Obuoliniai keksiukai
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
| 5 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
| 3 valgomieji šaukštai | cukrus |
| 1 vienetas | kiaušiniai |
| 100 mililitrų | pienas |
| 1 vienetas | obuoliai |
| 1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
| 0.5 arbatinio šaukštelio | cinamonas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Miltus išsijoti ir sumaišyti su kepimo milteliais. Obuolį nulupti ir supjaustyti gana smulkiais gabaliukais. Išplakti kiaušinį su cukrumi, po truputį pilti pieną. Toliau maišant pilti miltus. Viską išmaišius įdėti cinamono ir smulkintą obuolį. Masę pilstyti į formeles ir kepti 180 0C orkaitėje apie 20 minučių. Laikas priklauso nuo formelės. Mano labai mažos formelės, todėl kepa trumpiau. Skanaus :)
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Riestainiai
-
Morengai su šokoladu
-
Pyragas aguonėlė
-
Braškių Šokolado ir Kokoso keksiukai
-
Paprastas obuolių pyragas
-
Pyragėliai su vaisiais
-
Karamelinis keskiukas
-
Rudeniniai grybukai
-
Pusryčių keksiukai
-
Bandelės su cinamonu
-
Spurgos
-
Spurgos iš varškės
-
Amerikoniškos spurgytės
-
Bananiniai - snikersiniai keksiukai
-
Pyragėliai su obuoliais
-
Obuoliai skarelėse
-
Naminiai riestainiukai
-
Žaliosios arbatos keksiukai
-
Šokoladiniai pyragėliai su plakta grietinėle
-
Rageliai
Obuoliniai keksiukai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kvietiniai miltai,
5 valgomieji šaukštai -
Cukrus,
3 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Pienas,
100 mililitrų -
Obuoliai,
1 vienetas -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Cinamonas,
0.5 arbatinio šaukštelio - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Miltus išsijoti ir sumaišyti su kepimo milteliais. Obuolį nulupti ir supjaustyti gana smulkiais gabaliukais. Išplakti kiaušinį su cukrumi, po truputį pilti pieną. Toliau maišant pilti miltus. Viską išmaišius įdėti cinamono ir smulkintą obuolį. Masę pilstyti į formeles ir kepti 180 0C orkaitėje apie 20 minučių. Laikas priklauso nuo formelės. Mano labai mažos formelės, todėl kepa trumpiau. Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
