
Alinos keksiukai
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
200 gramų | lazdyno riešutai (malti) |
150 gramų | kvietiniai miltai |
10 gramų | kepimo milteliai |
1 arbatinis šaukštelis | apelsinų (žievelės) |
4 vienetai | kiaušiniai |
300 gramų | bulvių (virtos) |
100 gramų | sviestas (minkštas) |
150 gramų | cukrus |
1 arbatinis šaukštelis | vanilinis cukrus |
100 gramų | razinos |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Bulves sutriname.
2.
Išsukame sviestą su cukrumi ir vaniliniu cukrumi.
3.
Įmaišome sutarkuotą apelsino žievelę, kiaušinių plakinį, riešutus, miltus, kepimo miltelius ir razinas. Galiausiai įmaišome bulvių košę.
Šią masė supilame į kepimo formeles.
Šią masė supilame į kepimo formeles.
4.
Kepame 180-200° C orkaitėje 20-30 minučių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Makaronų ir obuolių apkepas
-
Grikių kruopų pyragėliai su grybais
-
Kriaušių desertai
-
Pyragas „Sniego senis“
-
Kalėdine spurga
-
Baltijos pyragėliai
-
Tartaletės su vaisiais
-
Nuostabiosios varškės spurgaites
-
Prabangūs kakavos pyragaičiai
-
Morkų pyragaičiai
-
Tiramisu gaminimas
-
Spurgos su meile ir varške
-
Pyragaičiai su įdaru
-
Pyragėliai einant į svečius
-
Keksiukai kiekvienai dienai
-
Morengai su šokoladu
-
Avietiniai keksiukai
-
Sūrio keksiukai
-
Obuolinės kišenėlės
-
Amerikoniškos spurgytės
Alinos keksiukai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Lazdyno riešutai, malti,
200 gramų -
Kvietiniai miltai,
150 gramų -
Kepimo milteliai,
10 gramų -
Apelsinai, žievelės,
1 arbatinis šaukštelis -
Kiaušiniai,
4 vienetai -
Bulvės, virtos,
300 gramų -
Sviestas, minkštas,
100 gramų -
Cukrus,
150 gramų -
Vanilinis cukrus,
1 arbatinis šaukštelis -
Razinos,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bulves sutriname.
Išsukame sviestą su cukrumi ir vaniliniu cukrumi.
Įmaišome sutarkuotą apelsino žievelę, kiaušinių plakinį, riešutus, miltus, kepimo miltelius ir razinas. Galiausiai įmaišome bulvių košę.
Šią masė supilame į kepimo formeles.Kepame 180-200° C orkaitėje 20-30 minučių.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...