Receptas vienai porcijai.
Silkei išimami viduriai, suvyniojama į popierių ir kepama orkaitėje. Po to išimami kaulai, minkštimas susmulkinamas. Rauginti burokėliai, silkės minkštimas užpilama burokėlių rasalu, praskiedžiama atšaldytu virintu vandeniu, pridedama druskos, pipirų ir acto.
Patiekiant sriubą, atskirai paduodamos virtos bulvės su odele.

Rasalynė
INGREDIENTAI:
90 gramų | silkė |
20 gramų | svogūnai |
50 gramų | burokėliai (rauginti) |
150 mililitrų | vanduo |
1 gramas | acto |
100 gramų | bulvių |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištienos file užkandis
-
Burgundiškos pupelės
-
Lavašo suktinukai
-
Čeburėkai
-
Žuvis tešloje
-
Duona su česnaku
-
Silkė pataluose
-
Kiaušinių ir rūkyto bekono salotos ant prancūziško batono riekelių
-
Šventiniai šaltienos drebučiai
-
Sumuštinukai su mozarelos sūriu
-
Pupelės pomidorų padaže
-
Liežuvio užkandėlė
-
Bandelės iš batono
-
Virtinukai iš SPELTOS miltų su varškės ir špinatų įdaru
-
Kiaulienos sprandinės vyniotinis
-
Keptos krevetės
-
Baklažanų ir sūrio užkandėlė
-
Pyragėliai su grietinėlės sūrio, ZIGMO silkės ir riešutų įdaru
-
Pievagrybiai kepti su česnaku
-
Krevetės šoninės patale
Rasalynė
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Silkė,
90 gramų -
Svogūnai,
20 gramų -
Burokėliai, rauginti,
50 gramų -
Vanduo,
150 mililitrų -
Actas,
1 gramas -
Bulvės,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Receptas vienai porcijai.
Silkei išimami viduriai, suvyniojama į popierių ir kepama orkaitėje. Po to išimami kaulai, minkštimas susmulkinamas. Rauginti burokėliai, silkės minkštimas užpilama burokėlių rasalu, praskiedžiama atšaldytu virintu vandeniu, pridedama druskos, pipirų ir acto.
Patiekiant sriubą, atskirai paduodamos virtos bulvės su odele.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...