Nekeptas kepenų paštetas
AUTORIUS:
INGREDIENTAI:
1 valgomasis šaukštas želatina
0.5 stiklinės spanguolės (sultys)
2.5 valgomojo šaukšto sviestas (tirpintas)
800 gramų jaučio kepenys (arba veršio)
3 stiklinės grietinė (plakta)
šiek tiek juodieji pipirai (malti)
šiek tiek druska
šiek tiek citrinos
šiek tiek petražolės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kepenys supjaustomos, pakepinamos svieste ir 4 kartus sumalamos. Į masę supilama išmirkyta ir spanguolių sultyse ištirpinta želatina, įberiama pipirų, druskos ir, gerai išsukus, įmaišoma plakta grietinė. Paštetas sudedamas į formą ir palaikomas šaldytuve.
Prieš tiekiant išverčiamas į lėkštę ir puošiamas supjaustytais drebučiais, o jų neturint, citrinos griežinėliais ir žalumynais.

Populiariausi receptai šią savaitę

Nekeptas kepenų paštetas

Komentarai: 10
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Kepenys supjaustomos, pakepinamos svieste ir 4 kartus sumalamos. Į masę supilama išmirkyta ir spanguolių sultyse ištirpinta želatina, įberiama pipirų, druskos ir, gerai išsukus, įmaišoma plakta grietinė. Paštetas sudedamas į formą ir palaikomas šaldytuve.
Prieš tiekiant išverčiamas į lėkštę ir puošiamas supjaustytais drebučiais, o jų neturint, citrinos griežinėliais ir žalumynais.

Reklama:

Komentarai (10)


Daugiau receptų