
Šokoladiniai keksiukai
Porcijų skaičius:
20
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 20
180 gramų | šokoladas | |
140 gramų | kvietiniai miltai | |
100 gramų | cukraus pudra | |
80 gramų | sviestas | |
70 mililitrų | pienas | |
1 vienetas | kiaušiniai (didelis) | |
45 gramai | kakava | |
2 arbatiniai šaukšteliai | kepimo milteliai | |
Glajui: | ||
100 gramų | šokoladas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Per sietelį persijoti sausus produktus: miltus, kakavą ir kepimo miltelius.
2.
Kiaušinius išplakti su žiupsniu druskos. Tada supilti tirpintą sviestą, pieną ir vėl išplakti. Tada suberti miltų mišinį ir vėl išplakti.
3.
Sudėti smulkiai sulaužytą šokoladą ir išmaišyti.
4.
Masę sudėti į keksiukų formeles ir kepti 190 °C temp. 30 minučių. Ant pravėsusių keksiukų lieti ištirpinto šokolado ir palaukti, kol glajus sukietės.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Keksiukai su baltuoju šokoladu
-
Kondensuoto pieno keksiukai
-
Jogurtinis keksas su raudonųjų arba juodųjų serbentų kremu
-
Keksiukai su šviesiu "DanSukker" sirupu ir džiovintomis papajomis
-
Šokoladionis keksas
-
Medaus keksiukai
-
Moliūgo keksas su vyšniomis
-
Šokoladiniai keksiukai
-
Saldieji keksiukai
-
Alinos keksiukai
-
Evos šokoladiniai keksiukai
-
Avižiniai moliūgų keksiukai
-
Keksas
-
Varškiniai keksiukai
-
''Kiaušinukai''
-
Keksiukai su vyšniomis
-
Moliūginiai keksiukai
-
Keksas su abrikosais ir razinomis
-
Kalėdinis keksiukas
-
Keksiukai su baltuoju šokoladu
Šokoladiniai keksiukai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 20
-
Šokoladas,
180 gramų -
Kvietiniai miltai,
140 gramų -
Cukraus pudra,
100 gramų -
Sviestas,
80 gramų -
Pienas,
70 mililitrų -
Kiaušiniai, didelis,
1 vienetas -
Kakava,
45 gramai -
Kepimo milteliai,
2 arbatiniai šaukšteliai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Šokoladas,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Per sietelį persijoti sausus produktus: miltus, kakavą ir kepimo miltelius.
Kiaušinius išplakti su žiupsniu druskos. Tada supilti tirpintą sviestą, pieną ir vėl išplakti. Tada suberti miltų mišinį ir vėl išplakti.
Sudėti smulkiai sulaužytą šokoladą ir išmaišyti.
Masę sudėti į keksiukų formeles ir kepti 190 °C temp. 30 minučių. Ant pravėsusių keksiukų lieti ištirpinto šokolado ir palaukti, kol glajus sukietės.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...