Pirmiausia kiaušinius su cukrumi išplakti mikseriu, tada sudėti miltus, grietinę, kepimo miltelius (čia bus tešla).
Dabar į jūsų turimą skardą įpilti truputį aliejaus, paberti uogų ir užpilti tešlos, tada vėl uogų ir tešlos, na taip padaryti keletą sluoksnių.
Kai iškeps pabarstykite cukraus pudra, o jei norite galite ir cukrumi.
Skanaus !!!

Mėlynių pyragas
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
5 vienetai | kiaušiniai |
2 stiklinės | cukrus |
2.5 stiklinės | kvietiniai miltai |
3 valgomieji šaukštai | grietinė |
1 litras | mėlynės |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
šiek tiek | cukraus pudra |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Diena ir Naktis
-
Keksiukai su "Karvutės" saldainiais
-
Pyragaičiai "Širdutės"
-
Sluoksniuotos tešlos pyragaičiai su persikais ir kremu
-
Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su varškės kremu
-
Varškės pyragas su slyvomis
-
Miltinės spurgos
-
Mėlynių pyragas
-
Nekeptas varškės tortas
-
Imbieriniai sausainiai šeimai
-
Citrininiai keksiukai
-
Pyragas su aguonomis ir razinomis
-
Pyragėliais su brokoliais ir keptais svogūnais
-
Varškės ir obuolių pyragas
-
Obuolių pyragas
-
Sezamo sausainiai
-
Paprasti lietuviški sausainiai
-
Sūrio sausainiai su alyvuogėmis
-
Keksiukai su spanguolėmis
-
Onutės šimtalapis
Mėlynių pyragas
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiaušiniai,
5 vienetai -
Cukrus,
2 stiklinės -
Kvietiniai miltai,
2.5 stiklinės -
Grietinė,
3 valgomieji šaukštai -
Mėlynės,
1 litras -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis - Cukraus pudra
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pirmiausia kiaušinius su cukrumi išplakti mikseriu, tada sudėti miltus, grietinę, kepimo miltelius (čia bus tešla).
Dabar į jūsų turimą skardą įpilti truputį aliejaus, paberti uogų ir užpilti tešlos, tada vėl uogų ir tešlos, na taip padaryti keletą sluoksnių.
Kai iškeps pabarstykite cukraus pudra, o jei norite galite ir cukrumi.
Skanaus !!!
Reklama:
Komentarai (3)
-
sandra
2013-07-18 14:37
skanu !!! pabandziau patiko ir dar karta bandysiu :)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...