Grietinėle užpilti želatiną ir palikti išbrinkti 10 -15 min. Tada kaitinti ant nedidelės ugnies ir nuolat maišyti, kad ištirptų granulės. Filadelfijos sūrį sumaišyti su cukrumi, migdolų pasta, romu. Tada supilti atvėsusią grietinėlę ir gerai išplakti. Į biskvitinę tartą sudėti paruoštą kremą, ant viršaus sudėti braškes. Padėti tartą į šaldytuvą maždaug valandai laiko.
Skanaus.
Migdolinė tarta
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| 1 vienetas | tartaletė |
| 100 gramų | sūris (Filadelfijos) |
| 60 gramų | cukrus |
| 15 gramų | želatina |
| 50 gramų | migdolai ((pasta)) |
| 350 gramų | braškės |
| 30 mililitrų | romas (šviesus) |
| 1 stiklinė | grietinėlės, 35% |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kefyro panna cotta
-
Vaisiniai saldainiai
-
Saldus vyšnių patiekalas
-
Aušros želė tortas
-
Prancūziškų skrebučių gaminimas
-
Zefyrai šokolade
-
Gaivus gardėsis "Avietėlė"
-
Gaivus Sandros desertas "Ant debesų"
-
Vaisiniai ežiukai
-
Ledai su migdolais
-
Paprastas skanių spurgų receptas
-
Kriaušių desertai
-
Mini kreminio sūrio pyragėliai
-
Želė drebučiai apelsine
-
Plikyti pyragaičiai su kremu
-
Vaisinis desertas
-
Šveicariškas pyragas su uogiene ir maskarponės kremu
-
Dr. Oetker keksiukai su pudingo įdaru
-
Kriaušių desertas
-
Karameliniai saldainiai
Migdolinė tarta
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Tartaletė,
1 vienetas -
Sūris, Filadelfijos,
100 gramų -
Cukrus,
60 gramų -
Želatina,
15 gramų -
Migdolai, (pasta),
50 gramų -
Braškės,
350 gramų -
Romas, šviesus,
30 mililitrų -
Grietinėlė, 35%,
1 stiklinė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Grietinėle užpilti želatiną ir palikti išbrinkti 10 -15 min. Tada kaitinti ant nedidelės ugnies ir nuolat maišyti, kad ištirptų granulės. Filadelfijos sūrį sumaišyti su cukrumi, migdolų pasta, romu. Tada supilti atvėsusią grietinėlę ir gerai išplakti. Į biskvitinę tartą sudėti paruoštą kremą, ant viršaus sudėti braškes. Padėti tartą į šaldytuvą maždaug valandai laiko.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (2)
-
Viktorija
2015-07-16 10:27
Labai svelnus ir neapsakomai skanus, o svarbiausia nesudetingas!
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
