Dubenyje gerai išmaišyti rikotą, cukrų, džiūvėsius, migdolus ir cinamoną. Masės su kaupu pridėti į vaisių puseles.
Jei persikai švieži galima juos apkepti orkaitėje kartu su įdaryta mase. Kepti 190°C temp. orkaitėje 6 - 8 minutes.

Įdaryti persikai
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 arbatinis šaukštelis | cinamonas |
1 valgomasis šaukštas | džiūvėsėliai |
4 vienetai | persikai (dideli) |
120 gramų | sūris (rikota) |
2 valgomieji šaukštai | cukrus (rudas) |
2 valgomieji šaukštai | migdolai (kapoti, skrudinti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Nugos tortas
-
Torčiukas "vaikučiukas"
-
Jogurto ledai
-
Vaisiai šokolade
-
Citrinų šerbetas
-
Arbūzų želė
-
Mini kreminio sūrio pyragėliai
-
Tinginys
-
Želė „Spanguolės ant sniego“
-
Vaisių vėrinukai
-
Šokoladinis desertas
-
Uogų desertas
-
Paprasti naminiai ledai
-
Tiramisu gaminimas
-
Rageliai su kremu ir šilauogemis
-
Čigonų plokštainis
-
Jogurto, mango ir spanguolių desertas
-
Gaivus desertas
-
Slyvų putėsiai su kiaušiniais
-
Želiniai kiaušinukai
Įdaryti persikai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Cinamonas,
1 arbatinis šaukštelis -
Džiūvėsėliai,
1 valgomasis šaukštas -
Persikai, dideli,
4 vienetai -
Sūris, rikota,
120 gramų -
Cukrus, rudas,
2 valgomieji šaukštai -
Migdolai, kapoti, skrudinti,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Dubenyje gerai išmaišyti rikotą, cukrų, džiūvėsius, migdolus ir cinamoną. Masės su kaupu pridėti į vaisių puseles.
Jei persikai švieži galima juos apkepti orkaitėje kartu su įdaryta mase. Kepti 190°C temp. orkaitėje 6 - 8 minutes.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...