Šokoladiniai keksiukai
AUTORIUS:
Rimutė
Porcijų skaičius: 20
Paruošimo laikas: Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 20
45 gramai kakava ((milteliai))
140 gramų kvietiniai miltai
2 arbatiniai šaukšteliai kepimo milteliai
100 gramų cukraus pudra
1 vienetas kiaušiniai (didelis)
80 gramų sviestas
180 gramų šokoladas
70 mililitrų pienas
Glajui:
100 gramų šokoladas
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Per sietelį persijoti sausus produktus (miltus, kakavą ir kepimo miltelius). Kiaušinius išplakti su žiupsniu druskos. Tada supilti tirpintą sviestą, pieną ir vėl išplakti. Tada suberti miltų mišinį ir vėl išplakti. Sudėti smulkiai sulaužytą šokoladą ir išmaišyti. Masę sudėti į keksiukų formelesir kepti 190 °C temp. ir kepti 30 minučių. Ant pravėsusių keksiukų lieti ištirpinto šokolado ir palaukti, kol glajus sukietės.

Skanaus.

Populiariausi receptai šią savaitę

Šokoladiniai keksiukai

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 20
Ingredientai: Glajui:
Gaminimo eiga:

Per sietelį persijoti sausus produktus (miltus, kakavą ir kepimo miltelius). Kiaušinius išplakti su žiupsniu druskos. Tada supilti tirpintą sviestą, pieną ir vėl išplakti. Tada suberti miltų mišinį ir vėl išplakti. Sudėti smulkiai sulaužytą šokoladą ir išmaišyti. Masę sudėti į keksiukų formelesir kepti 190 °C temp. ir kepti 30 minučių. Ant pravėsusių keksiukų lieti ištirpinto šokolado ir palaukti, kol glajus sukietės.

Skanaus.

Receptą atsiuntė Rimutė
Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų