Miltų reiks tiek kad tešla būtų kočiojama.
Sviestą sutarkuoti, įmušti kiaušinį, supilti cukrų ir grietinę, miltus. Išminkyti tešlą ir kol orkaitė įkais iki 180 laipsnių - laikyti šaldytuve (iki 10 min. - šaldiklyje). Tešlą iškočioti apie 1 cm storio sluoksniu ir su sausainių formele suformuoti sausainius. Neturėdami formelės supjaustykite tešlą rombais. Ir kepkite kol apačia rusvai paskrus.
Sausainiai VIENETAS
INGREDIENTAI:
| 200 gramų | sviestas |
| 1 stiklinė | cukrus |
| 1 vienetas | kiaušiniai |
| 150 gramų | grietinė |
| šiek tiek | kvietiniai miltai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Tortas "Vasaros prisilietimas"
-
Duona su džiovintais vaisiais
-
Nekeptas šokoladinis – karamelinis tortas
-
Kalėdinės dėžutės
-
Grietinėlės tortas
-
Tortas Mylimiausiajam
-
Amerikietiškas pekano riešutų pyragas
-
Citrininis pyragas
-
Burnoje tirpstantys morengai
-
Pide (mielinės bandelės su faršo ir sūrio įdaru)
-
Duoniukai prie alaus
-
Sausainiai macarons
-
Keksiukai su persikais
-
Aviečių pyragas
-
Rozmarino ir moliūgo sėklų sausainiukai
-
Bulka staigmena
-
Obuolių pyragas prie ledų
-
Valentino dienos tortas ,,Myliu tave''
-
Kokosinis obuolių pyragas
-
Močiutės keksas
Sausainiai VIENETAS
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
-
Sviestas,
200 gramų -
Cukrus,
1 stiklinė -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Grietinė,
150 gramų - Kvietiniai miltai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Miltų reiks tiek kad tešla būtų kočiojama.
Sviestą sutarkuoti, įmušti kiaušinį, supilti cukrų ir grietinę, miltus. Išminkyti tešlą ir kol orkaitė įkais iki 180 laipsnių - laikyti šaldytuve (iki 10 min. - šaldiklyje). Tešlą iškočioti apie 1 cm storio sluoksniu ir su sausainių formele suformuoti sausainius. Neturėdami formelės supjaustykite tešlą rombais. Ir kepkite kol apačia rusvai paskrus.
Reklama:
Komentarai (3)
-
vika
2010-01-30 12:49
o kiek miltu? %-)
-
(anonimas)
2009-01-23 18:21
lengvas %-) ;-) :-( :-) :-p
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
