Keptų kalmarų užkandėlė
INGREDIENTAI:
| šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
| 400 gramų | kalmarai (žiedai) |
| 2 vienetai | kiaušiniai |
| 4 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
| šiek tiek | prieskoniai |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Šaldytus kalmarų žiedus atšildome ir paverdame apie 8 minutes vandenyje. Išvirtus kalmarus perpilame šaltu vandeniu. Iš likusių produktų sumaišome tešlą, tešla turi būti panaši kaip miltiniams blynams. Kalmarų žiedus apvoliojame tešloje ir kepame įkaitintame aliejuje, kol gražiai pagels. Labai svarbu yra neperkepti kalmarų, kad netaptų guminiais. Iškeptus dėti ant popierinio rankšluosčio, kad aliejus nusivarvėtų.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Omleto keksiukai
-
Krepšelis su ZIGMO sūdyta lašišos file
-
Silkė su persikais
-
Suši su lašiša ir paprikomis
-
Greitieji sūrio ir šoninės iešmeliai
-
Boružėlės
-
Silkės užkandėlė
-
Kaimiškas sumuštinis
-
Vasaros ežiukas
-
Greitos pomidorų ir skrudinto batono salotos
-
Omletas su sūriu
-
Duona su įdaru
-
Krevečių sumuštiniai
-
Virtų kiaušinių pusryčiai
-
Karališka kiaušinienė su pomidorais
-
Kiaušinienė su varškės sūriu
-
Sumuštinis "Ara"
-
Krevetės patale
-
Piršteliai su aguonomis
-
Tortilijų suktinukai
Keptų kalmarų užkandėlė
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Aliejus, kepimui
-
Kalmarai, žiedai,
400 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Kvietiniai miltai,
4 valgomieji šaukštai - Prieskoniai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šaldytus kalmarų žiedus atšildome ir paverdame apie 8 minutes vandenyje. Išvirtus kalmarus perpilame šaltu vandeniu. Iš likusių produktų sumaišome tešlą, tešla turi būti panaši kaip miltiniams blynams. Kalmarų žiedus apvoliojame tešloje ir kepame įkaitintame aliejuje, kol gražiai pagels. Labai svarbu yra neperkepti kalmarų, kad netaptų guminiais. Iškeptus dėti ant popierinio rankšluosčio, kad aliejus nusivarvėtų.
Reklama:
Komentarai (3)
-
...
2013-05-05 13:17
Kalmaru virti tikrai nereikia pries kepat aliejuje. tikrai bus guminiai
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
