
Žalumynų šaltibarščiai
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
30 gramų | grietinė |
40 gramų | agurkų |
40 gramų | svogūnų laiškai |
350 mililitrų | vanduo |
2 vienetai | kiaušiniai |
1 kilogramas | bulvių |
75 gramai | rūgštynės |
75 gramai | špinatai |
2 pakeliai | kefyras |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Rūgštynes ir špinatus pavirinkite. Rūgštynes virkite jų pačių sultyse, špinatus - įpylę šiek tiek vandens. Šias daržoves ataušinkite.
2.
Svogūnų laiškus smulkiai supjaustykite ir sutrinkite su druska. Kiaušinius supjaustykite kubeliais.
3.
Į puodą supilkite kefyrą ir vandenį, sudėkite svogūnus sumaišytus su druska ir gerai viską išmaišykite. Sudėkite supjaustytus agurkus, kiaušinius, ataušusius špinatus ir rūgštynes. Pagardinkite druska bei pipirais.
4.
Viską sumaišykite ir patiekite su virtomis bulvėmis ir grietine, papuoškite krapais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Rūgštynių šaltibarščiai
-
Margaritos šaltibarščiai
-
Duoninė sriuba su slyvomis
-
Žalumynų šaltibarščiai
-
Čalopas
-
Šalta ridikėlių sriuba
-
Braškynė
-
Šaltibarščiai kitaip
-
Obuolių sriuba
-
Obuolių sulčių sriuba
-
Vengriška šalta sriuba
-
Šalta rūgštynių sriuba
-
Mėlynių sriuba
-
Šaltibarščiai
-
Saldi sriuba su razinomis
-
Vasariški šaltibarščiai
-
Aguonpienis
-
Mėlynių sriuba
-
Silkinė (nors beveik šilkinė) šaltsriubė
-
Šalta pomidorų sriuba
Žalumynų šaltibarščiai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Grietinė,
30 gramų -
Agurkai,
40 gramų -
Svogūnų laiškai,
40 gramų -
Vanduo,
350 mililitrų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Bulvės,
1 kilogramas -
Rūgštynės,
75 gramai -
Špinatai,
75 gramai -
Kefyras,
2 pakeliai - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Rūgštynes ir špinatus pavirinkite. Rūgštynes virkite jų pačių sultyse, špinatus - įpylę šiek tiek vandens. Šias daržoves ataušinkite.
Svogūnų laiškus smulkiai supjaustykite ir sutrinkite su druska. Kiaušinius supjaustykite kubeliais.
Į puodą supilkite kefyrą ir vandenį, sudėkite svogūnus sumaišytus su druska ir gerai viską išmaišykite. Sudėkite supjaustytus agurkus, kiaušinius, ataušusius špinatus ir rūgštynes. Pagardinkite druska bei pipirais.
Viską sumaišykite ir patiekite su virtomis bulvėmis ir grietine, papuoškite krapais.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...