Žagarėliai
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
| 2 stiklinės | miltai |
| 3 vienetai | kiaušiniai |
| 1 pakelis | vanilinis cukrus |
| šiek tiek | riebalai |
| 1 stiklinė | grietinė |
| šiek tiek | cukraus pudra |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Į grietinę įmuškite kiaušinį, du trynius ir gerai išplakite. Miltus persijokite, supilkite į dubenėlį ir į juos pilkite su kiaušiniais išplaktą grietinę, vanilinį cukrų ir minkykite tešlą. Paskui išmuškite kočėlu ir leiskite kiek pastovėti. Tada kočiokite plonus lakštus, pjaustykite norimo dydžio juostelėmis, vidurį įpjaukite ir išverskite. Virkite gerai įkaitintuose riebaluose, kai išverda išgriebkite iš riebalų, juos nuvarvinkite ir užberkite cukraus pudra.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šokoladainis
-
Morkų pyragaičiai
-
Šokolado keksiukai su vyšnaitėmis
-
Morenginiai pyragėliai su kremu
-
Pyragėlis su uogomis
-
„Torketti“
-
Pyragėliai su saliamiu
-
Aguoninės formelės
-
Makaronų ir obuolių apkepas
-
Greitieji kefyriniai pyragėliai
-
Keksiukai
-
Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su varškės kremu
-
Žaismingi keksiukai
-
Krekeriai
-
Pyragėliai su geltonujų kivių uogiene
-
Sluoksniuotos tešlos užkandėlė su pikantiškomis salotomis
-
Citrinų skonio keksiukai su aguonomis
-
Mielinės tešlos pyragėliai su obuoliais
-
Pyragaičiai su įdaru
-
Obuoliniai keksiukai
Žagarėliai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Miltai,
2 stiklinės -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Vanilinis cukrus,
1 pakelis - Riebalai
-
Grietinė,
1 stiklinė - Cukraus pudra
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į grietinę įmuškite kiaušinį, du trynius ir gerai išplakite. Miltus persijokite, supilkite į dubenėlį ir į juos pilkite su kiaušiniais išplaktą grietinę, vanilinį cukrų ir minkykite tešlą. Paskui išmuškite kočėlu ir leiskite kiek pastovėti. Tada kočiokite plonus lakštus, pjaustykite norimo dydžio juostelėmis, vidurį įpjaukite ir išverskite. Virkite gerai įkaitintuose riebaluose, kai išverda išgriebkite iš riebalų, juos nuvarvinkite ir užberkite cukraus pudra.
Reklama:
Komentarai (2)
-
alytus
2015-02-07 08:31
Neskanūs
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
