
Bulvių pyragėliai
INGREDIENTAI:
250 gramų | bulvių (virtos) |
1 stiklinė | kvietiniai miltai |
60 gramų | kiaulienos lašiniai |
6 valgomieji šaukštai | aliejaus |
šiek tiek | svogūnai (laiškai) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Bulvės išverdamos, sutrinamos arba sumalamos mėsamale, įberiama miltų, smulkiai supjaustytų svogūnų laiškų, įpilama stiklinė vandens. Viskas gerai suminkoma. Lašiniukai supjaustomi kubeliais. Iš bulvių masės padaromi paplotėliai, į kiekvieną įspaudžiama po keletą gabaliukų lašiniukų ir suformuojama apvalūs rutuliukai. Kepami gerai įkaitintame aliejuje, kol iš abiejų pusių apsitraukia auksine geltona plutele.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vegetariška avokado užtepėlė su alyvuogėmis
-
Svogūnai prie alaus
-
Kepti kiaušiniai
-
Kiaušinienė su spelta paplotėliu ir skumbre
-
Užtepėlė su krabais
-
Kiaušinienė pomidoruose
-
Vištienos vyniotinis
-
Mocarelos užkandis
-
Girti čeburėkai
-
Naminiai kebabai su vištiena
-
Cukinijų užkanda
-
Keptų kalmarų užkandėlė
-
Užkandžiai šulinėliuose su pikantiška mišraine, krevetėmis ir ikrais
-
Šventinė kiaušinių užkandėlė
-
Pikantiškos salotos su svogūnų laiškais ir majonezu
-
Lašišos sumuštinukai
-
Keptos krevetės
-
Kiaušiniai su varškės padažu
-
Žvynabudės muštiniai
-
Plakta kiaušinienė kaip darželyje
Bulvių pyragėliai
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Bulvės, virtos,
250 gramų -
Kvietiniai miltai,
1 stiklinė -
Kiaulienos lašiniai,
60 gramų -
Aliejus,
6 valgomieji šaukštai - Svogūnai, laiškai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bulvės išverdamos, sutrinamos arba sumalamos mėsamale, įberiama miltų, smulkiai supjaustytų svogūnų laiškų, įpilama stiklinė vandens. Viskas gerai suminkoma. Lašiniukai supjaustomi kubeliais. Iš bulvių masės padaromi paplotėliai, į kiekvieną įspaudžiama po keletą gabaliukų lašiniukų ir suformuojama apvalūs rutuliukai. Kepami gerai įkaitintame aliejuje, kol iš abiejų pusių apsitraukia auksine geltona plutele.
Reklama:
Komentarai (5)
-
ilona
2008-09-23 04:31
lengvai pagaminams ir pakankamai skanus.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...