2 arbatiniai šaukšteliai | garstyčios |
šiek tiek | druska |
4 vienetai | kiaušiniai |
200 gramų | agurkų |
40 gramų | svogūnai (laiškai) |
350 gramų | bulvių |
300 gramų | vištienos filė |
150 gramų | ridikėliai |
30 gramų | krapai |
1.5 litro | sultinys (vištienos) |
Bulves ir vištienos filė supjausčiau kubeliais. Kiaušinių trynius ir baltymus atskyriau ir taip pat susmulkinau (atskiruose induose).
Kiaušinių trynius sumaišiau su garstyčių padažu.
Agurkus ir ridikėlius susmulkinau. Supjausčiau taip pat kubeliais.
Susmulkinau svogūnų laiškus, krapus ir sumaišiau su druska.
Visus produktus sumaišiau.
Daržoves užpyliau vištienos sultiniu (jo liko verdant vištienos filė; sultinys su prieskoniais).
Įdėjau grietinės ir viską išmaišiau. Sriuba skani tiek šilta (jei sultinį pilsite dar šiltą), tiek ir šalta. Skanaus :)
Populiariausi receptai šią savaitę
- Saldi slyvų sriuba
- Labai skani braškių sriuba
- Vaisių sriuba
- Saldi obuolių sriuba
- Gaivūs šaltibarščiai
- Šaltibarščiai kitaip
- Agurkų šaltsriubė
- Aguonpienis
- Šalta ispaniška sriuba
- Garšvos šaltibarščiai
- Gaspačas
- Šaltibarščiai
- Obuolių sriuba su grietinėle
- Šalta mėlynių sriuba
- Obuolių sriuba
- Obuolių sriuba "Svorio netektis"
- Mėlynių sriuba
- Arbūzinė sriuba
- Saldi sriuba
- Šalta pomidorų sriuba su skrebučiais
Šalta daržovių sriuba
- Paruošimo laikas:
-
Garstyčios,
2 arbatiniai šaukšteliai - Druska
-
Kiaušiniai,
4 vienetai -
Agurkai,
200 gramų -
Svogūnai, laiškai,
40 gramų -
Bulvės,
350 gramų -
Vištienos filė,
300 gramų -
Ridikėliai,
150 gramų -
Krapai,
30 gramų -
Sultinys, vištienos,
1.5 litro - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Bulves, kiaušinius ir vištienos filė išviriau.
Bulves ir vištienos filė supjausčiau kubeliais. Kiaušinių trynius ir baltymus atskyriau ir taip pat susmulkinau (atskiruose induose).
Kiaušinių trynius sumaišiau su garstyčių padažu.
Agurkus ir ridikėlius susmulkinau. Supjausčiau taip pat kubeliais.
Susmulkinau svogūnų laiškus, krapus ir sumaišiau su druska.
Visus produktus sumaišiau.
Daržoves užpyliau vištienos sultiniu (jo liko verdant vištienos filė; sultinys su prieskoniais).
Įdėjau grietinės ir viską išmaišiau. Sriuba skani tiek šilta (jei sultinį pilsite dar šiltą), tiek ir šalta. Skanaus :)