Obuoliniai keksiukai
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
5 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
3 valgomieji šaukštai | cukrus |
1 vienetas | kiaušiniai |
100 mililitrų | pienas |
1 vienetas | obuoliai |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
0.5 arbatinio šaukštelio | cinamonas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Miltus išsijoti ir sumaišyti su kepimo milteliais. Obuolį nulupti ir supjaustyti gana smulkiais gabaliukais. Išplakti kiaušinį su cukrumi, po truputį pilti pieną. Toliau maišant pilti miltus. Viską išmaišius įdėti cinamono ir smulkintą obuolį. Masę pilstyti į formeles ir kepti 180 0C orkaitėje apie 20 minučių. Laikas priklauso nuo formelės. Mano labai mažos formelės, todėl kepa trumpiau. Skanaus :)
Populiariausi receptai šią savaitę
- Bandelės su varške
- Vyrų džiaugsmas (šeimos firminis patiekalas)
- Pyragėliai su žuvimi
- Aguoninės formelės
- Sveikuoliški keksiukai su šilauogėmis
- Margi keksiukai
- „Paršiukai“
- Rageliai
- Tiramisu gaminimas
- Mascarponės keksiukai
- Pyragaičiai "Širdutės"
- Bandelės su cinamonu
- Džiūvėsėlių spurgos meduje
- Šokoladinė suflė
- Karamelinis keskiukas
- Greiti pyragėliai - maišeliai
- Imbieriniai keksiukai
- Evos šokoladiniai keksiukai
- Sūrio pyragėliai
- Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su obuoliais
Obuoliniai keksiukai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kvietiniai miltai,
5 valgomieji šaukštai -
Cukrus,
3 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Pienas,
100 mililitrų -
Obuoliai,
1 vienetas -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Cinamonas,
0.5 arbatinio šaukštelio - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Miltus išsijoti ir sumaišyti su kepimo milteliais. Obuolį nulupti ir supjaustyti gana smulkiais gabaliukais. Išplakti kiaušinį su cukrumi, po truputį pilti pieną. Toliau maišant pilti miltus. Viską išmaišius įdėti cinamono ir smulkintą obuolį. Masę pilstyti į formeles ir kepti 180 0C orkaitėje apie 20 minučių. Laikas priklauso nuo formelės. Mano labai mažos formelės, todėl kepa trumpiau. Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...