Dubenyje gerai išmaišyti rikotą, cukrų, džiūvėsius, migdolus ir cinamoną. Masės su kaupu pridėti į vaisių puseles.
Jei persikai švieži galima juos apkepti orkaitėje kartu su įdaryta mase. Kepti 190°C temp. orkaitėje 6 - 8 minutes.
Įdaryti persikai
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| 1 arbatinis šaukštelis | cinamonas |
| 1 valgomasis šaukštas | džiūvėsėliai |
| 4 vienetai | persikai (dideli) |
| 120 gramų | sūris (rikota) |
| 2 valgomieji šaukštai | cukrus (rudas) |
| 2 valgomieji šaukštai | migdolai (kapoti, skrudinti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Nekeptas varškės tortas
-
Bananų šerbetas
-
Bananų skanėstas
-
Nekeptas sausainių tortas su chalva
-
Gervuogių musas
-
Vasariški pusryčiai
-
Plikyti pyragaičiai su kremu
-
Varškės skanėstas
-
Skanus želė ir šokolado desertas
-
Citrinų putėsiai
-
Biskvitinis vaisinis tortas
-
Bananinis tortas-pyragas
-
Varškės tortas
-
Greitas sausaininis pyragas
-
Arbūzų želė
-
Jogurtinių ledų tortukas
-
Vaisių ir jogurto desertas
-
Arbūzų šerbetas
-
Citrininiai arbūzų ledukai
-
Vaflių tortas
Įdaryti persikai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Cinamonas,
1 arbatinis šaukštelis -
Džiūvėsėliai,
1 valgomasis šaukštas -
Persikai, dideli,
4 vienetai -
Sūris, rikota,
120 gramų -
Cukrus, rudas,
2 valgomieji šaukštai -
Migdolai, kapoti, skrudinti,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Dubenyje gerai išmaišyti rikotą, cukrų, džiūvėsius, migdolus ir cinamoną. Masės su kaupu pridėti į vaisių puseles.
Jei persikai švieži galima juos apkepti orkaitėje kartu su įdaryta mase. Kepti 190°C temp. orkaitėje 6 - 8 minutes.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
