Picos padą paruošti pagal nurodymus.
Iš iškočioto blyno suformuoti širdelę.

Meilės pica su Spelta
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 vienetas | mišinys spelta miltų picai |
6 valgomieji šaukštai | pomidorų padažas |
300 gramų | dešra |
300 gramų | sūris |
100 gramų | jalapenai |
3 vienetai | marinuoti agurkai |
1 vienetas | paprika |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
2.
Supjaustyti picos priedus.
Padą pirmiausia ištepti padažu, tada dėti visus produktus.
Padą pirmiausia ištepti padažu, tada dėti visus produktus.
3.
Kepti iki 200 - 220˚C temperatūros įkaitintoje orkaitėje apie 10 - 25 minutes.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištiena medaus - garstyčių padaže
-
Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su kalakutiena
-
Sūrainiai "Sūrskiai"
-
Mėsos ir daržovių vėrinukai
-
Įdaryti svogūnai itališkai
-
VILIUKO sumuštiniai
-
Omletas su špinatais
-
Karališka kiaušinienė su pomidorais
-
Pikantiški sumuštiniai
-
Pyragėliai su daržovėmis, vištiena ir sūriu
-
Virtinukai su grybais
-
Moliūgo, pomidoro ir gorgoncolos sūrio bruskėtas
-
Pikantiškos rožytės
-
Keptuvėje keptas varškės sūris
-
Kumpio ir sūrio bandelės
-
Dideli Guliverio pirštai
-
Karštas aštrus užkandis iš pupelių
-
Sūrio ir krabų lazdelių sumuštiniai
-
Ispaniški sandvičiai
-
Kepti aguročiai su slyvomis
Meilės pica su Spelta
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Mišinys SPELTA MILTŲ PICAI,
1 vienetas -
Pomidorų padažas,
6 valgomieji šaukštai -
Dešra,
300 gramų -
Sūris,
300 gramų -
Jalapenai,
100 gramų -
Marinuoti agurkai,
3 vienetai -
Paprika,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Picos padą paruošti pagal nurodymus.
Iš iškočioto blyno suformuoti širdelę.Supjaustyti picos priedus.
Padą pirmiausia ištepti padažu, tada dėti visus produktus.Kepti iki 200 - 220˚C temperatūros įkaitintoje orkaitėje apie 10 - 25 minutes.
Reklama:
Komentarai (3)
-
Slapukas
2017-05-05 06:41
Žiaurei patiko , skani pica tik nemegstu jalapenu tai ju nedejome
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...