Saliero šaknis stambiai sutarkuojame ir verdame pasūdytame vandenyje apie 20 min.
Tuo tarpu morkas supjaustome šiaudeliais ir paverdame 5 min.
Išvirtus salierus nukošiame ir sutriname, įdėję margarino ir varškės.
Morkas nukošiame ir sumaišome su salierų tyre. Įberiame susmulkintų petražolių.

salierų ir morkų užkandis
INGREDIENTAI:
300 gramų | salierai (šaknys) |
250 gramų | morkos |
30 gramų | margarinas |
3 valgomieji šaukštai | varškė |
1 valgomasis šaukštas | petražolės (kapotos) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pavasariu alsuojanti pica
-
Silkė su daržovėmis
-
Silkė su raudonu grybų padažu
-
Krekeriai su avokadų piure
-
Krabų mėsos „Rafaelo“
-
Agurkų užkandis su varškės mase
-
Lavašo suktinukai
-
Tortilijos su krabų lazdelėmis
-
Silkės ir lašišos užkandėlė su bulvėmis ir majonezo padažu
-
Pupelės pomidorų padaže
-
Sluoksniuotos tešlos krepšeliai
-
Salotos ananase
-
Užkandžiai su faršu ir sūriu
-
Švelnūs suktinukai
-
Kepta duona su įmantriu padažu
-
Greitos pomidorų ir skrudinto batono salotos
-
Aštrūs kalakutų kaklai
-
Avokadai su krevetėmis
-
Krabų lazdelių ir sūrio užkanda
-
Pica lavaše jaukiems žiemos vakaras
salierų ir morkų užkandis
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Salierai, šaknys,
300 gramų -
Morkos,
250 gramų -
Margarinas,
30 gramų -
Varškė,
3 valgomieji šaukštai -
Petražolės, kapotos,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Saliero šaknis stambiai sutarkuojame ir verdame pasūdytame vandenyje apie 20 min.
Tuo tarpu morkas supjaustome šiaudeliais ir paverdame 5 min.
Išvirtus salierus nukošiame ir sutriname, įdėję margarino ir varškės.
Morkas nukošiame ir sumaišome su salierų tyre. Įberiame susmulkintų petražolių.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...