
Keptų kalmarų užkandėlė
INGREDIENTAI:
šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
400 gramų | kalmarai (žiedai) |
2 vienetai | kiaušiniai |
4 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
šiek tiek | prieskoniai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Šaldytus kalmarų žiedus atšildome ir paverdame apie 8 minutes vandenyje. Išvirtus kalmarus perpilame šaltu vandeniu. Iš likusių produktų sumaišome tešlą, tešla turi būti panaši kaip miltiniams blynams. Kalmarų žiedus apvoliojame tešloje ir kepame įkaitintame aliejuje, kol gražiai pagels. Labai svarbu yra neperkepti kalmarų, kad netaptų guminiais. Iškeptus dėti ant popierinio rankšluosčio, kad aliejus nusivarvėtų.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kepti moliūgai
-
Žirnių užkandėlė prie alaus
-
Pica
-
Gurmaniški kepti persikai
-
Bulvių pyragėliai
-
Piršteliai su aguonomis
-
Lašišos vieno kąsnio sumuštinukai
-
Silkės pataluos vyniotinis
-
Helovyno voriukai
-
Sumuštiniai su lašiša
-
Įdaryti agurkėliai
-
Pakepintos baltos duonos riekelės
-
Džiovinti kopūstai
-
Traškūs žiediniai kopūstai
-
Kepti kiaušiniai
-
Netikras zuikis įdarytas žaliosiomis alyvuogėmis
-
Skaniausia lešių užtepėlė
-
Omleto keksiukai
-
Kepti saldūs sumuštiniai
-
Skrebučiai mažajam smaližiui
Keptų kalmarų užkandėlė
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Aliejus, kepimui
-
Kalmarai, žiedai,
400 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Kvietiniai miltai,
4 valgomieji šaukštai - Prieskoniai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šaldytus kalmarų žiedus atšildome ir paverdame apie 8 minutes vandenyje. Išvirtus kalmarus perpilame šaltu vandeniu. Iš likusių produktų sumaišome tešlą, tešla turi būti panaši kaip miltiniams blynams. Kalmarų žiedus apvoliojame tešloje ir kepame įkaitintame aliejuje, kol gražiai pagels. Labai svarbu yra neperkepti kalmarų, kad netaptų guminiais. Iškeptus dėti ant popierinio rankšluosčio, kad aliejus nusivarvėtų.
Reklama:
Komentarai (3)
-
...
2013-05-05 13:17
Kalmaru virti tikrai nereikia pries kepat aliejuje. tikrai bus guminiai
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...