Receptas vienai porcijai.
Silkei išimami viduriai, suvyniojama į popierių ir kepama orkaitėje. Po to išimami kaulai, minkštimas susmulkinamas. Rauginti burokėliai, silkės minkštimas užpilama burokėlių rasalu, praskiedžiama atšaldytu virintu vandeniu, pridedama druskos, pipirų ir acto.
Patiekiant sriubą, atskirai paduodamos virtos bulvės su odele.

Rasalynė
INGREDIENTAI:
90 gramų | silkė |
20 gramų | svogūnai |
50 gramų | burokėliai (rauginti) |
150 mililitrų | vanduo |
1 gramas | acto |
100 gramų | bulvių |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Skani užkandėlė
-
Karšti užkandžiai "Baguette"
-
Vaisių užkandis "Povas"
-
Grybų užkandis
-
Trapios tešlos užkandėlės su svogūnais ir šonine
-
Užkandėlė “Suktinukai” su majonezu
-
Karšti sumuštiniai su morkomis
-
Baklažano suktinukai užkepti su kumpiu ir sūriu
-
Vyniotinis iš faršo ir sūrio
-
Užkandis su vytinta jautiena
-
Pyragėliai su kmynais
-
Šventinė užkandėlė "Bokšteliai"
-
Pomidoriukai
-
Kesadilijos su kumpiu ir daržovėmis
-
Sūri širdelė
-
Kiaušinienė su pomidorais ir paprikomis
-
Vėrinukai su kumpiu
-
Sūrio rutuliukai
-
Krevečių sumuštiniai
-
Šventiniai sūrio vėrinukai
Rasalynė
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Silkė,
90 gramų -
Svogūnai,
20 gramų -
Burokėliai, rauginti,
50 gramų -
Vanduo,
150 mililitrų -
Actas,
1 gramas -
Bulvės,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Receptas vienai porcijai.
Silkei išimami viduriai, suvyniojama į popierių ir kepama orkaitėje. Po to išimami kaulai, minkštimas susmulkinamas. Rauginti burokėliai, silkės minkštimas užpilama burokėlių rasalu, praskiedžiama atšaldytu virintu vandeniu, pridedama druskos, pipirų ir acto.
Patiekiant sriubą, atskirai paduodamos virtos bulvės su odele.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...