Saliero šaknis stambiai sutarkuojame ir verdame pasūdytame vandenyje apie 20 min.
Tuo tarpu morkas supjaustome šiaudeliais ir paverdame 5 min.
Išvirtus salierus nukošiame ir sutriname, įdėję margarino ir varškės.
Morkas nukošiame ir sumaišome su salierų tyre. Įberiame susmulkintų petražolių.

salierų ir morkų užkandis
INGREDIENTAI:
300 gramų | salierai (šaknys) |
250 gramų | morkos |
30 gramų | margarinas |
3 valgomieji šaukštai | varškė |
1 valgomasis šaukštas | petražolės (kapotos) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Silkė burokėlių patale
-
Karališkos krevetės
-
Silkių bokšteliai
-
Arvydo kepintos cukinijos
-
Įdaryti vištiena pomidorai
-
Sumuštiniai su sūriu
-
Blynelių suktinukai su lašiša ir žirnelių kremu
-
Brinza su jogurtu ir ridikėliais
-
Vyniotinis iš faršo ir sūrio
-
Naminė pica
-
Galva
-
Sūrio ir krabų lazdelių gniūžtės
-
Keptos bulvės ispaniškai (Patatas Bravas)
-
Silkė su virtomis daržovėmis ir krienų su majonezu padažu
-
Kumpio suktinukai
-
Helovyno voriukai
-
Pyragėliai su krabų lazdelėmis
-
Omletas
-
Traški pitos užkandėlė su sūrio padažu
-
Kibinai
salierų ir morkų užkandis
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Salierai, šaknys,
300 gramų -
Morkos,
250 gramų -
Margarinas,
30 gramų -
Varškė,
3 valgomieji šaukštai -
Petražolės, kapotos,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Saliero šaknis stambiai sutarkuojame ir verdame pasūdytame vandenyje apie 20 min.
Tuo tarpu morkas supjaustome šiaudeliais ir paverdame 5 min.
Išvirtus salierus nukošiame ir sutriname, įdėję margarino ir varškės.
Morkas nukošiame ir sumaišome su salierų tyre. Įberiame susmulkintų petražolių.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...