Receptas vienai porcijai.
Silkei išimami viduriai, suvyniojama į popierių ir kepama orkaitėje. Po to išimami kaulai, minkštimas susmulkinamas. Rauginti burokėliai, silkės minkštimas užpilama burokėlių rasalu, praskiedžiama atšaldytu virintu vandeniu, pridedama druskos, pipirų ir acto.
Patiekiant sriubą, atskirai paduodamos virtos bulvės su odele.
Rasalynė
INGREDIENTAI:
90 gramų | silkė |
20 gramų | svogūnai |
50 gramų | burokėliai (rauginti) |
150 mililitrų | vanduo |
1 gramas | acto |
100 gramų | bulvių |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
- Krabų lazdelių ruletai
- Keptos krevetės
- Austrės su lietuviškais obuoliais
- Kiaušinių ir sausų makaronų užtepas su majonezu
- Žalumynų indeliai su krevetėmis
- Šokoladiniai vaisiai
- Šventinė užkandėlė "Bokšteliai"
- Karamelizuotos ančiukų širdelės
- Krevečių ir šoninės iešmeliai
- Užkandiniai spirgučiai prie alaus
- Greitai įdaryti kiaušiniai
- Užkandis su avokadų kremu ir ZIGMO Italian Style silke
- Užtepėlės su duonelėmis
- Kiaušiniai su varškės padažu
- Kūčiukai
- Įdaryti pomidorai
- Padažas su avokadais
- Girti čeburėkai
- Šventiniai sumuštiniai
- Netikras zuikis įdarytas žaliosiomis alyvuogėmis
Rasalynė
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Silkė,
90 gramų -
Svogūnai,
20 gramų -
Burokėliai, rauginti,
50 gramų -
Vanduo,
150 mililitrų -
Actas,
1 gramas -
Bulvės,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Receptas vienai porcijai.
Silkei išimami viduriai, suvyniojama į popierių ir kepama orkaitėje. Po to išimami kaulai, minkštimas susmulkinamas. Rauginti burokėliai, silkės minkštimas užpilama burokėlių rasalu, praskiedžiama atšaldytu virintu vandeniu, pridedama druskos, pipirų ir acto.
Patiekiant sriubą, atskirai paduodamos virtos bulvės su odele.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...