Vieną dešrelės galą įpjauti 4 kartus išilgai. Kai virs ar keps dešrelės išsipūs ir gausis kaip aštuonkojis. :)
Ryžius išvirti. Nusausinti.
Į ryžių košę įmaišyti žirnius, kukurūzus, susmulkintą morką ir pomidoro gabaliukus.
Dešreles patiekti su ryžių garnyru.
Skanaus ;)

Sotūs pietūs
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
250 gramų | dešrelės |
60 gramų | žirniai (konservuoti) |
60 gramų | kukurūzai (konservuoti) |
100 gramų | ryžiai |
0.5 vieneto | pomidorai |
1 vienetas | morkos (virta) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Graikiški spagečiai su malta mėsa
-
Faršu kimšti makaronai
-
Ryžių pudingas
-
Farfalle makaronai (kaspinėliai) su pomidorų padažu
-
Silkės apkepas su ryžiais
-
Tagliatelle su grybų padažu
-
Makaronai su gražgarsčių pesto padažu ir vyšniniais pomidorais
-
Varškės ir ryžių apkepas
-
Ukrainietiškas ryžių apkepas
-
Ryžiai su kiaušiniais
-
Makaronų apkepas su pievagrybiais
-
Ryžių ir veršienos blyneliai
-
Lazanija su sūriu ir kiauliena
-
Makaronai su daržovėmis
-
Plovas su baklažanais
-
Sūrio ir makaronų apkepas
-
Kepti ryžiai
-
Nuostabioji paelija
-
Pasta su grill baklažanais
-
Ryžių apkepas
Sotūs pietūs
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Dešrelės,
250 gramų -
Žirniai, konservuoti,
60 gramų -
Kukurūzai, konservuoti,
60 gramų -
Ryžiai,
100 gramų -
Pomidorai,
0.5 vieneto -
Morkos, virta,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vieną dešrelės galą įpjauti 4 kartus išilgai. Kai virs ar keps dešrelės išsipūs ir gausis kaip aštuonkojis. :)
Ryžius išvirti. Nusausinti.
Į ryžių košę įmaišyti žirnius, kukurūzus, susmulkintą morką ir pomidoro gabaliukus.
Dešreles patiekti su ryžių garnyru.
Skanaus ;)
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...