Receptas vienai porcijai.
Silkei išimami viduriai, suvyniojama į popierių ir kepama orkaitėje. Po to išimami kaulai, minkštimas susmulkinamas. Rauginti burokėliai, silkės minkštimas užpilama burokėlių rasalu, praskiedžiama atšaldytu virintu vandeniu, pridedama druskos, pipirų ir acto.
Patiekiant sriubą, atskirai paduodamos virtos bulvės su odele.
Rasalynė
INGREDIENTAI:
| 90 gramų | silkė |
| 20 gramų | svogūnai |
| 50 gramų | burokėliai (rauginti) |
| 150 mililitrų | vanduo |
| 1 gramas | acto |
| 100 gramų | bulvių |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Užkandis su aitriosiomis paprikomis CHIPOTLE
-
Švelnioji silkė
-
Duona su įdaru
-
Sūrio suktinukai
-
Skrebučiai su užtepėle
-
Vaisių desertas su brendžiu
-
Kepenų paštetas
-
Sauliaus kibinai
-
Vėrinukai su kumpiu
-
Įdaryti kiaušiniai
-
Plakta kiaušinienė kaip darželyje
-
Daržovių užkandėlė
-
Kaimiška rūkyta dešra
-
Kiaušiniai įdaryti džiovintais grybais
-
Boquerones en vinagre (kilkė acte)
-
Įdaryti kiaušiniai
-
Bulvės „Akordeonas“
-
Greitas užkandis
-
Klasikinis kiaulienos šašlykas
-
Įdarytos bulvės
Rasalynė
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
-
Silkė,
90 gramų -
Svogūnai,
20 gramų -
Burokėliai, rauginti,
50 gramų -
Vanduo,
150 mililitrų -
Actas,
1 gramas -
Bulvės,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Receptas vienai porcijai.
Silkei išimami viduriai, suvyniojama į popierių ir kepama orkaitėje. Po to išimami kaulai, minkštimas susmulkinamas. Rauginti burokėliai, silkės minkštimas užpilama burokėlių rasalu, praskiedžiama atšaldytu virintu vandeniu, pridedama druskos, pipirų ir acto.
Patiekiant sriubą, atskirai paduodamos virtos bulvės su odele.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
