
Sveikuoliški keksiukai
Porcijų skaičius:
16
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 16
300 gramų | miltai |
250 mililitrų | aliejaus |
200 gramų | cukrus |
200 gramų | morkos (tarkuotos) |
3 vienetai | kiaušiniai |
100 gramų | obuoliai (tarkuoti) |
100 gramų | kokoso drožlės |
100 gramų | žemės riešutai (kepinti) |
100 gramų | džiovintos uogos |
2 arbatiniai šaukšteliai | kepimo milteliai |
2 arbatiniai šaukšteliai | cinamonas |
2 arbatiniai šaukšteliai | vanilinis cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Miltus persijoti ir sumaišyti su kepimo milteliais. Tuomet suberti cukrų, cinamoną, vanilinį cukrų, uogas, riešutus, kokoso drožles, morkas, obuolius. Kiaušinius sumaišyti su aliejumi ir išplakti.
2.
Abi mases sumaišyti. Gautą tešlą dėti į keksiukų formeles.
3.
Kepti 25 - 30 minučių 180 laipsnių orkaitėje.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Veganiški apelsininiai keksiukai su aguonomis
-
Morkų keksiukai
-
Keksas su apelsinų sultimis ir razinomis
-
Keksiukai su bananais ir medumi
-
Keksiukai su šviežiomis uogomis
-
Keksiukai "Raudonasis aksomas"
-
Keksiukai su krabų lazdelėmis
-
Keksas su cukinijomis, citrinomis ir aguonomis
-
Šokoladiniai keksiukai
-
Keksiukai su baltuoju šokoladu
-
Šventinis keksas
-
Moliūginiai keksiukai
-
Kondensuoto pieno keksiukai
-
Bananiniai varškės keksiukai
-
Šokoladiniai keksiukai
-
Šokoladiniai keksiukai
-
Karamelinis keskiukas
-
Keksiukai su tabasco padažu
-
Kalėdiniai keksiukai
-
Keksiukai su kefyru
Sveikuoliški keksiukai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 16
-
Miltai,
300 gramų -
Aliejus,
250 mililitrų -
Cukrus,
200 gramų -
Morkos, tarkuotos,
200 gramų -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Obuoliai, tarkuoti,
100 gramų -
Kokoso drožlės,
100 gramų -
Žemės riešutai, kepinti,
100 gramų -
Džiovintos uogos,
100 gramų -
Kepimo milteliai,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Cinamonas,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Vanilinis cukrus,
2 arbatiniai šaukšteliai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Irvyda
Gaminimo eiga:
Miltus persijoti ir sumaišyti su kepimo milteliais. Tuomet suberti cukrų, cinamoną, vanilinį cukrų, uogas, riešutus, kokoso drožles, morkas, obuolius. Kiaušinius sumaišyti su aliejumi ir išplakti.
Abi mases sumaišyti. Gautą tešlą dėti į keksiukų formeles.
Kepti 25 - 30 minučių 180 laipsnių orkaitėje.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...