Receptas vienai porcijai.
Silkei išimami viduriai, suvyniojama į popierių ir kepama orkaitėje. Po to išimami kaulai, minkštimas susmulkinamas. Rauginti burokėliai, silkės minkštimas užpilama burokėlių rasalu, praskiedžiama atšaldytu virintu vandeniu, pridedama druskos, pipirų ir acto.
Patiekiant sriubą, atskirai paduodamos virtos bulvės su odele.
Rasalynė
INGREDIENTAI:
| 90 gramų | silkė |
| 20 gramų | svogūnai |
| 50 gramų | burokėliai (rauginti) |
| 150 mililitrų | vanduo |
| 1 gramas | acto |
| 100 gramų | bulvių |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Įdaryti agurkėliai
-
Boružėlės
-
Užtepėlė su tunu
-
Įdarytos bandelės
-
Česnakiniai šonkauliukai
-
Pomidoriukai
-
Vynuogių su varške ir pistacijomis rutuliukai
-
Kiaušinių krepšeliai
-
Sūrio lazdelės
-
Burokėlių ir svogūnų puokštė
-
Traškios sūrio lazdelės
-
Kepta duona su įmantriu padažu
-
Kiaušinienė su pomidorais ir paprikomis
-
Lašišos sumuštinukai su mažaisiais pomidorais ir agurkais
-
Pomidoriukai
-
Užkandėlė su rūkyta žuvimi
-
Varškės sūris su kmynais
-
Lavašo suktinukai su kumpiu ir majonezu
-
Sūrių užkandelė
-
Nesaldūs keksiukai
Rasalynė
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
-
Silkė,
90 gramų -
Svogūnai,
20 gramų -
Burokėliai, rauginti,
50 gramų -
Vanduo,
150 mililitrų -
Actas,
1 gramas -
Bulvės,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Receptas vienai porcijai.
Silkei išimami viduriai, suvyniojama į popierių ir kepama orkaitėje. Po to išimami kaulai, minkštimas susmulkinamas. Rauginti burokėliai, silkės minkštimas užpilama burokėlių rasalu, praskiedžiama atšaldytu virintu vandeniu, pridedama druskos, pipirų ir acto.
Patiekiant sriubą, atskirai paduodamos virtos bulvės su odele.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
