2 stiklinės | miltai |
2 stiklinės | cukrus |
2 vienetai | obuoliai |
2 vienetai | kiaušiniai |
šiek tiek | vanilinis cukrus |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Aguonų vyniotinukai
- Kriaušių desertai
- Prancūziški pyragėliai "Canneles"
- Šokolado keksiukai su vyšnaitėmis
- Meduoliukai
- Kamelijos skanėstas
- Krekeriai
- Bananiniai - snikersiniai keksiukai
- Saldieji keksiukai
- Keksiukai su kakava
- Pyragaičiai "Aebleskiver" su bananų įdaru
- Aliejuje virti pyragėliai su įdaru
- Kalėdine spurga
- Grikių kruopų pyragėliai su grybais
- Šokoladiniai kavos keksiukai su maskarponės kremu
- Pyragėliai su žuvimi
- Raugintų kopūstų bandelės
- Pyragėliai su obuoliene
- Daniški pyragėliai
- Žagarėliai
Paprastas obuolių pyragas
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Miltai,
2 stiklinės -
Cukrus,
2 stiklinės -
Obuoliai,
2 vienetai -
Kiaušiniai,
2 vienetai - Vanilinis cukrus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Nulupame obuolius, išimame sėklas ir supjaustome nedideliais gabalėliais. Dedame obuolius į šalį.
Išplakame kiaušinius (geriausia plakti mikseriu). Į išplaktus kiaušinius dedame cukrų, miltus ir vanilinį cukrų ir gerai viską išplakame.
Kepimo forma ar keksiukų formelės patepamos sviestu arba aliejumi ir pabarstomos miltais. Nepamirškite išpurtyti miltų perteklių iš kepimo formos.
Į kepimo formos dugną dedame supjaustytus obuolius, tik tiek, kad obuoliai uždengtų dugną. Ir ant obuolių pilame padarytą tešlą, kad ji apdengtų obuolius.
Kepame iki 180°C įkaitintoje orkaitėje, apie 30 - 40 minučių, kol pyrago viršus gražiai pagels. Iškepto pyrago viršų galima apibarstyti cukraus pudra.
Komentarai (2)
-
Jana
2017-02-21 13:25
Kiek vanilinio cukraus deti?