Sveikuoliški avižų ir spanguolių pyragaičiai
Porcijų skaičius:
12
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
100 gramų | miltai |
150 gramų | avižinių dribsnių |
100 gramų | cukrus (rudas) |
130 gramų | sviestas |
100 gramų | spanguolės |
1 vienetas | kiaušiniai |
0.5 arbatinio šaukštelio | kepimo milteliai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Kepimo milteliai sumaišomi su miltais. Suberiami avižiniai dribsniai, rudasis cukrus ir išmaišoma. Įmušamas kiaušinis, supilamas ištirpintas sviestas, suberiamos džiovintos spanguolės ir gerai išmaišoma.
2.
kepimo forma (maždaug 22 cm) išklojama kepimo popieriumi ir supilama tešla. Tešla tolygiai paskirstoma, nuolat ją paspaudžiant. Dedama į įkaitintą orkaitę ir kepama 180 °C temp. apie 25-30 min. Iškepęs, avižinių dribsnių pyragas su džiovintomis spanguolėmis, paliekamas 10 min. formoje, kad pravėstų.
Išimamas iš formos supjaustomas gabaliukais.
Išimamas iš formos supjaustomas gabaliukais.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Aguoninės formelės
- Sveikuoliški avižų ir spanguolių pyragaičiai
- Šventiniai žaliukai
- Kiškio pyragaičiai
- Žaliosios arbatos keksiukai
- Keksiukai su mėlynėmis
- Žagarėliai
- Saldieji keksiukai
- Citrinų skonio keksiukai su aguonomis
- Greiti pyragėliai - maišeliai
- Aguonų vyniotinukai
- Pynutės su sezamo sėklomis
- Citrinų pudingas
- „Paršiukai“
- Nuostabiosios varškės spurgaites
- Greitas sausaininis pyragas
- Evos šokoladiniai keksiukai
- Kalėdine spurga
- Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su vyšnių įdaru
- Pikantiški sluoksniuotos tešlos pyragėliai
Sveikuoliški avižų ir spanguolių pyragaičiai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 12
-
Miltai,
100 gramų -
Avižiniai dribsniai,
150 gramų -
Cukrus, rudas,
100 gramų -
Sviestas,
130 gramų -
Spanguolės,
100 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Kepimo milteliai,
0.5 arbatinio šaukštelio - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kepimo milteliai sumaišomi su miltais. Suberiami avižiniai dribsniai, rudasis cukrus ir išmaišoma. Įmušamas kiaušinis, supilamas ištirpintas sviestas, suberiamos džiovintos spanguolės ir gerai išmaišoma.
kepimo forma (maždaug 22 cm) išklojama kepimo popieriumi ir supilama tešla. Tešla tolygiai paskirstoma, nuolat ją paspaudžiant. Dedama į įkaitintą orkaitę ir kepama 180 °C temp. apie 25-30 min. Iškepęs, avižinių dribsnių pyragas su džiovintomis spanguolėmis, paliekamas 10 min. formoje, kad pravėstų.
Išimamas iš formos supjaustomas gabaliukais.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...