450 mililitrų | grietinėlės, 35% (plakama) |
200 gramų | varškė |
10 vienetų | sausainiai ((damų piršteliai)) |
1 vienetas | citrinos |
300 gramų | braškės |
100 | cukrus |
šiek tiek | vanilė |
šiek tiek | šokoladas |
Braškės suteikia rūgštelės skonio ir gaivos. Tai greit pagaminamas, o dar greičiau suvalgomas desertas. Prieš patiekiant rekomenduotina 2 val. palaikyti šaldytuve.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Vaisių ir riešutų saldainiukai
- Vaisių salotos
- Naminė karamelė
- Morkų sulčių su manais putėsiai
- Paprasti naminiai ledai
- Tortas "Mozaika"
- Abrikosų laiveliai
- Naminis natūralus jogurtas
- Varškės desertas su persikais
- Tinginių - tinginys
- Mėtinis agurkų šerbetas
- Vaflių tortas
- Grikių desertiniai pusryčiai
- Tiramisu su plikytais sausainiais
- Bananų šerbetas
- Šokoladiniai traškučiai
- Bakalieno Tinginys
- Braškių grietinėlė
- Vaflių tortas su uogiene ir sutirštintu pienu
- Vyšninis tiramisu (be kiaušinių)
Sloksniuotas braškių desertas
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Grietinėlė, 35%, plakama,
450 mililitrų -
Varškė,
200 gramų -
Sausainiai, (damų piršteliai),
10 vienetų -
Citrinos,
1 vienetas -
Braškės,
300 gramų -
Cukrus,
100 - Vanilė
- Šokoladas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Damų pirštelius sulaužom ir sudedam į pasirinktus indelius ar taures. Juos apšlakstom vandenuku, kuriame išspaudžiam truputį citrinos sulčių ir pasaldiname žiupsneliu cukraus.
Grietinėlę išplakame su varške, cukrumi ir vanile. .Gautą kremą dedame ant sulaužytų sausainių,toliau - smulkiai pjaustytas braškes ir jas apipilame tirpintu šokoladu, vėl dedame kremo ir papuošiam desertą pjaustytomis braškėm ir šokolado drožlėmis.
Braškės suteikia rūgštelės skonio ir gaivos. Tai greit pagaminamas, o dar greičiau suvalgomas desertas. Prieš patiekiant rekomenduotina 2 val. palaikyti šaldytuve.
Skanaus.
Komentarai