Saliero šaknis stambiai sutarkuojame ir verdame pasūdytame vandenyje apie 20 min.
Tuo tarpu morkas supjaustome šiaudeliais ir paverdame 5 min.
Išvirtus salierus nukošiame ir sutriname, įdėję margarino ir varškės.
Morkas nukošiame ir sumaišome su salierų tyre. Įberiame susmulkintų petražolių.
salierų ir morkų užkandis
INGREDIENTAI:
| 300 gramų | salierai (šaknys) |
| 250 gramų | morkos |
| 30 gramų | margarinas |
| 3 valgomieji šaukštai | varškė |
| 1 valgomasis šaukštas | petražolės (kapotos) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šaltiena
-
Antienos filė su vyšnių padažu
-
Vyšninių pomidorų užkandėlė
-
Vištienos šaltiena su daržovėmis „Velykų sala“
-
Žaliųjų citrinų ir guaca mole užkandis su fetos sūriu
-
Šaltai rūkytos Saliami dešros
-
Sūrio ir mėsos miksas
-
Vėrinukai su lašiša
-
Užkandis su ZIGMO silke ir tepamu sūriu Philadelphia
-
Dr. Oetker vištienos, ančiuvių ir šoninės vyniotinis
-
Vieno kąsnio sumuštinukai su silke
-
Silkių vyniotiniai
-
Lašišos vieno kąsnio sumuštinukai
-
Silkė pataluose su granato sėklomis
-
Tortilijų sumuštiniai su sūriu ir kumpiu
-
Vištiena medaus - garstyčių padaže
-
Švelnūs suktinukai
-
Kiaušinienė su spelta paplotėliu ir skumbre
-
Kiaušinienė su varškės sūriu
-
Naminė pica su faršu
salierų ir morkų užkandis
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
-
Salierai, šaknys,
300 gramų -
Morkos,
250 gramų -
Margarinas,
30 gramų -
Varškė,
3 valgomieji šaukštai -
Petražolės, kapotos,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Saliero šaknis stambiai sutarkuojame ir verdame pasūdytame vandenyje apie 20 min.
Tuo tarpu morkas supjaustome šiaudeliais ir paverdame 5 min.
Išvirtus salierus nukošiame ir sutriname, įdėję margarino ir varškės.
Morkas nukošiame ir sumaišome su salierų tyre. Įberiame susmulkintų petražolių.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
