Miltų reiks tiek kad tešla būtų kočiojama.
Sviestą sutarkuoti, įmušti kiaušinį, supilti cukrų ir grietinę, miltus. Išminkyti tešlą ir kol orkaitė įkais iki 180 laipsnių - laikyti šaldytuve (iki 10 min. - šaldiklyje). Tešlą iškočioti apie 1 cm storio sluoksniu ir su sausainių formele suformuoti sausainius. Neturėdami formelės supjaustykite tešlą rombais. Ir kepkite kol apačia rusvai paskrus.
Sausainiai VIENETAS
INGREDIENTAI:
| 200 gramų | sviestas |
| 1 stiklinė | cukrus |
| 1 vienetas | kiaušiniai |
| 150 gramų | grietinė |
| šiek tiek | kvietiniai miltai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sausainiai
-
Gedo obuolių pyragas su trupučiu apelsino
-
Velykų pyragas
-
Keksiukai su kakava
-
Pyragas su riešutais
-
Gaivus varškės tortukas su vyšniomis
-
Keksiukai su uogomis
-
Keksiukai su džiovintais vaisiais
-
Močiutės pyragas kitaip
-
Keksiukai su varške ir džiovintom slyvom
-
Šokoladinis bananinis keksas
-
Obuolių pyragas su džemu
-
Šokoladinis tortas
-
Geriausias citrininis keksas
-
Keksiukai su vyšniomis
-
Vyrų džiaugsmas (šeimos firminis patiekalas)
-
Sūrinukai
-
Piršteliai su kmynais
-
Meduolis su obuoliais
-
Bananiniai keksiukai su grietinėlės likerio kremu
Sausainiai VIENETAS
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
-
Sviestas,
200 gramų -
Cukrus,
1 stiklinė -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Grietinė,
150 gramų - Kvietiniai miltai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Miltų reiks tiek kad tešla būtų kočiojama.
Sviestą sutarkuoti, įmušti kiaušinį, supilti cukrų ir grietinę, miltus. Išminkyti tešlą ir kol orkaitė įkais iki 180 laipsnių - laikyti šaldytuve (iki 10 min. - šaldiklyje). Tešlą iškočioti apie 1 cm storio sluoksniu ir su sausainių formele suformuoti sausainius. Neturėdami formelės supjaustykite tešlą rombais. Ir kepkite kol apačia rusvai paskrus.
Reklama:
Komentarai (3)
-
vika
2010-01-30 12:49
o kiek miltu? %-)
-
(anonimas)
2009-01-23 18:21
lengvas %-) ;-) :-( :-) :-p
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
