
Bulvių pyragėliai
INGREDIENTAI:
250 gramų | bulvių (virtos) |
1 stiklinė | kvietiniai miltai |
60 gramų | kiaulienos lašiniai |
6 valgomieji šaukštai | aliejaus |
šiek tiek | svogūnai (laiškai) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Bulvės išverdamos, sutrinamos arba sumalamos mėsamale, įberiama miltų, smulkiai supjaustytų svogūnų laiškų, įpilama stiklinė vandens. Viskas gerai suminkoma. Lašiniukai supjaustomi kubeliais. Iš bulvių masės padaromi paplotėliai, į kiekvieną įspaudžiama po keletą gabaliukų lašiniukų ir suformuojama apvalūs rutuliukai. Kepami gerai įkaitintame aliejuje, kol iš abiejų pusių apsitraukia auksine geltona plutele.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Velykiniai viščiukai
-
Tortilijos su kumpeliu
-
Spurgos iš varškės
-
Pievagrybiai kepti su česnaku
-
Šventinė užkandėlė "Bokšteliai"
-
Suši su lašiša
-
Silkė su salotomis
-
Meilės pica su Spelta
-
Briuselio kopūstų ir kumpio šašlykai
-
Pikantiškos morkytės
-
Kalmarų žiedai alaus tešloje
-
Vištienos šaltiena su daržovėmis „Velykų sala“
-
Kiaušiniai su varškės padažu
-
Pyragėliai su žuvimi
-
Jautienos "Fajitas" / Fajitas de res
-
Tradicinė silkė
-
Sumuštiniai su sūriu
-
Užkandėlės su tunu šventiniam stalui
-
Įdaryti kiaušiniai
-
Duona su įdaru
Bulvių pyragėliai
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Bulvės, virtos,
250 gramų -
Kvietiniai miltai,
1 stiklinė -
Kiaulienos lašiniai,
60 gramų -
Aliejus,
6 valgomieji šaukštai - Svogūnai, laiškai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bulvės išverdamos, sutrinamos arba sumalamos mėsamale, įberiama miltų, smulkiai supjaustytų svogūnų laiškų, įpilama stiklinė vandens. Viskas gerai suminkoma. Lašiniukai supjaustomi kubeliais. Iš bulvių masės padaromi paplotėliai, į kiekvieną įspaudžiama po keletą gabaliukų lašiniukų ir suformuojama apvalūs rutuliukai. Kepami gerai įkaitintame aliejuje, kol iš abiejų pusių apsitraukia auksine geltona plutele.
Reklama:
Komentarai (5)
-
ilona
2008-09-23 04:31
lengvai pagaminams ir pakankamai skanus.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...