Saliero šaknis stambiai sutarkuojame ir verdame pasūdytame vandenyje apie 20 min.
Tuo tarpu morkas supjaustome šiaudeliais ir paverdame 5 min.
Išvirtus salierus nukošiame ir sutriname, įdėję margarino ir varškės.
Morkas nukošiame ir sumaišome su salierų tyre. Įberiame susmulkintų petražolių.
salierų ir morkų užkandis
INGREDIENTAI:
| 300 gramų | salierai (šaknys) |
| 250 gramų | morkos |
| 30 gramų | margarinas |
| 3 valgomieji šaukštai | varškė |
| 1 valgomasis šaukštas | petražolės (kapotos) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Krekeriai su avokadų piure
-
Įdaryti agurkėliai
-
Silkės ir lašišos užkandėlė su bulvėmis ir majonezo padažu
-
Užtepėlė su pelėsiniu sūriu
-
Įdaryti kiaušiniai lukštuose
-
Aštrūs antienos kukuliukai
-
Spalvingi iešmeliai
-
Salotos „Antikvaras“
-
Pica
-
Sūrio lazdelės
-
Kiaušinukai Kūčioms
-
Velykų belaukiant
-
Skanios "Bačkutės"
-
Konservuotų pupelių užkandėlė
-
Su sūriu ir pomidorais kepti baklažanai
-
Įdarytos bandelės
-
Mandarinai su šokoladu ir baziliku
-
Užkandis su avokadų kremu ir ZIGMO Italian Style silke
-
Krabų lazdelės tešloje
-
Šventiniai braškių vėrinukai
salierų ir morkų užkandis
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
-
Salierai, šaknys,
300 gramų -
Morkos,
250 gramų -
Margarinas,
30 gramų -
Varškė,
3 valgomieji šaukštai -
Petražolės, kapotos,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Saliero šaknis stambiai sutarkuojame ir verdame pasūdytame vandenyje apie 20 min.
Tuo tarpu morkas supjaustome šiaudeliais ir paverdame 5 min.
Išvirtus salierus nukošiame ir sutriname, įdėję margarino ir varškės.
Morkas nukošiame ir sumaišome su salierų tyre. Įberiame susmulkintų petražolių.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
