Vieną dešrelės galą įpjauti 4 kartus išilgai. Kai virs ar keps dešrelės išsipūs ir gausis kaip aštuonkojis. :)
Ryžius išvirti. Nusausinti.
Į ryžių košę įmaišyti žirnius, kukurūzus, susmulkintą morką ir pomidoro gabaliukus.
Dešreles patiekti su ryžių garnyru.
Skanaus ;)

Sotūs pietūs
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
250 gramų | dešrelės |
60 gramų | žirniai (konservuoti) |
60 gramų | kukurūzai (konservuoti) |
100 gramų | ryžiai |
0.5 vieneto | pomidorai |
1 vienetas | morkos (virta) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Ryžių rizotas
-
Makaronai su moliūgu
-
Makaronai su faršu
-
Nuostabioji paelija
-
Kepti suktinukai "Spring rolls" su daržovėmis ir stikliniais makaronais
-
Itališki vamzdeliai su mėsa
-
Vištiena su ryžiais
-
Kepti ryžiai
-
Lazanija su lašiša
-
Jūreiviški makaronai
-
Jautiena kiniškai
-
Ryžių blynai
-
Au gratin tagliatelle makaronai
-
Paprastoji lazanija
-
Žuvies apkepas su ryžiais ir daržovėmis
-
Sojos faršas su makaronais
-
Spageti su lašiša ir krevetėmis
-
Makaronų apkepas su pievagrybiais
-
Makaronai Ta gliatelle su aitriosiomis paprikomis ir česnakais
-
Itališkų makaronų apkepas, Lazanija
Sotūs pietūs
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Dešrelės,
250 gramų -
Žirniai, konservuoti,
60 gramų -
Kukurūzai, konservuoti,
60 gramų -
Ryžiai,
100 gramų -
Pomidorai,
0.5 vieneto -
Morkos, virta,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vieną dešrelės galą įpjauti 4 kartus išilgai. Kai virs ar keps dešrelės išsipūs ir gausis kaip aštuonkojis. :)
Ryžius išvirti. Nusausinti.
Į ryžių košę įmaišyti žirnius, kukurūzus, susmulkintą morką ir pomidoro gabaliukus.
Dešreles patiekti su ryžių garnyru.
Skanaus ;)
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...