Migdolinė tarta
AUTORIUS:
Migle
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 vienetas tartaletė
100 gramų sūris (Filadelfijos)
60 gramų cukrus
15 gramų želatina
50 gramų migdolai ((pasta))
350 gramų braškės
30 mililitrų romas (šviesus)
1 stiklinė grietinėlės, 35%
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Grietinėle užpilti želatiną ir palikti išbrinkti 10 -15 min. Tada kaitinti ant nedidelės ugnies ir nuolat maišyti, kad ištirptų granulės. Filadelfijos sūrį sumaišyti su cukrumi, migdolų pasta, romu. Tada supilti atvėsusią grietinėlę ir gerai išplakti. Į biskvitinę tartą sudėti paruoštą kremą, ant viršaus sudėti braškes. Padėti tartą į šaldytuvą maždaug valandai laiko.

Skanaus.

Populiariausi receptai šią savaitę

Migdolinė tarta

Komentarai: 2
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Grietinėle užpilti želatiną ir palikti išbrinkti 10 -15 min. Tada kaitinti ant nedidelės ugnies ir nuolat maišyti, kad ištirptų granulės. Filadelfijos sūrį sumaišyti su cukrumi, migdolų pasta, romu. Tada supilti atvėsusią grietinėlę ir gerai išplakti. Į biskvitinę tartą sudėti paruoštą kremą, ant viršaus sudėti braškes. Padėti tartą į šaldytuvą maždaug valandai laiko.

Skanaus.

Receptą atsiuntė Migle
Reklama:

Komentarai (2)


  • Viktorija 2015-07-16 10:27

    Labai svelnus ir neapsakomai skanus, o svarbiausia nesudetingas!


Daugiau receptų