Mieles sutrupinti į indą. Pieną pašildyti ir sumaišyti su mielėmis. Ištirpinti sviestą ir pipilti į pieną, berti cukrų ir druską, dėti trynį. Išmaišyti. Įberti pusę miltų, įdėti pomidorų pastos, išmaišyti, suberti likusius miltus ir išminkyt tešlą. Palaikyti šiltai 30 min. kad tešla iškiltų.
Dešreles perpjaunam per pusę, iš tešlos padarome juosteles ir jomis apvyniojame dešreles. Jas patepame išplaktu baltymu (įdejau į baltymą prieskonių) ir kepame 200 - 220 laipsnių orkaiteje 15 min. Valgom su pomidorų padažu ir garstyčiomis.
Daniški dešrelių rageliai
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
| 400 gramų | miltai (kvietiniai) |
| 35 gramai | mielės |
| 50 gramų | margarinas |
| 1 stiklinė | pienas |
| 1 arbatinis šaukštelis | cukrus |
| 1 arbatinis šaukštelis | druska |
| 2 valgomieji šaukštai | pomidorų pasta |
| 1 vienetas | kiaušiniai (trynys) |
| 8 vienetai | dešrelės (hotdoginės) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Varškės spurgos
-
Pusryčių keksiukai
-
Tiramisu
-
Keksiukai su šokoladinėmis kepurėlėmis
-
Mielinės tešlos pyragėliai su obuoliais
-
Kriziniai keksiukai
-
Mėsos ir sūrio pyragėliai
-
Imbieriniai keksiukai
-
Kalėdine spurga
-
Suktukai su varške
-
Keksiukai su šviesiu "DanSukker" sirupu ir džiovintomis papajomis
-
Šventiniai žaliukai
-
Pyragėliai su grybais ir mėsa
-
Kokosiniai pyragaičiai
-
Pyragėlis su uogomis
-
Obuolių pyragaičiai
-
Varškės spurgos
-
Tiramisu gaminimas
-
Vyrų džiaugsmas (šeimos firminis patiekalas)
-
Velykiniai lizdeliai
Daniški dešrelių rageliai
Komentarai:
409
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Miltai, kvietiniai,
400 gramų -
Mielės,
35 gramai -
Margarinas,
50 gramų -
Pienas,
1 stiklinė -
Cukrus,
1 arbatinis šaukštelis -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis -
Pomidorų pasta,
2 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai, trynys,
1 vienetas -
Dešrelės, hotdoginės,
8 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mieles sutrupinti į indą. Pieną pašildyti ir sumaišyti su mielėmis. Ištirpinti sviestą ir pipilti į pieną, berti cukrų ir druską, dėti trynį. Išmaišyti. Įberti pusę miltų, įdėti pomidorų pastos, išmaišyti, suberti likusius miltus ir išminkyt tešlą. Palaikyti šiltai 30 min. kad tešla iškiltų.
Dešreles perpjaunam per pusę, iš tešlos padarome juosteles ir jomis apvyniojame dešreles. Jas patepame išplaktu baltymu (įdejau į baltymą prieskonių) ir kepame 200 - 220 laipsnių orkaiteje 15 min. Valgom su pomidorų padažu ir garstyčiomis.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
