Imbieriniai vaisių - riešutų saldainiai
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
100 gramų | slyvos (džiovintos) |
150 gramų | razinos |
100 gramų | spanguolės (džiovintos) |
100 gramų | abrikosų (džiovinti) |
2 centimetrai | imbieras (šaknis) |
0.5 vieneto | citrinos |
1 valgomasis šaukštas | medus |
100 gramų | sezamas |
200 gramų | riešutai (įvairūs) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Džiovintus vaisius, riešutus, citriną, imbierą sumalti.
2.
Įdėti medaus ir viską išmaišyti.
3.
Formuoti kukulius, pavolioti sezamo sėklose, palaikyti bent parą vėsioje vietoje.
Skanaus.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Varškiniai sausainiai "Vokeliai"
- Vaniliniai morengai
- Naminiai "Bounti"
- Moliūginiai saldainiai
- Naminiai šokoladiniai saldainiai
- Sluoksniuotas traškus tešlainių desertas su "POÉMA Creme" (pagal Darių Dabrovolską)
- Naminė karamelė
- Kokosiniai saldainiai ant pagaliuko
- Naminiai vafliniai saldainiai su slyvų ir šokolado uogiene
- Džiovintų vaisių rutuliukai
- Riešutų kamuoliukai
- Vynuogių su varške ir pistacijomis rutuliukai
- Zefyrai šokolade
- Alaus ir juodojo šokolado triufeliai su graikiškais riešutais
- Saldainukai "Brigadeiros"
- Lengvi riešutų saldainiai
- Tinginys pagal J. Oliverį
- Šokoladinis skanėstas su riešutais
- „Baltosios gėlės“
- Lizdeliai
Imbieriniai vaisių - riešutų saldainiai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Slyvos, džiovintos,
100 gramų -
Razinos,
150 gramų -
Spanguolės, džiovintos,
100 gramų -
Abrikosai, džiovinti,
100 gramų -
Imbieras, šaknis,
2 centimetrai -
Citrinos,
0.5 vieneto -
Medus,
1 valgomasis šaukštas -
Sezamas,
100 gramų -
Riešutai, įvairūs,
200 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Džiovintus vaisius, riešutus, citriną, imbierą sumalti.
Įdėti medaus ir viską išmaišyti.
Formuoti kukulius, pavolioti sezamo sėklose, palaikyti bent parą vėsioje vietoje.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...