Dubenyje gerai išmaišyti rikotą, cukrų, džiūvėsius, migdolus ir cinamoną. Masės su kaupu pridėti į vaisių puseles.
Jei persikai švieži galima juos apkepti orkaitėje kartu su įdaryta mase. Kepti 190°C temp. orkaitėje 6 - 8 minutes.

Įdaryti persikai
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 arbatinis šaukštelis | cinamonas |
1 valgomasis šaukštas | džiūvėsėliai |
4 vienetai | persikai (dideli) |
120 gramų | sūris (rikota) |
2 valgomieji šaukštai | cukrus (rudas) |
2 valgomieji šaukštai | migdolai (kapoti, skrudinti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Agrastų drebučiai su braškėmis
-
Jogurto ledai
-
Desertinė varškytė
-
Desertine varškė
-
Indiškas morkų skanėstas - Gajar Ki Burfi
-
Želiniai kiaušinukai
-
Greitai paruošiamas meduolių ir bananų tortas
-
Varškės kremas su vaisiais
-
Braškės su šokoladu
-
Sūrio tortas
-
Varškės sufle su vaisiais
-
Rabarbarų drebučiai
-
Vyno želės ir grietinėlės desertas
-
Vaisiniai saldainiai
-
Vaniliniai ledai su įcukrintais vaisiais
-
Dribsnių kokteilis
-
Vaisių ir jogurto desertas
-
Vaflių tortas
-
Šokoladiniai ledai
-
Kokosiniai rutuliukai
Įdaryti persikai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Cinamonas,
1 arbatinis šaukštelis -
Džiūvėsėliai,
1 valgomasis šaukštas -
Persikai, dideli,
4 vienetai -
Sūris, rikota,
120 gramų -
Cukrus, rudas,
2 valgomieji šaukštai -
Migdolai, kapoti, skrudinti,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Dubenyje gerai išmaišyti rikotą, cukrų, džiūvėsius, migdolus ir cinamoną. Masės su kaupu pridėti į vaisių puseles.
Jei persikai švieži galima juos apkepti orkaitėje kartu su įdaryta mase. Kepti 190°C temp. orkaitėje 6 - 8 minutes.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...