400 gramų | miltai (kvietiniai) |
35 gramai | mielės |
50 gramų | margarinas |
1 stiklinė | pienas |
1 arbatinis šaukštelis | cukrus |
1 arbatinis šaukštelis | druska |
2 valgomieji šaukštai | pomidorų pasta |
1 vienetas | kiaušiniai (trynys) |
8 vienetai | dešrelės (hotdoginės) |
Dešreles perpjaunam per pusę, iš tešlos padarome juosteles ir jomis apvyniojame dešreles. Jas patepame išplaktu baltymu (įdejau į baltymą prieskonių) ir kepame 200 - 220 laipsnių orkaiteje 15 min. Valgom su pomidorų padažu ir garstyčiomis.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Spurgos kitaip
- Miltinės spurgos
- Spurgos
- Velykiniai lizdeliai
- Morengai su šokoladu
- Makaronų ir obuolių apkepas
- Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su įdaru
- Mielinė bulka su razinomis
- Sūrio keksiukai
- Paprastas obuolių pyragas
- Pyragaičiai su obuoliais
- Obuoliniai rageliai
- Obuolių spurgos be mielių
- Riešutinis pyragas
- Keksiukai
- Keksiukai su šokoladinėmis kepurėlėmis
- Obuolių pyragėliai su cinamonu
- Sluoksniuotos tešlos užkandėlė su pikantiškomis salotomis
- Pyragėliai su žuvimi
- Grikių kruopų pyragėliai su grybais
Daniški dešrelių rageliai
- Paruošimo laikas:
-
Miltai, kvietiniai,
400 gramų -
Mielės,
35 gramai -
Margarinas,
50 gramų -
Pienas,
1 stiklinė -
Cukrus,
1 arbatinis šaukštelis -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis -
Pomidorų pasta,
2 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai, trynys,
1 vienetas -
Dešrelės, hotdoginės,
8 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Mieles sutrupinti į indą. Pieną pašildyti ir sumaišyti su mielėmis. Ištirpinti sviestą ir pipilti į pieną, berti cukrų ir druską, dėti trynį. Išmaišyti. Įberti pusę miltų, įdėti pomidorų pastos, išmaišyti, suberti likusius miltus ir išminkyt tešlą. Palaikyti šiltai 30 min. kad tešla iškiltų.
Dešreles perpjaunam per pusę, iš tešlos padarome juosteles ir jomis apvyniojame dešreles. Jas patepame išplaktu baltymu (įdejau į baltymą prieskonių) ir kepame 200 - 220 laipsnių orkaiteje 15 min. Valgom su pomidorų padažu ir garstyčiomis.