
Kokosiniai avižinių dribsnių sausainiukai
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
120 gramų | sausainiai (klasikinio skonio) |
100 gramų | avižinių dribsnių |
5 valgomieji šaukštai | kokoso drožlės |
1 sauja | juodieji serbentai (šaldytų) |
2 valgomieji šaukštai | medus |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus (kokosų) |
2 valgomieji šaukštai | kondensuotas pienas |
3 žiupsneliai | cinamonas |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Sumaišyti visus skystus ingredientus.
2.
Susmulkinti smulkintuvu sausainius. 2 šaukštus jų trupinių ir 2 šaukštus kokosų drožlių atsidėti apvoliojimui.
3.
Dribsnius susmulkinti smulkintuvu, sumaišyti su sausainių trupiniais, kokosų drožlėmis, cinamonu, kepimo milteliais.
4.
Gerai sumaišyti skystą ir birią mases. Formuoti sausainius, apvolioti kokoso drožlių ir sausainių mišinyje, įdėti į sausainio vidurį po serbentą.
5.
Kepti 180 C įkaitintoje orkaitėje apie 15 min.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Persikiniai sausainiai su kokosu
-
Trys muškietininkai - sausainiukai
-
Sluoksniuotas traškus tešlainių desertas su "POÉMA Creme" (pagal Darių Dabrovolską)
-
Macarons
-
Sausainiai spalvoti
-
Žiemos skanumynas
-
Songoko sausainiai
-
Trapi širdelė
-
Austriški šokoladiniai sausainiai
-
Sausainiai su varške
-
Moliūginiai meduoliai
-
Sausainiai su krakmolu
-
Kokosiniai sausainiai
-
Juostelės su džemu
-
Rudeniniai grybukai
-
Sausainiai "Žvaigždutė"
-
Kalėdiniai sausainiai
-
Trapūs sausainiai
-
Trapios tešlos sausainiai
-
Žagarėliai vakarui prie židinio
Kokosiniai avižinių dribsnių sausainiukai
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Sausainiai, klasikinio skonio,
120 gramų -
Avižiniai dribsniai,
100 gramų -
Kokoso drožlės,
5 valgomieji šaukštai -
Juodieji serbentai, šaldytų,
1 sauja -
Medus,
2 valgomieji šaukštai -
Aliejus, kokosų,
2 valgomieji šaukštai -
Kondensuotas pienas,
2 valgomieji šaukštai -
Cinamonas,
3 žiupsneliai -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Regina
Gaminimo eiga:
Sumaišyti visus skystus ingredientus.
Susmulkinti smulkintuvu sausainius. 2 šaukštus jų trupinių ir 2 šaukštus kokosų drožlių atsidėti apvoliojimui.
Dribsnius susmulkinti smulkintuvu, sumaišyti su sausainių trupiniais, kokosų drožlėmis, cinamonu, kepimo milteliais.
Gerai sumaišyti skystą ir birią mases. Formuoti sausainius, apvolioti kokoso drožlių ir sausainių mišinyje, įdėti į sausainio vidurį po serbentą.
Kepti 180 C įkaitintoje orkaitėje apie 15 min.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai