Šokoladiniai keksiukai
AUTORIUS:
Rimutė
Porcijų skaičius: 20
Paruošimo laikas: Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 20
180 gramų šokoladas
140 gramų kvietiniai miltai
100 gramų cukraus pudra
80 gramų sviestas
70 mililitrų pienas
1 vienetas kiaušiniai (didelis)
45 gramai kakava
2 arbatiniai šaukšteliai kepimo milteliai
Glajui:
100 gramų šokoladas
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Per sietelį persijoti sausus produktus: miltus, kakavą ir kepimo miltelius.
2.
Kiaušinius išplakti su žiupsniu druskos. Tada supilti tirpintą sviestą, pieną ir vėl išplakti. Tada suberti miltų mišinį ir vėl išplakti.
3.
Sudėti smulkiai sulaužytą šokoladą ir išmaišyti.
4.
Masę sudėti į keksiukų formeles ir kepti 190 °C temp. 30 minučių. Ant pravėsusių keksiukų lieti ištirpinto šokolado ir palaukti, kol glajus sukietės.

Populiariausi receptai šią savaitę

Šokoladiniai keksiukai

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 20
Ingredientai: Glajui:
Gaminimo eiga:
  1. Per sietelį persijoti sausus produktus: miltus, kakavą ir kepimo miltelius.

  2. Kiaušinius išplakti su žiupsniu druskos. Tada supilti tirpintą sviestą, pieną ir vėl išplakti. Tada suberti miltų mišinį ir vėl išplakti.

  3. Sudėti smulkiai sulaužytą šokoladą ir išmaišyti.

  4. Masę sudėti į keksiukų formeles ir kepti 190 °C temp. 30 minučių. Ant pravėsusių keksiukų lieti ištirpinto šokolado ir palaukti, kol glajus sukietės.

Receptą atsiuntė Rimutė
Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų