-
Įdarytos bandelės
-
Labai skanūs sumuštiniai
-
Įdaryti kiaušiniai
-
Silkė su pomidorais
-
Kepta duona su padažu
Obuoliai tešloje

-
Kvietiniai miltai,
500 gramų -
Sviestas,
250 gramų -
Kiaušiniai, baltymai,
2 vienetai -
Grietinė,
5 valgomieji šaukštai -
Cukraus pudra,
200 gramų -
Vanilinis cukrus,
20 gramų -
Obuoliai,
1 kilogramas -
Kiaušiniai, baltymai,
1 vienetas -
Cukrus,
6 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Miltus kapoti su sviestu, išmaišyti su cukrumi ir vaniliniu cukrumi, įdėti keletą šaukštų grietinės ir kapojant minkyti tešlą.
Tada įdėti į dubenėlį, uždengti ir 2 val. palaikyti šaldytuve.
Vienodo dydžio obuolius nuplauti, nulupti, išpjauti sėklalizdžius, o į jų vietą įberti cukraus.
Tešlą iškočioti ir supjaustyti tokio dydžio kvadratais, kad būtų galima suvynioti obuolį.
Obuolį dėti kvadrato centre, o tešlos kampelius kruopščiai sulipdyti. Obuolius galite ir dekoruoti, iš likusios tešlos suformuoti lapelius ;-)
Sudėti ant kepimo skardos, patepti plaktu baltymu, pabarstyti cukrumi.
Kepti 180 laipsnių pagal Celsijų orkaitėje 35-40 min.
Patiekti karštus su vaniliniu padažu ar plakta grietinėle.
Komentarai (3)
-
jghbffg
2012-11-08 13:17
%-) ...........................................................................................