
500 gramų | kvietiniai miltai |
250 gramų | sviestas |
2 vienetai | kiaušiniai (baltymai) |
5 valgomieji šaukštai | grietinė |
200 gramų | cukraus pudra |
20 gramų | vanilinis cukrus |
1 kilogramas | obuoliai |
1 vienetas | kiaušiniai (baltymai) |
6 valgomieji šaukštai | cukrus |
Tada įdėti į dubenėlį, uždengti ir 2 val. palaikyti šaldytuve.
Vienodo dydžio obuolius nuplauti, nulupti, išpjauti sėklalizdžius, o į jų vietą įberti cukraus.
Tešlą iškočioti ir supjaustyti tokio dydžio kvadratais, kad būtų galima suvynioti obuolį.
Obuolį dėti kvadrato centre, o tešlos kampelius kruopščiai sulipdyti. Obuolius galite ir dekoruoti, iš likusios tešlos suformuoti lapelius ;-)
Sudėti ant kepimo skardos, patepti plaktu baltymu, pabarstyti cukrumi.
Kepti 180 laipsnių pagal Celsijų orkaitėje 35-40 min.
Patiekti karštus su vaniliniu padažu ar plakta grietinėle.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Silkių užkandėlė su kiviais
-
Žuvies vyniotinis drebučiuose
-
Šventiniai žaliukai
-
Skrebučiai
-
Vasaros ežiukas
-
Kepenelių vyniotinis
-
Kiaušinių ir sausų makaronų užtepas su majonezu
-
Sumuštiniai su kiaušiniu
-
Marinuota skumbrė
-
Rūkyti lašiniai
-
Kiaušinių ir sūrio vyniotinis su faršu
-
Užkandėlė su sausais makaronais
-
Sūdytos lašišos receptas
-
Sūrio piršteliai
-
Antienos filė su vyšnių padažu
-
Silkės užkandėlė
-
Omletas
-
Fondiu iš moliūgo
-
Obuoliai su varške
-
Silkė su saulėgražomis
Obuoliai tešloje

-
Kvietiniai miltai,
500 gramų -
Sviestas,
250 gramų -
Kiaušiniai, baltymai,
2 vienetai -
Grietinė,
5 valgomieji šaukštai -
Cukraus pudra,
200 gramų -
Vanilinis cukrus,
20 gramų -
Obuoliai,
1 kilogramas -
Kiaušiniai, baltymai,
1 vienetas -
Cukrus,
6 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Miltus kapoti su sviestu, išmaišyti su cukrumi ir vaniliniu cukrumi, įdėti keletą šaukštų grietinės ir kapojant minkyti tešlą.
Tada įdėti į dubenėlį, uždengti ir 2 val. palaikyti šaldytuve.
Vienodo dydžio obuolius nuplauti, nulupti, išpjauti sėklalizdžius, o į jų vietą įberti cukraus.
Tešlą iškočioti ir supjaustyti tokio dydžio kvadratais, kad būtų galima suvynioti obuolį.
Obuolį dėti kvadrato centre, o tešlos kampelius kruopščiai sulipdyti. Obuolius galite ir dekoruoti, iš likusios tešlos suformuoti lapelius ;-)
Sudėti ant kepimo skardos, patepti plaktu baltymu, pabarstyti cukrumi.
Kepti 180 laipsnių pagal Celsijų orkaitėje 35-40 min.
Patiekti karštus su vaniliniu padažu ar plakta grietinėle.
Komentarai (3)
-
jghbffg
2012-11-08 13:17
%-) ...........................................................................................