Orkaitę įkaitinti iki 180º C. Dvi skardas iškloti kepimo popieriumi.
Miltus sumaišyti su kakava ir persijoti.
Minkštą sviestą išplakti iki purumo. Ant viršaus persijoti cukraus pudrą, suberti druską ir supilti kiaušinio baltymą. Mikseriu plakti 1 minutę, kol masė gerai susimaišys. Suberti miltus su kakava ir mažiausiu greičiu maišyti tik tol, kol nebesimatys sausų miltų. Nepermaišyti!
Dėti tešlą į konditerinį maišelį su žvaigždutės formos antgaliu ir į paruoštas skardas išspausti W formos sausainius 2 cm atstumu vienas nuo kito.
Kepti sausainius 10 – 12 min. Ataušinti ant grotelių ir pabarstyti cukraus pudra.

Austriški šokoladiniai sausainiai
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
260 gramų | kvietiniai miltai |
5 valgomieji šaukštai | kakava (milteliai) |
250 gramų | sviestas (minkštas) |
100 gramų | cukraus pudra (pabarstyti) |
šiek tiek | druska |
3 valgomieji šaukštai | kiaušiniai (baltymas, lengvai išplaktas) |
šiek tiek | cukraus pudra (pabarstyti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Paprasti Ingos sausainukai
-
Dideli Guliverio pirštai
-
Sausainiai su cukraus glazūra
-
Šokoladiniai sausainukai
-
Sausainiai su džiovintais ananasais
-
Songoko sausainiai
-
Imbieriniai Viktorijos sausainiai
-
Sausainukai "Sraigės"
-
Austriški šokoladiniai sausainiai
-
Florentinai
-
Dr. Oetker imbieriniai sausainiai dekoruoti glajumi ir pabarstukais
-
Kepta eglutė
-
Reino sausainiai
-
Kalėdiniai sausainiai
-
Sausainiai "Šypsenėlės"
-
Aguoniniai sausainėliai
-
Meduolis baltarusiškai
-
Sausainiai su varške ir cinamonu
-
Sviestiniai sausainiai
-
Pirštai
Austriški šokoladiniai sausainiai
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kvietiniai miltai,
260 gramų -
Kakava, milteliai,
5 valgomieji šaukštai -
Sviestas, minkštas,
250 gramų -
Cukraus pudra, pabarstyti,
100 gramų - Druska
-
Kiaušiniai, baltymas, lengvai išplaktas,
3 valgomieji šaukštai - Cukraus pudra, pabarstyti
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Orkaitę įkaitinti iki 180º C. Dvi skardas iškloti kepimo popieriumi.
Miltus sumaišyti su kakava ir persijoti.
Minkštą sviestą išplakti iki purumo. Ant viršaus persijoti cukraus pudrą, suberti druską ir supilti kiaušinio baltymą. Mikseriu plakti 1 minutę, kol masė gerai susimaišys. Suberti miltus su kakava ir mažiausiu greičiu maišyti tik tol, kol nebesimatys sausų miltų. Nepermaišyti!
Dėti tešlą į konditerinį maišelį su žvaigždutės formos antgaliu ir į paruoštas skardas išspausti W formos sausainius 2 cm atstumu vienas nuo kito.
Kepti sausainius 10 – 12 min. Ataušinti ant grotelių ir pabarstyti cukraus pudra.
Reklama:
Komentarai (5)
-
Tuk tuk
2015-03-22 07:55
Kaip suprasti zvagzdutes formos o paskui W raides formos????
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...