Orkaitę įkaitinti iki 180º C. Dvi skardas iškloti kepimo popieriumi.
Miltus sumaišyti su kakava ir persijoti.
Minkštą sviestą išplakti iki purumo. Ant viršaus persijoti cukraus pudrą, suberti druską ir supilti kiaušinio baltymą. Mikseriu plakti 1 minutę, kol masė gerai susimaišys. Suberti miltus su kakava ir mažiausiu greičiu maišyti tik tol, kol nebesimatys sausų miltų. Nepermaišyti!
Dėti tešlą į konditerinį maišelį su žvaigždutės formos antgaliu ir į paruoštas skardas išspausti W formos sausainius 2 cm atstumu vienas nuo kito.
Kepti sausainius 10 – 12 min. Ataušinti ant grotelių ir pabarstyti cukraus pudra.
Austriški šokoladiniai sausainiai
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
260 gramų | kvietiniai miltai |
5 valgomieji šaukštai | kakava (milteliai) |
250 gramų | sviestas (minkštas) |
100 gramų | cukraus pudra (pabarstyti) |
šiek tiek | druska |
3 valgomieji šaukštai | kiaušiniai (baltymas, lengvai išplaktas) |
šiek tiek | cukraus pudra (pabarstyti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Sausainiai su sėklomis “Sveikuoliai”
- Bananiniai sausainiai
- Meduoliai
- Baltijos pyragėliai
- Migdolų nuga
- Imbieriniai sausainiai
- Paprasti lietuviški sausainiai
- Persikiniai sausainiai su kokosu
- Apelsininiai keksiukai
- Kalėdiniai sausainiai
- Dribsnių sausainiai
- Alaus sausainiai
- Kepta eglutė
- Kalėdiniai sausainiai
- Voveraitės
- „Torketti“
- Sausainiai su obuoliais
- Paprastuoliai sausainukai
- Sausainiai su saldainiukais vaikams
- Sausainiai "Obuoliai pataluose"
Austriški šokoladiniai sausainiai
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kvietiniai miltai,
260 gramų -
Kakava, milteliai,
5 valgomieji šaukštai -
Sviestas, minkštas,
250 gramų -
Cukraus pudra, pabarstyti,
100 gramų - Druska
-
Kiaušiniai, baltymas, lengvai išplaktas,
3 valgomieji šaukštai - Cukraus pudra, pabarstyti
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Orkaitę įkaitinti iki 180º C. Dvi skardas iškloti kepimo popieriumi.
Miltus sumaišyti su kakava ir persijoti.
Minkštą sviestą išplakti iki purumo. Ant viršaus persijoti cukraus pudrą, suberti druską ir supilti kiaušinio baltymą. Mikseriu plakti 1 minutę, kol masė gerai susimaišys. Suberti miltus su kakava ir mažiausiu greičiu maišyti tik tol, kol nebesimatys sausų miltų. Nepermaišyti!
Dėti tešlą į konditerinį maišelį su žvaigždutės formos antgaliu ir į paruoštas skardas išspausti W formos sausainius 2 cm atstumu vienas nuo kito.
Kepti sausainius 10 – 12 min. Ataušinti ant grotelių ir pabarstyti cukraus pudra.
Reklama:
Komentarai (5)
-
Tuk tuk
2015-03-22 07:55
Kaip suprasti zvagzdutes formos o paskui W raides formos????
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...