Vasaros ežiukas
AUTORIUS:
Agnė
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Autorius apie receptą: Puikus užkandis vasaros laiku, kai norisi ko nors lengvo, skanaus ir, žinoma, gražaus. Puikiai nustebinsite ir mažiausius valgytojus. Puikus užkandis vasaros laiku, kai norisi ko nors lengvo, skanaus ir, žinoma, gražaus. Puikiai nustebinsite ir mažiausius valgytojus. Agnė
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 vienetas melionai
1 skardinė alyvuogių
200 gramų vynuogės
150 gramų fermentinio sūrio
100 gramų kietasis sūris
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
1.
Vaisius nuplauti.
2.
Melioną perpjauti per pusę, išskobti.
3.
Sūrius supjaustyti kubeliais.
4.
Imti dantų krapštukus ir suverti alyvuoges, sūrį ir vynuoges.
5.
Susmaigstyti į melioną, įbesti akutes. Skanaus!

Populiariausi receptai šią savaitę

Vasaros ežiukas

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 6
Ingredientai:
Autoriaus žodis: Puikus užkandis vasaros laiku, kai norisi ko nors lengvo, skanaus ir, žinoma, gražaus. Puikiai nustebinsite ir mažiausius valgytojus. Agnė
Gaminimo eiga:
  1. Vaisius nuplauti.

  2. Melioną perpjauti per pusę, išskobti.

  3. Sūrius supjaustyti kubeliais.

  4. Imti dantų krapštukus ir suverti alyvuoges, sūrį ir vynuoges.

  5. Susmaigstyti į melioną, įbesti akutes. Skanaus!

Receptą atsiuntė Agnė
Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų