Pyragėliai su geltonujų kivių uogiene
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
| šiek tiek | tešla (sluoksniuota, mielinė) |
| šiek tiek | kiviai ((geltonieji) ) |
| šiek tiek | cinamonas |
| šiek tiek | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Tešlą atšildyti.
2.
Per tą laiką išsivirti kivių uogienę. Kivius nulupti supjaustyti, pridėti cukraus, cinamono, įpilti šiek tiek (5 valg šauštus) vandens ir pavirti 15 min.
3.
Tešlą šiek tiek pakočioti. Supjaustyti norimo dydžio kvardatėliais. Į viduriuką dėti maždaug arbatinį šaukštelį uogienės. Tešlos kampelius užlankstyti.
4.
7-8 min. kepti iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje, paskui sumažinti iki 150 laipsnių ir kepti dar tiek pat - kol parus. Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Keksiukai su persikais
-
Spurgos
-
Bananai tešloje
-
Vištos spurgos
-
Varškiniai keksiukai
-
Keksiukai su vyšniomis
-
Papajaus pyragėliai
-
Obuolinės kišenėlės
-
Karamelinės lazdelės
-
Kivi keksiukai
-
Grikių kruopų pyragėliai su grybais
-
Sūrio keksiukai
-
Keksiukai "Raudonasis aksomas"
-
Kapučininiai keksiukai
-
Tartaletės su vaisiais
-
Pyragėliai "ausytės" su aguonomis
-
Moldovos pyragaičiai su kopūstais VERZERE
-
Prancūziški pyragėliai "Canneles"
-
Sausainių krepšeliai su šokolado įdaru
-
Vaniliniai keksiukai
Pyragėliai su geltonujų kivių uogiene
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
- Tešla, sluoksniuota, mielinė
- Kiviai, (geltonieji)
- Cinamonas
- Cukrus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Tešlą atšildyti.
Per tą laiką išsivirti kivių uogienę. Kivius nulupti supjaustyti, pridėti cukraus, cinamono, įpilti šiek tiek (5 valg šauštus) vandens ir pavirti 15 min.
Tešlą šiek tiek pakočioti. Supjaustyti norimo dydžio kvardatėliais. Į viduriuką dėti maždaug arbatinį šaukštelį uogienės. Tešlos kampelius užlankstyti.
7-8 min. kepti iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje, paskui sumažinti iki 150 laipsnių ir kepti dar tiek pat - kol parus. Skanaus.
Reklama:
Komentarai (2)
-
Ernestas
2015-11-06 18:53
Skanus piragelis aciu uz recepta.tikrai skanu
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
