
3 vienetai | bananai |
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
2 valgomieji šaukštai | žalioji citrina (sultys) |
0.5 stiklinės | karamelė (padažas ledams) |
0.25 arbatinio šaukštelio | cinamonas (maltas) |
500 mililitrų | ledai (vaniliniai) |
šiek tiek | kokosas (pakepintas) |
šiek tiek | migdolai (plokštelės) |
2. Sudėkite bananus ant grotelių tiesiai virš vidutinės kaitros anglių. Kepkite grilyje neuždengtus 2 minutes; apverskite, po to kepkite dar 2 minutes.
3. Tuo tarpu keptuvėje sumaišykite karamelinį padažą ir likusį 1 šaukštelį laimo arba apelsinų sulčių. Kaitinkite pastoviai maišydami kartu su bananais tiesiai ant anglių, iki pradės burbuliuoti. Sudėkite cinamoną. Įdėkite bananus ir atsargiai išmaišykite, kad jie pasidengtų mišiniu.
4. Patiekdami, sudėkite ledus į 4 desertinius indelius. Šaukštu sudėkite padažą ir bananus ant ledų. Jei norite, pabarstykite kokosu ir/arba migdolais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Slyvų putėsiai su kiaušiniais
-
Želė desertas su uogiene
-
Želė tortas
-
Šokoladiniai kavos ledai
-
Kukurūzų dribsnių lizdeliai
-
Vafliai su graikiniais riešutais
-
Jogurto desertas
-
Varškės sūris su žele
-
Naminiai ledai su braškėmis
-
Šokoladiniai traškučiai su romu
-
Gaivus desertas
-
Citrininiai putėsiai
-
Tinginys su riešutais
-
Želė drebučiai apelsine
-
Dribsniai su vaisiais
-
Citrininis desertas
-
Varškės desertas su persikais
-
Rabarbarų drebučiai
-
Šokoladiniai bananai
-
Želė su varške
Keptų bananų ir ledų desertas

- Paruošimo laikas:
-
Bananai,
3 vienetai -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas -
Žalioji citrina, sultys,
2 valgomieji šaukštai -
Karamelė, padažas ledams,
0.5 stiklinės -
Cinamonas, maltas,
1/4 arbatinio šaukštelio -
Ledai, vaniliniai,
500 mililitrų - Kokosas, pakepintas
- Migdolai, plokštelės
1. Perpjaukite bananus pusiau, o po to išilgai. (Turėsite 12 gabaliukų.) Sumaišykite margariną arba sviestą ir 1 šaukštelį laimo arba apelsinų sulčių. Gautu mišiniu patepkite visas banano puses.
2. Sudėkite bananus ant grotelių tiesiai virš vidutinės kaitros anglių. Kepkite grilyje neuždengtus 2 minutes; apverskite, po to kepkite dar 2 minutes.
3. Tuo tarpu keptuvėje sumaišykite karamelinį padažą ir likusį 1 šaukštelį laimo arba apelsinų sulčių. Kaitinkite pastoviai maišydami kartu su bananais tiesiai ant anglių, iki pradės burbuliuoti. Sudėkite cinamoną. Įdėkite bananus ir atsargiai išmaišykite, kad jie pasidengtų mišiniu.
4. Patiekdami, sudėkite ledus į 4 desertinius indelius. Šaukštu sudėkite padažą ir bananus ant ledų. Jei norite, pabarstykite kokosu ir/arba migdolais.
Komentarai (3)
-
Lilija
2014-02-13 17:50
O kaip kepti grilyje orkateje,ten angliu nera ir kokia tai turetu buti temperatura?