Imbieriniai keksiukai
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
5 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
3 valgomieji šaukštai | cukrus |
1 vienetas | kiaušiniai |
100 mililitrų | obuolių sultys |
1 vienetas | obuoliai |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
0.5 arbatinio šaukštelio | imbieras (maltas) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Miltus išsijoti ir sumaišyti su kepimo milteliais. Obuolį nulupti ir supjaustyti gana smulkiais gabaliukais. Išplakti kiaušinį su cukrumi, po truputį pilti obuolių sultis. Toliau maišant pikti miltus. Viską išmaišius įdėti malto imbiero ir smulkintą obuolį. Masę pilstyti į formeles ir kepti 180 0C orkaitėje apie 30 minučių. Skanaus :)
Populiariausi receptai šią savaitę
- Baltijos pyragėliai
- Pyragėliai su baravykais
- Šokoladinė suflė
- Keksiukai su spanguolėmis
- Lengvai padaromi purūs žagarėliai
- Pyragėliai su sūriu
- Keksiukai su kakava
- Riešutinis pyragas
- Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su vyšnių įdaru
- Karamelinis keskiukas
- Keksiukai su mėlynėmis
- Sūrio keksiukai
- Paprastas obuolių pyragas
- Rageliai
- Citrinų pudingas
- Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su obuoliais
- Šokoladainis
- Krepšelis su kriaušių ir feta įdaru
- Alinos keksiukai
- Pyragaičiai "Širdutės"
Imbieriniai keksiukai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kvietiniai miltai,
5 valgomieji šaukštai -
Cukrus,
3 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Obuolių sultys,
100 mililitrų -
Obuoliai,
1 vienetas -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Imbieras, maltas,
0.5 arbatinio šaukštelio - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Miltus išsijoti ir sumaišyti su kepimo milteliais. Obuolį nulupti ir supjaustyti gana smulkiais gabaliukais. Išplakti kiaušinį su cukrumi, po truputį pilti obuolių sultis. Toliau maišant pikti miltus. Viską išmaišius įdėti malto imbiero ir smulkintą obuolį. Masę pilstyti į formeles ir kepti 180 0C orkaitėje apie 30 minučių. Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...