
3 vienetai | bananai |
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
2 valgomieji šaukštai | žalioji citrina (sultys) |
0.5 stiklinės | karamelė (padažas ledams) |
0.25 arbatinio šaukštelio | cinamonas (maltas) |
500 mililitrų | ledai (vaniliniai) |
šiek tiek | kokosas (pakepintas) |
šiek tiek | migdolai (plokštelės) |
2. Sudėkite bananus ant grotelių tiesiai virš vidutinės kaitros anglių. Kepkite grilyje neuždengtus 2 minutes; apverskite, po to kepkite dar 2 minutes.
3. Tuo tarpu keptuvėje sumaišykite karamelinį padažą ir likusį 1 šaukštelį laimo arba apelsinų sulčių. Kaitinkite pastoviai maišydami kartu su bananais tiesiai ant anglių, iki pradės burbuliuoti. Sudėkite cinamoną. Įdėkite bananus ir atsargiai išmaišykite, kad jie pasidengtų mišiniu.
4. Patiekdami, sudėkite ledus į 4 desertinius indelius. Šaukštu sudėkite padažą ir bananus ant ledų. Jei norite, pabarstykite kokosu ir/arba migdolais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Naminiai ledai
-
Kokosų skanumėlis (Kokosmums)
-
Karamelinės lazdelės
-
Ledai su migdolais
-
Skanus želė ir šokolado desertas
-
Gervuogių musas
-
Braškių putėsiai
-
Varškės kremas su apelsinais
-
Jogurtinis pudingas
-
Vaisiniai ežiukai
-
Dr. Oetker glaistytas aviečių tortas
-
Spanguolių putėsiai
-
Gaivus desertas
-
Paprastasis pudingas
-
Uogų desertas
-
Gaivus desertas
-
„McFlurry“ desertas
-
Sveikuolių ledai
-
Naminė karamelė
-
Tinginys tarp aguonų
Keptų bananų ir ledų desertas

- Paruošimo laikas:
-
Bananai,
3 vienetai -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas -
Žalioji citrina, sultys,
2 valgomieji šaukštai -
Karamelė, padažas ledams,
0.5 stiklinės -
Cinamonas, maltas,
1/4 arbatinio šaukštelio -
Ledai, vaniliniai,
500 mililitrų - Kokosas, pakepintas
- Migdolai, plokštelės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
1. Perpjaukite bananus pusiau, o po to išilgai. (Turėsite 12 gabaliukų.) Sumaišykite margariną arba sviestą ir 1 šaukštelį laimo arba apelsinų sulčių. Gautu mišiniu patepkite visas banano puses.
2. Sudėkite bananus ant grotelių tiesiai virš vidutinės kaitros anglių. Kepkite grilyje neuždengtus 2 minutes; apverskite, po to kepkite dar 2 minutes.
3. Tuo tarpu keptuvėje sumaišykite karamelinį padažą ir likusį 1 šaukštelį laimo arba apelsinų sulčių. Kaitinkite pastoviai maišydami kartu su bananais tiesiai ant anglių, iki pradės burbuliuoti. Sudėkite cinamoną. Įdėkite bananus ir atsargiai išmaišykite, kad jie pasidengtų mišiniu.
4. Patiekdami, sudėkite ledus į 4 desertinius indelius. Šaukštu sudėkite padažą ir bananus ant ledų. Jei norite, pabarstykite kokosu ir/arba migdolais.
Komentarai (3)
-
Lilija
2014-02-13 17:50
O kaip kepti grilyje orkateje,ten angliu nera ir kokia tai turetu buti temperatura?