
Sloksniuotas braškių desertas
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
450 mililitrų | grietinėlės, 35% (plakama) |
200 gramų | varškė |
10 vienetų | sausainiai ((damų piršteliai)) |
1 vienetas | citrinos |
300 gramų | braškės |
100 | cukrus |
šiek tiek | vanilė |
šiek tiek | šokoladas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Damų pirštelius sulaužom ir sudedam į pasirinktus indelius ar taures. Juos apšlakstom vandenuku, kuriame išspaudžiam truputį citrinos sulčių ir pasaldiname žiupsneliu cukraus.
2.
Grietinėlę išplakame su varške, cukrumi ir vanile. .Gautą kremą dedame ant sulaužytų sausainių,toliau - smulkiai pjaustytas braškes ir jas apipilame tirpintu šokoladu, vėl dedame kremo ir papuošiam desertą pjaustytomis braškėm ir šokolado drožlėmis.
Braškės suteikia rūgštelės skonio ir gaivos. Tai greit pagaminamas, o dar greičiau suvalgomas desertas. Prieš patiekiant rekomenduotina 2 val. palaikyti šaldytuve.
Skanaus.
Braškės suteikia rūgštelės skonio ir gaivos. Tai greit pagaminamas, o dar greičiau suvalgomas desertas. Prieš patiekiant rekomenduotina 2 val. palaikyti šaldytuve.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Naminiai ledai
-
Tinginėlis
-
Tinginių - tinginys
-
Šokoladiniai traškučiai su romu
-
Braškės su šokoladu
-
Vafliai su graikiniais riešutais
-
Žemuogių grietinėlė
-
Vaisių ir uogų sriuba "Vasarėlė"
-
Mėlynių ledai
-
Sloksniuotas braškių desertas
-
Desertinė avižinė košė
-
Vyšnių želė
-
Sausainių tortas
-
Dribsnių kokteilis
-
Vaisiai šokolade
-
Naminis natūralus jogurtas
-
Tinginys su riešutais
-
Vaisių vėrinukai
-
Šokolado pudingas su abrikosų kremu
-
Avietinė pasaka
Sloksniuotas braškių desertas
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Grietinėlė, 35%, plakama,
450 mililitrų -
Varškė,
200 gramų -
Sausainiai, (damų piršteliai),
10 vienetų -
Citrinos,
1 vienetas -
Braškės,
300 gramų -
Cukrus,
100 - Vanilė
- Šokoladas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Damų pirštelius sulaužom ir sudedam į pasirinktus indelius ar taures. Juos apšlakstom vandenuku, kuriame išspaudžiam truputį citrinos sulčių ir pasaldiname žiupsneliu cukraus.
Grietinėlę išplakame su varške, cukrumi ir vanile. .Gautą kremą dedame ant sulaužytų sausainių,toliau - smulkiai pjaustytas braškes ir jas apipilame tirpintu šokoladu, vėl dedame kremo ir papuošiam desertą pjaustytomis braškėm ir šokolado drožlėmis.
Braškės suteikia rūgštelės skonio ir gaivos. Tai greit pagaminamas, o dar greičiau suvalgomas desertas. Prieš patiekiant rekomenduotina 2 val. palaikyti šaldytuve.
Skanaus.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai