Keksiukai su uogomis (juodaisiais serbentais)
AUTORIUS:
Jurgita
Porcijų skaičius: 12
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
140 gramų miltai
80 gramų cukrus
1 valgomasis šaukštas vanilinis cukrus
1 arbatinis šaukštelis kepimo milteliai
120 mililitrų pienas
1 vienetas kiaušiniai (didelis)
60 gramų sviestas (lydytas)
1 arbatinis šaukštelis citrinos žievelė (nutarkuota)
1 stiklinė uogos
Pabarstymui:
2 valgomieji šaukštai cukrus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Orkaitę įkaitinti iki 180°C temp. Miltus persijoti, sumaišyti su cukrumi, vaniliniu cukrumi, kepimo milteliais. Atskirai sumaišyti pieną, kiaušinį, sviestą. Sumaišyti abu mišinius ir suberti uogas (šiuo atveju dideli juodieji serbentai). Cukrų sumaišyti su maltais migdolais ir apibarstyti kiekvieną keksiuką. Kepti 20 min. Skanaus!

Populiariausi receptai šią savaitę

Keksiukai su uogomis (juodaisiais serbentais)

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 12
Ingredientai: Pabarstymui:
Gaminimo eiga:

Orkaitę įkaitinti iki 180°C temp. Miltus persijoti, sumaišyti su cukrumi, vaniliniu cukrumi, kepimo milteliais. Atskirai sumaišyti pieną, kiaušinį, sviestą. Sumaišyti abu mišinius ir suberti uogas (šiuo atveju dideli juodieji serbentai). Cukrų sumaišyti su maltais migdolais ir apibarstyti kiekvieną keksiuką. Kepti 20 min. Skanaus!

Receptą atsiuntė Jurgita
Reklama:

Komentarai (1)


  • vesta 2015-09-15 21:20

    As noreciau pardeti kepti keksukus


Daugiau receptų