Grietinėle užpilti želatiną ir palikti išbrinkti 10 -15 min. Tada kaitinti ant nedidelės ugnies ir nuolat maišyti, kad ištirptų granulės. Filadelfijos sūrį sumaišyti su cukrumi, migdolų pasta, romu. Tada supilti atvėsusią grietinėlę ir gerai išplakti. Į biskvitinę tartą sudėti paruoštą kremą, ant viršaus sudėti braškes. Padėti tartą į šaldytuvą maždaug valandai laiko.
Skanaus.

Migdolinė tarta
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 vienetas | tartaletė |
100 gramų | sūris (Filadelfijos) |
60 gramų | cukrus |
15 gramų | želatina |
50 gramų | migdolai ((pasta)) |
350 gramų | braškės |
30 mililitrų | romas (šviesus) |
1 stiklinė | grietinėlės, 35% |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Braškinis - jogurtinis torčiukas
-
Kukurūzų torčiukas
-
Kuskuso desertas
-
Skanus želė ir šokolado desertas
-
Virtų kriaušių desertas
-
Bruknėmis įdarytos kriaušės
-
Kepti bananai su ledais ir karamele
-
Vaflių tortas
-
Rafaelo
-
Šokoladinis desertas
-
Pascha
-
Želė su vaisiais
-
Šokolado piure
-
Braziliškas saldėsis "Maria Mole"
-
Varškės rutuliukai „Raffaello“
-
Jogurtinis torčiukas su vaisiais ir uogomis
-
Braškių desertas
-
Pieniški saldainiai
-
Vasariškas tortas
-
Grietinės želė su bananais
Migdolinė tarta
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Tartaletė,
1 vienetas -
Sūris, Filadelfijos,
100 gramų -
Cukrus,
60 gramų -
Želatina,
15 gramų -
Migdolai, (pasta),
50 gramų -
Braškės,
350 gramų -
Romas, šviesus,
30 mililitrų -
Grietinėlė, 35%,
1 stiklinė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Grietinėle užpilti želatiną ir palikti išbrinkti 10 -15 min. Tada kaitinti ant nedidelės ugnies ir nuolat maišyti, kad ištirptų granulės. Filadelfijos sūrį sumaišyti su cukrumi, migdolų pasta, romu. Tada supilti atvėsusią grietinėlę ir gerai išplakti. Į biskvitinę tartą sudėti paruoštą kremą, ant viršaus sudėti braškes. Padėti tartą į šaldytuvą maždaug valandai laiko.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (2)
-
Viktorija
2015-07-16 10:27
Labai svelnus ir neapsakomai skanus, o svarbiausia nesudetingas!
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...