salierų ir morkų užkandis
AUTORIUS:
INGREDIENTAI:
300 gramų salierai (šaknys)
250 gramų morkos
30 gramų margarinas
3 valgomieji šaukštai varškė
1 valgomasis šaukštas petražolės (kapotos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Saliero šaknis stambiai sutarkuojame ir verdame pasūdytame vandenyje apie 20 min.
Tuo tarpu morkas supjaustome šiaudeliais ir paverdame 5 min.
Išvirtus salierus nukošiame ir sutriname, įdėję margarino ir varškės.
Morkas nukošiame ir sumaišome su salierų tyre. Įberiame susmulkintų petražolių.

Populiariausi receptai šią savaitę

salierų ir morkų užkandis

Komentarai: 3
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Saliero šaknis stambiai sutarkuojame ir verdame pasūdytame vandenyje apie 20 min.
Tuo tarpu morkas supjaustome šiaudeliais ir paverdame 5 min.
Išvirtus salierus nukošiame ir sutriname, įdėję margarino ir varškės.
Morkas nukošiame ir sumaišome su salierų tyre. Įberiame susmulkintų petražolių.

Reklama:

Komentarai (3)


Daugiau receptų