![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
125 gramai | sviestas (arba margarinas) |
3 valgomieji šaukštai | cukrus (rudasis) |
250 gramų | kvietiniai miltai |
60 mililitrų | alaus (šviesus) |
Tiesa, alų galima pakeisti gazuotu mineraliniu vandeniu.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Apelsininiai sausainiukai
-
Seniai besmegeniai
-
Meduoliai
-
Orandžiniai keksiukai
-
Sausainiai „Mano meilei“
-
Trapūs sausainiai su kardamonu ir imbieru
-
Trapūs žagarėliai
-
Naminiai riestainiukai
-
Skanūs sutirštinto pieno ir kokosų sausainiai
-
Avižiniai sausainiai su saulėgrąžomis ir riešutais
-
Cinamoniniai sausainiai
-
Kalėdiniai sausainiai
-
Meduolis su razinomis
-
Paplotėliai su bananais
-
Sausainiai su šokolado gabaliukais
-
Sausainiai "Šypsenėlės"
-
Avižiniai sausainiai
-
Paprasti Ingos sausainukai
-
Aguoniniai sausainiai
-
Greitas sausaininis pyragas
„Torketti“
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
- Paruošimo laikas:
-
Sviestas, arba margarinas,
125 gramai -
Cukrus, rudasis,
3 valgomieji šaukštai -
Kvietiniai miltai,
250 gramų -
Alus, šviesus,
60 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Minkštą sviestą išsukite su cukrumi.
Supilkite alų ir po truputį berkite miltus. Tešlą gerai išminkykite.
Iš tešlos suformuokite nedidelius volelius. Juos pavoliokite rudajame cukruje ir sulenkite kraštus vieną prie kito.
Kepkite 15-20 minučių 180 laipsnių (pagal Celsijų) orkaitėje.
Tiesa, alų galima pakeisti gazuotu mineraliniu vandeniu.
Komentarai (13)
-
Viktorija
2014-12-25 22:27
Skanūs sausainiai gavosi :)
-
Aš
2014-11-07 17:24
O kiek cukraus į tešlą :O kaip suprantu tie 3 šaukštai apvoliojimui, o recepte rašoma sviestą išsukti su cukrumi...
-
Luka
2014-11-07 17:20
Bent jau nuotrauką įdėkit pagal surašytą receptą :(
-
lika
2014-07-03 13:37
kodel butinai rudas cukrus,jokio skirtumo nera,galit deti ir paprasta,saldumas tas pat ir skonis tas pat.
-
Laura
2012-11-16 22:20
kaip tik kepu,ziuresim kas gausis :-)
-
G
2012-10-19 16:54
Puikus receptas, tik nezinau, ar jos ir turi buti kietokos, ar cia as su miltais persistengiau :geda: :-) bet siaip, LABAI skanu :super:
-
Elena
2012-07-04 14:12
:super: :-) :-)
-
NIJOLĖ
2012-06-22 16:27
Geras ir paprastas receptas išmėginsiu rytoj. :-) :-)
-
(anonimas)
2012-06-22 16:22
Geras receptukas reiks išmėginti :-) :-) :-) :-p :-p :-p
-
Anika
2012-05-27 20:53
oi, kaip užsimaniau jų!!!!! :mmm: :mmm: :mmm: :mmm: :mmm: :mmm: