Žuvį supjaustome smulkiais gabaliukais, avokadus, kiaušinius nulupti ir taipogi supjaustyti gabaliukais. Viska išmaišyti. (Jokio aliejaus ar majonezo nedekit, kadangi raudona žuvis ir taip riebi.)
Turimą masę sudedame į tartaletes ir papuošiame ikrais bei petražolių lapeliais.
Skanaus.
Tartaletės su lašiša ir ikrais
Porcijų skaičius:
7
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 7
21 vienetas | tešla (krepšeliai (tartaletės)) |
100 gramų | žuvis (raudona) |
1 vienetas | avokadų |
1 vienetas | kiaušiniai (virti) |
šiek tiek | ikrai ((juodi ir raudoni) ) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Pikantiški krepšeliai su ikrais
- Užkanda "Lelijos"
- Įdaryti pomidorai
- Skanūs krepšeliai "Sniego pasaka"
- Krepšeliai su grūdėta varške ir persikais
- Vaisių buketas
- Įdarytos bulvės
- Įdarytos pievagrybių kepurėlės
- Paprikų laiveliai
- Užkandžių krepšeliai su lašiša
- Virtos dešros dubenėliai su daržovėmis
- Pikantiškos salotos su svogūnų laiškais ir majonezu
- Kiaušiniai - laiveliai
- Žuvis apelsinų puodelyje
- Krepšeliai su grybais
- Įdaryti svogūnai itališkai
- Sausainių krepšeliai su šokolado įdaru
- Salotos „Antikvaras“
- Kiaušiniai, įdaryti šprotais
- Kumpio salotos krepšeliuose
Tartaletės su lašiša ir ikrais
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 7
-
Tešla, krepšeliai (tartaletės),
21 vienetas -
Žuvis, raudona,
100 gramų -
Avokadai,
1 vienetas -
Kiaušiniai, virti,
1 vienetas - Ikrai, (juodi ir raudoni)
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žuvį supjaustome smulkiais gabaliukais, avokadus, kiaušinius nulupti ir taipogi supjaustyti gabaliukais. Viska išmaišyti. (Jokio aliejaus ar majonezo nedekit, kadangi raudona žuvis ir taip riebi.)
Turimą masę sudedame į tartaletes ir papuošiame ikrais bei petražolių lapeliais.
Skanaus.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai