Paprastas obuolių pyragas
AUTORIUS:
Erika
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Autorius apie receptą: Šį kartą sugalvojau kitaip iškepti obuolių pyragą. Jį kepiau keksiukų kepimo formoje ir gavosi mini obuolių pyrago versija. Šį kartą sugalvojau kitaip iškepti obuolių pyragą. Jį kepiau keksiukų kepimo formoje ir gavosi mini obuolių pyrago versija. Erika
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
2 stiklinės miltai
2 stiklinės cukrus
2 vienetai obuoliai
2 vienetai kiaušiniai
šiek tiek vanilinis cukrus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Nulupame obuolius, išimame sėklas ir supjaustome nedideliais gabalėliais. Dedame obuolius į šalį.
2.
Išplakame kiaušinius (geriausia plakti mikseriu). Į išplaktus kiaušinius dedame cukrų, miltus ir vanilinį cukrų ir gerai viską išplakame.
3.
Kepimo forma ar keksiukų formelės patepamos sviestu arba aliejumi ir pabarstomos miltais. Nepamirškite išpurtyti miltų perteklių iš kepimo formos.
4.
Į kepimo formos dugną dedame supjaustytus obuolius, tik tiek, kad obuoliai uždengtų dugną. Ir ant obuolių pilame padarytą tešlą, kad ji apdengtų obuolius.
5.
Kepame iki 180°C įkaitintoje orkaitėje, apie 30 - 40 minučių, kol pyrago viršus gražiai pagels. Iškepto pyrago viršų galima apibarstyti cukraus pudra.

Populiariausi receptai šią savaitę

Paprastas obuolių pyragas

Komentarai: 2
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 6
Ingredientai:
Autoriaus žodis: Šį kartą sugalvojau kitaip iškepti obuolių pyragą. Jį kepiau keksiukų kepimo formoje ir gavosi mini obuolių pyrago versija. Erika
Gaminimo eiga:
  1. Nulupame obuolius, išimame sėklas ir supjaustome nedideliais gabalėliais. Dedame obuolius į šalį.

  2. Išplakame kiaušinius (geriausia plakti mikseriu). Į išplaktus kiaušinius dedame cukrų, miltus ir vanilinį cukrų ir gerai viską išplakame.

  3. Kepimo forma ar keksiukų formelės patepamos sviestu arba aliejumi ir pabarstomos miltais. Nepamirškite išpurtyti miltų perteklių iš kepimo formos.

  4. Į kepimo formos dugną dedame supjaustytus obuolius, tik tiek, kad obuoliai uždengtų dugną. Ir ant obuolių pilame padarytą tešlą, kad ji apdengtų obuolius.

  5. Kepame iki 180°C įkaitintoje orkaitėje, apie 30 - 40 minučių, kol pyrago viršus gražiai pagels. Iškepto pyrago viršų galima apibarstyti cukraus pudra.

Receptą atsiuntė Erika
Reklama:

Komentarai (2)


  • Jana 2017-02-21 13:25

    Kiek vanilinio cukraus deti?


Daugiau receptų