
Imbieriniai keksiukai
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
5 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
3 valgomieji šaukštai | cukrus |
1 vienetas | kiaušiniai |
100 mililitrų | obuolių sultys |
1 vienetas | obuoliai |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
0.5 arbatinio šaukštelio | imbieras (maltas) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Miltus išsijoti ir sumaišyti su kepimo milteliais. Obuolį nulupti ir supjaustyti gana smulkiais gabaliukais. Išplakti kiaušinį su cukrumi, po truputį pilti obuolių sultis. Toliau maišant pikti miltus. Viską išmaišius įdėti malto imbiero ir smulkintą obuolį. Masę pilstyti į formeles ir kepti 180 0C orkaitėje apie 30 minučių. Skanaus :)
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Tartaletės su vaisiais
-
Tiramisu
-
Bandelės su kumpio įdaru
-
Šokoladiniai pyragaičiai su riešutais
-
Paplotėliai su bananais
-
Pyragėliai su krabų lazdelėmis
-
Pyragėliai "ausytės" su aguonomis
-
Suktukai su varške
-
Grikių kruopų pyragėliai su grybais
-
Desertas "Skanumėlis"
-
Šokolado keksiukai su vyšnaitėmis
-
Šokoladiniai keksiukai
-
Trupiniuotis
-
Pyragaičiai "Širdutės"
-
Raugintų kopūstų bandelės
-
Pyragėliai su obuoliais
-
Prancūziški pyragėliai "Canneles"
-
Karamelinės lazdelės
-
Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su obuoliais
-
Aguoninės formelės
Imbieriniai keksiukai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kvietiniai miltai,
5 valgomieji šaukštai -
Cukrus,
3 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Obuolių sultys,
100 mililitrų -
Obuoliai,
1 vienetas -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Imbieras, maltas,
0.5 arbatinio šaukštelio - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Miltus išsijoti ir sumaišyti su kepimo milteliais. Obuolį nulupti ir supjaustyti gana smulkiais gabaliukais. Išplakti kiaušinį su cukrumi, po truputį pilti obuolių sultis. Toliau maišant pikti miltus. Viską išmaišius įdėti malto imbiero ir smulkintą obuolį. Masę pilstyti į formeles ir kepti 180 0C orkaitėje apie 30 minučių. Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...