Vasaros ežiukas
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 vienetas | melionai |
1 skardinė | alyvuogių |
200 gramų | vynuogės |
150 gramų | fermentinio sūrio |
100 gramų | kietasis sūris |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
1.
Vaisius nuplauti.
2.
Melioną perpjauti per pusę, išskobti.
3.
Sūrius supjaustyti kubeliais.
4.
Imti dantų krapštukus ir suverti alyvuoges, sūrį ir vynuoges.
5.
Susmaigstyti į melioną, įbesti akutes. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
- Greita užkandėlė šventiniam stalui
- Gaivi sūrio užkandėlė
- Sumuštinukai su paprika ir sūriu
- Šventiniai nugarinės suktinukai
- Vėrinukai
- Aštrios krevetės grilyje
- Mocarelos užkandis
- Skrudintos duonos sumuštiniai
- Tortilijų sumuštiniai su sūriu ir kumpiu
- Briuselio kopūstų ir kumpio šašlykai
- Vaisių užkandėlė "Havajai"
- Šventiniai sūrio vėrinukai
- Vaisių vėrinukai
- Paprikų suktinukai
- Graikiško stiliaus vištienos gabaliukai su pomidorais
- Žaismingi seniai besmegeniai
- Grilyje kepti vištienos kepsneliai su šviežiomis salotomis
- Vėrinukai su kumpiu
- Perverti sumuštinukai švediškam stalui
- Krevečių ir šoninės iešmeliai
Vasaros ežiukas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Melionai,
1 vienetas -
Alyvuogės,
1 skardinė -
Vynuogės,
200 gramų -
Fermentinis sūris,
150 gramų -
Kietasis sūris,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Agnė
Gaminimo eiga:
Vaisius nuplauti.
Melioną perpjauti per pusę, išskobti.
Sūrius supjaustyti kubeliais.
Imti dantų krapštukus ir suverti alyvuoges, sūrį ir vynuoges.
Susmaigstyti į melioną, įbesti akutes. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...