| 3 vienetai | bananai |
| 1 valgomasis šaukštas | sviestas |
| 2 valgomieji šaukštai | žalioji citrina (sultys) |
| 0.5 stiklinės | karamelė (padažas ledams) |
| 0.25 arbatinio šaukštelio | cinamonas (maltas) |
| 500 mililitrų | ledai (vaniliniai) |
| šiek tiek | kokosas (pakepintas) |
| šiek tiek | migdolai (plokštelės) |
2. Sudėkite bananus ant grotelių tiesiai virš vidutinės kaitros anglių. Kepkite grilyje neuždengtus 2 minutes; apverskite, po to kepkite dar 2 minutes.
3. Tuo tarpu keptuvėje sumaišykite karamelinį padažą ir likusį 1 šaukštelį laimo arba apelsinų sulčių. Kaitinkite pastoviai maišydami kartu su bananais tiesiai ant anglių, iki pradės burbuliuoti. Sudėkite cinamoną. Įdėkite bananus ir atsargiai išmaišykite, kad jie pasidengtų mišiniu.
4. Patiekdami, sudėkite ledus į 4 desertinius indelius. Šaukštu sudėkite padažą ir bananus ant ledų. Jei norite, pabarstykite kokosu ir/arba migdolais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Citrininiai arbūzų ledukai
-
Sveikas vaisių desertas
-
Lukos želė tortas
-
Sloksniuotas braškių desertas
-
Torčiukas "vaikučiukas"
-
Želė su varške
-
Citrinų putėsiai
-
Kuskuso desertas
-
Juodųjų serbentų sausainiai
-
Svarainių ir manų putėsiai
-
Jogurto ledai
-
Plikyti pyragaičiai su kremu
-
Varškės sufle su vaisiais
-
Braškių svajonė
-
Rabarbarų kisielius su bananais
-
Šokoladiniai ledai
-
Bakalieno Tinginys
-
Dr. Oetker keksiukai su pudingo įdaru
-
Braškumėlis
-
Vasariškas želė desertas
Keptų bananų ir ledų desertas
akcijas
- Paruošimo laikas:
-
Bananai,
3 vienetai -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas -
Žalioji citrina, sultys,
2 valgomieji šaukštai -
Karamelė, padažas ledams,
0.5 stiklinės -
Cinamonas, maltas,
1/4 arbatinio šaukštelio -
Ledai, vaniliniai,
500 mililitrų - Kokosas, pakepintas
- Migdolai, plokštelės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
1. Perpjaukite bananus pusiau, o po to išilgai. (Turėsite 12 gabaliukų.) Sumaišykite margariną arba sviestą ir 1 šaukštelį laimo arba apelsinų sulčių. Gautu mišiniu patepkite visas banano puses.
2. Sudėkite bananus ant grotelių tiesiai virš vidutinės kaitros anglių. Kepkite grilyje neuždengtus 2 minutes; apverskite, po to kepkite dar 2 minutes.
3. Tuo tarpu keptuvėje sumaišykite karamelinį padažą ir likusį 1 šaukštelį laimo arba apelsinų sulčių. Kaitinkite pastoviai maišydami kartu su bananais tiesiai ant anglių, iki pradės burbuliuoti. Sudėkite cinamoną. Įdėkite bananus ir atsargiai išmaišykite, kad jie pasidengtų mišiniu.
4. Patiekdami, sudėkite ledus į 4 desertinius indelius. Šaukštu sudėkite padažą ir bananus ant ledų. Jei norite, pabarstykite kokosu ir/arba migdolais.
Komentarai (3)
-
Lilija
2014-02-13 17:50
O kaip kepti grilyje orkateje,ten angliu nera ir kokia tai turetu buti temperatura?
