
2 vienetai | svogūnai (raudonieji) |
3 vienetai | pomidorai |
1 vienetas | paprika |
300 gramų | silkė (filė) |
šiek tiek | prieskoniai (ir prieskoninės žolelės) |
Smulkiai sukapokite svogūno galvas.
Pomidorus ir papriką supjaustykite kubeliais.
Jei pomidorų odelė labai kieta, nulupkite pomidorų odeles: užpilkite pomidorus verdančiu vandeniu, palaikykite 30 sekundžių ir lupkite. Tik būkite atsargūs, nes pomidorais bus karšti. :)
Silkę patiekite su daržovėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Silkės suktiniai su džiovintais baravykais ir kelmučiais
-
Silkė burokėlių patale
-
Greita užkandėlė šventiniam stalui
-
Bananų pica
-
Duonelė su sviesto ir ridikėlių tepiniu
-
Pomidorų užkandėlė su mocarela
-
Trapios tešlos užkandėlės su svogūnais ir šonine
-
Spalvingi iešmeliai
-
Skrebučiai
-
Netikras zuikis įdarytas žaliosiomis alyvuogėmis
-
Kepta duona
-
Ūmėdės padaže
-
Keptos krevetės mangų padaže
-
Įdarytas pomidoras
-
Pitos su grybais
-
Skani užkandėlė
-
Duonos "suši"
-
Įdaryti piepagrybiai
-
Mėsos ir daržovių vėrinukai
-
Naminis lydytas sūris su krapais
Silkė su pomidorais

-
Svogūnai, raudonieji,
2 vienetai -
Pomidorai,
3 vienetai -
Paprika,
1 vienetas -
Silkė, filė,
300 gramų - Prieskoniai, ir prieskoninės žolelės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Susmulkinkite kubeliais silkę.
Smulkiai sukapokite svogūno galvas.
Pomidorus ir papriką supjaustykite kubeliais.
Jei pomidorų odelė labai kieta, nulupkite pomidorų odeles: užpilkite pomidorus verdančiu vandeniu, palaikykite 30 sekundžių ir lupkite. Tik būkite atsargūs, nes pomidorais bus karšti. :)
Silkę patiekite su daržovėmis.
Komentarai (2)
-
(anonimas)
2011-12-24 10:22
:-D butu labai saunu paprikos nedeti o puse pomidoru susmulkinti iki miniatiuriniu gabaliuku ir su trimis saukstais kuo saldesnio pomidoru padazo istirpdyti keptuveje (butinai naudojant sauksta alyvuogiu aliejaus- pigesnio nes visiskai nesvarbu ar jis pirmo ar devinto spaudimo alyvuoginis kvapas tas pata) atausinus mase iki kambario temperaturos dekite pusvalandziui i saldymo kamera, kad nepasileistu silkutes riebalai kai juos sumaisysite... o jau tuomet sekite recepta!!!