Obuoliai nuplaunami, išpjaunami sėklalizdžiai, nulupami.
4 tryniai ištrinami su 4 šaukštais cukraus iki baltumo, dedama po šaukštą iki standžių putų išplaktų baltymų ir po šaukštą miltų. Kiekvienas obuolys pamirkomas tešloje ir dedamas į verdantį aliejų. Gražiai paraudusios spurgos išimamos, pabarstomos cukraus pudra.

Obuolių spurgos be mielių
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
4 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
4 valgomieji šaukštai | cukrus |
4 vienetai | kiaušiniai |
10 vienetų | obuoliai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | cukraus pudra |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Napoleono pyragaičiai
-
Pyragaičiai su obuoliais
-
Kokosiniai keksiukai su baltuoju šokoladu!
-
Kapučininiai keksiukai
-
Bulka su šokolado įdaru
-
Pyragėliai su varške ir bulvėmis
-
Sūrio pyragėliai
-
Skaniosios bandelės su mėsa
-
Sveikuoliški avižų ir spanguolių pyragaičiai
-
Pyragėliai su sūriu
-
Makaronų ir obuolių apkepas
-
Vištos spurgos
-
Kakavinis pyragas su šokoladiniu glaistu
-
Paplotėliai su bananais
-
Sveikuoliški keksiukai su šilauogėmis
-
Keksiukai "Raudonasis aksomas"
-
Juodojo šokolado keksiukai su šokoladiniu įdaru ir šokoladinėmis kepurėlėmis
-
Mielinė bulka su razinomis
-
Paprastas skanių spurgų receptas
-
Mini canelles
Obuolių spurgos be mielių
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kvietiniai miltai,
4 valgomieji šaukštai -
Cukrus,
4 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai,
4 vienetai -
Obuoliai,
10 vienetų - Druska
- Cukraus pudra
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Obuoliai nuplaunami, išpjaunami sėklalizdžiai, nulupami.
4 tryniai ištrinami su 4 šaukštais cukraus iki baltumo, dedama po šaukštą iki standžių putų išplaktų baltymų ir po šaukštą miltų. Kiekvienas obuolys pamirkomas tešloje ir dedamas į verdantį aliejų. Gražiai paraudusios spurgos išimamos, pabarstomos cukraus pudra.
Reklama:
Komentarai (2)
-
liveta
2011-03-19 08:04
skanu labai bet gal tos druskos nereike? :-p
:super: :super: :super: :super: :super: %-) %-) %-) %-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...