
Meduoliniai grybukai
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 vienetas | kiaušiniai |
70 gramų | cukrus |
150 gramų | sviestas |
225 gramai | kvietiniai miltai |
šiek tiek | aguonų |
100 gramų | juodojo šokolado |
2 valgomieji šaukštai | citrinų sultys |
4 valgomieji šaukštai | citrinos (pudra) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Sviestą išsukti su cukrumi, mušti kiaušinį, dėti miltus ir gerai išminkyti tešlą. Tešla turi būti minkšta. 30 minučių laikome šaldytuve. Tuomet kočiojame tešlą, išspaudžiame formelėmis grybukus ir kepame 12 minučių 200 0C orkaitėje. Dar šiltus sausainiukus aptepame lydytu šokoladu, bei baltu glajumi(citrinų sultimis ir pudra). Ant balto glajaus užbarstome aguonas. Skanaus:)
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Naminiai riestainiukai
-
Olandiški sausainėliai su majonezu
-
Sausainiai "Vamzdeliai" per 15 minučių
-
Sausainiai
-
Kūčiukai
-
Sausainiai "Margučiai"
-
Trapūs sausainiai su kardamonu ir imbieru
-
Sausainiai su muskato riešutu
-
Šokoladiniai avižiniai sausainiukai
-
Greitas sausaininis pyragas
-
Imbieriniai Viktorijos sausainiai
-
Seniai besmegeniai
-
Smėlinukai
-
Meduolis baltarusiškai
-
Sausainiai "Šypsenėlės"
-
Traškūs šokoladiniai sausainiai
-
Sausainiai su džiovintais ananasais
-
Sluoksniuotos tešlos sausainiai su braškėmis
-
Traškios saldžiosios ispaniškos lazdelės
-
KŪČIUKAI
Meduoliniai grybukai
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Cukrus,
70 gramų -
Sviestas,
150 gramų -
Kvietiniai miltai,
225 gramai - Aguonos
-
Juodasis šokoladas,
100 gramų -
Citrinų sultys,
2 valgomieji šaukštai -
Citrinos, pudra,
4 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sviestą išsukti su cukrumi, mušti kiaušinį, dėti miltus ir gerai išminkyti tešlą. Tešla turi būti minkšta. 30 minučių laikome šaldytuve. Tuomet kočiojame tešlą, išspaudžiame formelėmis grybukus ir kepame 12 minučių 200 0C orkaitėje. Dar šiltus sausainiukus aptepame lydytu šokoladu, bei baltu glajumi(citrinų sultimis ir pudra). Ant balto glajaus užbarstome aguonas. Skanaus:)
Reklama:
Komentarai (4)
-
Irena
2024-10-31 21:44
Tai ne meduoliniai, o paprasti grybuko formos sausainiai. Rekomenduoju susipažinti su meduolinės tešlos gamybos technologija.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...