
Keksiukai su uogomis (juodaisiais serbentais)
Porcijų skaičius:
12
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
140 gramų | miltai | |
80 gramų | cukrus | |
1 valgomasis šaukštas | vanilinis cukrus | |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai | |
120 mililitrų | pienas | |
1 vienetas | kiaušiniai (didelis) | |
60 gramų | sviestas (lydytas) | |
1 arbatinis šaukštelis | citrinos žievelė (nutarkuota) | |
1 stiklinė | uogos | |
Pabarstymui: | ||
2 valgomieji šaukštai | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Orkaitę įkaitinti iki 180°C temp. Miltus persijoti, sumaišyti su cukrumi, vaniliniu cukrumi, kepimo milteliais. Atskirai sumaišyti pieną, kiaušinį, sviestą. Sumaišyti abu mišinius ir suberti uogas (šiuo atveju dideli juodieji serbentai). Cukrų sumaišyti su maltais migdolais ir apibarstyti kiekvieną keksiuką. Kepti 20 min. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Keksiukai su uogomis
-
Keksiukai su šokoladu ir bananais
-
Didysis kriaušių pyragas
-
Šokoladinis keksas su kriaušėmis
-
Keksas su razinomis
-
Keksiukai su uogomis (juodaisiais serbentais)
-
Keksiukai su kakava
-
Bananiniai varškės keksiukai
-
Kriziniai keksiukai
-
Šokoladinis keksas
-
Keksai su morkomis
-
Keksiukai "Raudonasis aksomas"
-
Bananinis keksiukas
-
Keksiukai kiekvienai dienai
-
Keksiukai su avietėmis
-
Kivi keksiukai
-
Citrininis riešutinis keksas
-
Keksiukai “Zebriukai”
-
Tradicinis keksas
-
Keksiukai su cukinijomis
Keksiukai su uogomis (juodaisiais serbentais)
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 12
-
Miltai,
140 gramų -
Cukrus,
80 gramų -
Vanilinis cukrus,
1 valgomasis šaukštas -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Pienas,
120 mililitrų -
Kiaušiniai, didelis,
1 vienetas -
Sviestas, lydytas,
60 gramų -
Citrinos žievelė, nutarkuota,
1 arbatinis šaukštelis -
Uogos,
1 stiklinė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Cukrus,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Orkaitę įkaitinti iki 180°C temp. Miltus persijoti, sumaišyti su cukrumi, vaniliniu cukrumi, kepimo milteliais. Atskirai sumaišyti pieną, kiaušinį, sviestą. Sumaišyti abu mišinius ir suberti uogas (šiuo atveju dideli juodieji serbentai). Cukrų sumaišyti su maltais migdolais ir apibarstyti kiekvieną keksiuką. Kepti 20 min. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (3)
-
vesta
2015-09-15 21:20
As noreciau pardeti kepti keksukus
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...