Keptų kalmarų užkandėlė
INGREDIENTAI:
| šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
| 400 gramų | kalmarai (žiedai) |
| 2 vienetai | kiaušiniai |
| 4 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
| šiek tiek | prieskoniai |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Šaldytus kalmarų žiedus atšildome ir paverdame apie 8 minutes vandenyje. Išvirtus kalmarus perpilame šaltu vandeniu. Iš likusių produktų sumaišome tešlą, tešla turi būti panaši kaip miltiniams blynams. Kalmarų žiedus apvoliojame tešloje ir kepame įkaitintame aliejuje, kol gražiai pagels. Labai svarbu yra neperkepti kalmarų, kad netaptų guminiais. Iškeptus dėti ant popierinio rankšluosčio, kad aliejus nusivarvėtų.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Fokačija su pagardais
-
Žuvies tortas
-
Rūkyti naminiai vijūnai
-
Silkės ir lašišos užkandėlė su bulvėmis ir majonezo padažu
-
Silkė patale
-
Kokteilinės krabų salotos krepšeliuose
-
Marinuota saldžiarūgšti silkė
-
Kesadilijos (Quesadilla)
-
Valentino sumuštinukai
-
Vištienos file užkandis
-
Mini picos su majonezu
-
Kepintų daržovių mišrainė su naminiu majonezu ir žolelėmis ant juodos duonos skrebučio
-
Pikantiški sumuštiniai
-
Vėrinukai
-
Kalmaras vyno padaže
-
Krevečių sumuštiniai
-
Užkandėlė su šonine
-
Burokėliai su silke ir karštomis bulvėmis
-
Šokoladinės vynuogės
-
Greitai įdaryti kiaušiniai
Keptų kalmarų užkandėlė
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Aliejus, kepimui
-
Kalmarai, žiedai,
400 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Kvietiniai miltai,
4 valgomieji šaukštai - Prieskoniai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šaldytus kalmarų žiedus atšildome ir paverdame apie 8 minutes vandenyje. Išvirtus kalmarus perpilame šaltu vandeniu. Iš likusių produktų sumaišome tešlą, tešla turi būti panaši kaip miltiniams blynams. Kalmarų žiedus apvoliojame tešloje ir kepame įkaitintame aliejuje, kol gražiai pagels. Labai svarbu yra neperkepti kalmarų, kad netaptų guminiais. Iškeptus dėti ant popierinio rankšluosčio, kad aliejus nusivarvėtų.
Reklama:
Komentarai (3)
-
...
2013-05-05 13:17
Kalmaru virti tikrai nereikia pries kepat aliejuje. tikrai bus guminiai
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
