Saliero šaknis stambiai sutarkuojame ir verdame pasūdytame vandenyje apie 20 min.
Tuo tarpu morkas supjaustome šiaudeliais ir paverdame 5 min.
Išvirtus salierus nukošiame ir sutriname, įdėję margarino ir varškės.
Morkas nukošiame ir sumaišome su salierų tyre. Įberiame susmulkintų petražolių.
salierų ir morkų užkandis
INGREDIENTAI:
300 gramų | salierai (šaknys) |
250 gramų | morkos |
30 gramų | margarinas |
3 valgomieji šaukštai | varškė |
1 valgomasis šaukštas | petražolės (kapotos) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kiaušiniai - laiveliai
- Grietinėlės sūrio užtepėlė su ZIGMO lašišos file
- Pikantiškos morkytės
- Aštrus krevečių užkandis
- Įdaryti pomidorai
- Kepti aguročiai su slyvomis
- Užkandis iš virtų kiaušinių "Musmirės"
- Sultingas Kebabas
- Cukinijos pusžiedžiai tešloje
- Vištienos vyniotinis
- Kiaušiniai – vėžliukai
- Sumuštiniai su krevetėmis
- Vištienos sandvičiai
- Kiaušinienė pomidoruose
- Suktukai su varške
- Bulvių košės kroketai
- Silkė su daržovėmis
- Marinuota skumbrė
- Kepta duona
- Kepti svogūnai tešloje
salierų ir morkų užkandis
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Salierai, šaknys,
300 gramų -
Morkos,
250 gramų -
Margarinas,
30 gramų -
Varškė,
3 valgomieji šaukštai -
Petražolės, kapotos,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Saliero šaknis stambiai sutarkuojame ir verdame pasūdytame vandenyje apie 20 min.
Tuo tarpu morkas supjaustome šiaudeliais ir paverdame 5 min.
Išvirtus salierus nukošiame ir sutriname, įdėję margarino ir varškės.
Morkas nukošiame ir sumaišome su salierų tyre. Įberiame susmulkintų petražolių.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...