
Keptų kalmarų užkandėlė
INGREDIENTAI:
šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
400 gramų | kalmarai (žiedai) |
2 vienetai | kiaušiniai |
4 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
šiek tiek | prieskoniai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Šaldytus kalmarų žiedus atšildome ir paverdame apie 8 minutes vandenyje. Išvirtus kalmarus perpilame šaltu vandeniu. Iš likusių produktų sumaišome tešlą, tešla turi būti panaši kaip miltiniams blynams. Kalmarų žiedus apvoliojame tešloje ir kepame įkaitintame aliejuje, kol gražiai pagels. Labai svarbu yra neperkepti kalmarų, kad netaptų guminiais. Iškeptus dėti ant popierinio rankšluosčio, kad aliejus nusivarvėtų.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Marinuota silkės filė
-
Kiaušiniai su špinatais ir feta sūriu
-
Vištiena medaus - garstyčių padaže
-
Helovyno voriukai
-
Konservuotų pupelių užkandėlė
-
Žavesio skaniausi sumuštinukai
-
Aštrūs ridikėliai žiemai (nevirti ir netroškinti)
-
Įdaryti piepagrybiai
-
Skanieji įdaryti kiaušiniai
-
Austrės su lietuviškais obuoliais
-
Kepti svogūno žiedai
-
Bulviniai lizdeliai su silke
-
Lašišos vėrinukai
-
Kepta duona "Su skyle"
-
Ant grotelių keptos daržovės
-
Bulvių ir lašišos kukuliai
-
Vegetariškas sumuštinis
-
Omletas su sūriu
-
Užkandėlė su rūkyta žuvimi
-
Jautienos "Fajitas" / Fajitas de res
Keptų kalmarų užkandėlė
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Aliejus, kepimui
-
Kalmarai, žiedai,
400 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Kvietiniai miltai,
4 valgomieji šaukštai - Prieskoniai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šaldytus kalmarų žiedus atšildome ir paverdame apie 8 minutes vandenyje. Išvirtus kalmarus perpilame šaltu vandeniu. Iš likusių produktų sumaišome tešlą, tešla turi būti panaši kaip miltiniams blynams. Kalmarų žiedus apvoliojame tešloje ir kepame įkaitintame aliejuje, kol gražiai pagels. Labai svarbu yra neperkepti kalmarų, kad netaptų guminiais. Iškeptus dėti ant popierinio rankšluosčio, kad aliejus nusivarvėtų.
Reklama:
Komentarai (3)
-
...
2013-05-05 13:17
Kalmaru virti tikrai nereikia pries kepat aliejuje. tikrai bus guminiai
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...