Pirmiausia kiaušinius su cukrumi išplakti mikseriu, tada sudėti miltus, grietinę, kepimo miltelius (čia bus tešla).
Dabar į jūsų turimą skardą įpilti truputį aliejaus, paberti uogų ir užpilti tešlos, tada vėl uogų ir tešlos, na taip padaryti keletą sluoksnių.
Kai iškeps pabarstykite cukraus pudra, o jei norite galite ir cukrumi.
Skanaus !!!
Mėlynių pyragas
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
| 5 vienetai | kiaušiniai |
| 2 stiklinės | cukrus |
| 2.5 stiklinės | kvietiniai miltai |
| 3 valgomieji šaukštai | grietinė |
| 1 litras | mėlynės |
| 1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
| šiek tiek | cukraus pudra |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Paprastas pyragas su persikais
-
Kakavinis pyragas su šokoladiniu glaistu
-
Avižiniai sausainiai
-
Braškių svajonė
-
Daniškos bandelės
-
Saulėgrąža
-
Saldutis vyniotinis
-
Bulvių duona
-
Šokoladinis vyniotinis su kokosais
-
Kokosiniai pyragaičiai
-
Sausainiai
-
Pyragas su varške
-
Varškės pyragas
-
Aguonų pyragas Kalėdoms
-
Vyšnių pyragas
-
Tirolietiškas pyragas su abrikosais
-
Meškiukas su siurprizu
-
Obuolių pyragas su varške ir cinamonu
-
Varškės ir apelsinų pyragas
-
Sausainiai su šokoladu
Mėlynių pyragas
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiaušiniai,
5 vienetai -
Cukrus,
2 stiklinės -
Kvietiniai miltai,
2.5 stiklinės -
Grietinė,
3 valgomieji šaukštai -
Mėlynės,
1 litras -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis - Cukraus pudra
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pirmiausia kiaušinius su cukrumi išplakti mikseriu, tada sudėti miltus, grietinę, kepimo miltelius (čia bus tešla).
Dabar į jūsų turimą skardą įpilti truputį aliejaus, paberti uogų ir užpilti tešlos, tada vėl uogų ir tešlos, na taip padaryti keletą sluoksnių.
Kai iškeps pabarstykite cukraus pudra, o jei norite galite ir cukrumi.
Skanaus !!!
Reklama:
Komentarai (3)
-
sandra
2013-07-18 14:37
skanu !!! pabandziau patiko ir dar karta bandysiu :)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
