
Pyragėliai su geltonujų kivių uogiene
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
šiek tiek | tešla (sluoksniuota, mielinė) |
šiek tiek | kiviai ((geltonieji) ) |
šiek tiek | cinamonas |
šiek tiek | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Tešlą atšildyti.
2.
Per tą laiką išsivirti kivių uogienę. Kivius nulupti supjaustyti, pridėti cukraus, cinamono, įpilti šiek tiek (5 valg šauštus) vandens ir pavirti 15 min.
3.
Tešlą šiek tiek pakočioti. Supjaustyti norimo dydžio kvardatėliais. Į viduriuką dėti maždaug arbatinį šaukštelį uogienės. Tešlos kampelius užlankstyti.
4.
7-8 min. kepti iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje, paskui sumažinti iki 150 laipsnių ir kepti dar tiek pat - kol parus. Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Daniški dešrelių rageliai
-
Keksiukai su šviežiomis uogomis
-
Skanūs zuikučiai
-
Keksiukai
-
Avietiniai keksiukai
-
„Torketti“
-
Spurgos iš varškės
-
Sūrio keksiukai
-
Baltijos pyragėliai
-
Mini čeburekai
-
Riešutinis pyragas
-
Greitas sausaininis pyragas
-
Suktukai su varške
-
Mielinės tešlos pyragėliai su obuoliais
-
Vyrų džiaugsmas (šeimos firminis patiekalas)
-
Keksiukai su vyšniomis
-
Prancūziški pyragėliai "Canneles"
-
Pusryčių keksiukai
-
Pyragėliai su slyvomis
-
Skaniosios bandelės su mėsa
Pyragėliai su geltonujų kivių uogiene
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
- Tešla, sluoksniuota, mielinė
- Kiviai, (geltonieji)
- Cinamonas
- Cukrus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Tešlą atšildyti.
Per tą laiką išsivirti kivių uogienę. Kivius nulupti supjaustyti, pridėti cukraus, cinamono, įpilti šiek tiek (5 valg šauštus) vandens ir pavirti 15 min.
Tešlą šiek tiek pakočioti. Supjaustyti norimo dydžio kvardatėliais. Į viduriuką dėti maždaug arbatinį šaukštelį uogienės. Tešlos kampelius užlankstyti.
7-8 min. kepti iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje, paskui sumažinti iki 150 laipsnių ir kepti dar tiek pat - kol parus. Skanaus.
Reklama:
Komentarai (2)
-
Ernestas
2015-11-06 18:53
Skanus piragelis aciu uz recepta.tikrai skanu
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...