Grietinėle užpilti želatiną ir palikti išbrinkti 10 -15 min. Tada kaitinti ant nedidelės ugnies ir nuolat maišyti, kad ištirptų granulės. Filadelfijos sūrį sumaišyti su cukrumi, migdolų pasta, romu. Tada supilti atvėsusią grietinėlę ir gerai išplakti. Į biskvitinę tartą sudėti paruoštą kremą, ant viršaus sudėti braškes. Padėti tartą į šaldytuvą maždaug valandai laiko.
Skanaus.
Migdolinė tarta
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| 1 vienetas | tartaletė |
| 100 gramų | sūris (Filadelfijos) |
| 60 gramų | cukrus |
| 15 gramų | želatina |
| 50 gramų | migdolai ((pasta)) |
| 350 gramų | braškės |
| 30 mililitrų | romas (šviesus) |
| 1 stiklinė | grietinėlės, 35% |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Braškių pienas
-
Bananų šerbetas
-
Nekeptas sausainių tortas su chalva
-
Vaisių vėrinukai
-
Skanus želė ir šokolado desertas
-
Paprasti naminiai ledai
-
Šokolado putėsiai su braškėmis
-
Tiramisu
-
Naminiai vafliniai saldainiai su slyvų ir šokolado uogiene
-
Vasariškas desertas
-
Varškėčiai su džiovintais vaisiais
-
Šokoladinis desertas
-
Obuoliai šokolade
-
Želė su vaisiais
-
Migdolų nuga
-
Gaivus varškės desertas su vaisiais
-
Tortas "Greitukas"
-
Karameliniai saldainiai su riešutais
-
Keptas bananas
-
Svarainių ir manų putėsiai
Migdolinė tarta
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Tartaletė,
1 vienetas -
Sūris, Filadelfijos,
100 gramų -
Cukrus,
60 gramų -
Želatina,
15 gramų -
Migdolai, (pasta),
50 gramų -
Braškės,
350 gramų -
Romas, šviesus,
30 mililitrų -
Grietinėlė, 35%,
1 stiklinė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Grietinėle užpilti želatiną ir palikti išbrinkti 10 -15 min. Tada kaitinti ant nedidelės ugnies ir nuolat maišyti, kad ištirptų granulės. Filadelfijos sūrį sumaišyti su cukrumi, migdolų pasta, romu. Tada supilti atvėsusią grietinėlę ir gerai išplakti. Į biskvitinę tartą sudėti paruoštą kremą, ant viršaus sudėti braškes. Padėti tartą į šaldytuvą maždaug valandai laiko.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (2)
-
Viktorija
2015-07-16 10:27
Labai svelnus ir neapsakomai skanus, o svarbiausia nesudetingas!
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
