Vengriška šalta sriuba
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
INGREDIENTAI:
750 gramų obuoliai
100 gramų cukrus
3 stiklinės vanduo
0.5 arbatinio šaukštelio cinamonas
3 stiklinės pienas
0.5 stiklinės baltas vynas (sausas)
2 valgomieji šaukštai grietinė
1 arbatinis šaukštelis kvietiniai miltai
70 mililitrų citrinų sultys
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Obuolius nulupti, išimti sėklalizdžius, supjaustyti kubeliais. Suberti į puodą, užpilti vandeniu ir virti, kol suminkštės.
Tada supilti pieną, cinamoną ir vyną.
Grietinę išmaišyti su miltais ir supilti į sriubą.
Užvirti ir nukelti nuo ugnies.
Atvėsinti, įdėti į šaldytuvą.
Pagardinti citrinos sultimis.
Patiekti su sausainiais, krekeriais.

Populiariausi receptai šią savaitę

Vengriška šalta sriuba

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Obuolius nulupti, išimti sėklalizdžius, supjaustyti kubeliais. Suberti į puodą, užpilti vandeniu ir virti, kol suminkštės.
Tada supilti pieną, cinamoną ir vyną.
Grietinę išmaišyti su miltais ir supilti į sriubą.
Užvirti ir nukelti nuo ugnies.
Atvėsinti, įdėti į šaldytuvą.
Pagardinti citrinos sultimis.
Patiekti su sausainiais, krekeriais.

Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų