Bulves, kiaušinius ir vištienos filė išviriau.
Bulves ir vištienos filė supjausčiau kubeliais. Kiaušinių trynius ir baltymus atskyriau ir taip pat susmulkinau (atskiruose induose).
Kiaušinių trynius sumaišiau su garstyčių padažu.
Agurkus ir ridikėlius susmulkinau. Supjausčiau taip pat kubeliais.
Susmulkinau svogūnų laiškus, krapus ir sumaišiau su druska.
Visus produktus sumaišiau.
Daržoves užpyliau vištienos sultiniu (jo liko verdant vištienos filė; sultinys su prieskoniais).
Įdėjau grietinės ir viską išmaišiau. Sriuba skani tiek šilta (jei sultinį pilsite dar šiltą), tiek ir šalta. Skanaus :)

Šalta daržovių sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
2 arbatiniai šaukšteliai | garstyčios |
šiek tiek | druska |
4 vienetai | kiaušiniai |
200 gramų | agurkų |
40 gramų | svogūnai (laiškai) |
350 gramų | bulvių |
300 gramų | vištienos filė |
150 gramų | ridikėliai |
30 gramų | krapai |
1.5 litro | sultinys (vištienos) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Obuolių ir erškėtuogių sriuba
-
Saldi sriuba su razinomis
-
Vyšnių sriuba
-
Pieniška sriuba su aguonomis
-
Vasariški šaltibarščiai
-
Silkinė (nors beveik šilkinė) šaltsriubė
-
Vengriška šaltsriubė
-
Šalta obuolių sriuba
-
Mėlynių sriuba
-
Obuolių sulčių sriuba
-
Lietuviški šaltibarščiai
-
Marinuotų burokėlių šaltibarščiai
-
Netradiciniai šaltibarščiai su aguročiu
-
Aguonpienis su kūčiukais
-
Žemaitiški šaltibarščiai
-
Vasariška sriuba
-
Šalta šviežių agurkų sriuba
-
Šalta ridikėlių sriuba
-
Obuolių sriuba su grietinėle
-
Šalta sriuba
Šalta daržovių sriuba
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Garstyčios,
2 arbatiniai šaukšteliai - Druska
-
Kiaušiniai,
4 vienetai -
Agurkai,
200 gramų -
Svogūnai, laiškai,
40 gramų -
Bulvės,
350 gramų -
Vištienos filė,
300 gramų -
Ridikėliai,
150 gramų -
Krapai,
30 gramų -
Sultinys, vištienos,
1.5 litro - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bulves, kiaušinius ir vištienos filė išviriau.
Bulves ir vištienos filė supjausčiau kubeliais. Kiaušinių trynius ir baltymus atskyriau ir taip pat susmulkinau (atskiruose induose).
Kiaušinių trynius sumaišiau su garstyčių padažu.
Agurkus ir ridikėlius susmulkinau. Supjausčiau taip pat kubeliais.
Susmulkinau svogūnų laiškus, krapus ir sumaišiau su druska.
Visus produktus sumaišiau.
Daržoves užpyliau vištienos sultiniu (jo liko verdant vištienos filė; sultinys su prieskoniais).
Įdėjau grietinės ir viską išmaišiau. Sriuba skani tiek šilta (jei sultinį pilsite dar šiltą), tiek ir šalta. Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...