Pirmąją darome raudoną želė. Gamindami želė vandens pilame kaip nurodyta ant želės pakelių. Maišome tol, kol želė ištirpsta vandenyje. Laukiame, kol atvės ir pilame į stiklinius indus. Dedame po kelias braškes (jos gali būti ir šaldytos).
Palaikome šaldytuve, kol sustings. Tada vėl: žalia želė, kivio gabalėliai (iš tikrųjų yra keltas želių, kurios nelabai stingsta su kiviais, prieš pirkdami pasiskaitykite arba dėkite kitą žalią vaisių), poilsis šaldytuve.
Želė "Trispalvė"
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| 1 pakelis | želė (raudona) |
| 1 vienetas | kiviai |
| 1.5 litro | vanduo |
| 1 pakelis | želė (kivio skonio) |
| 1 pakelis | želė (citrinų skonio) |
| 8 vienetai | braškės |
| 1 vienetas | citrinos |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
1.
2.
Trečią kartą viską kartojame su geltona žele.
3.
Desertą galime valgyti su grietinėle, ledais arba be jokių pagardų. Skonis dieviškas.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Desertinė avižinė košė
-
Migdolų nuga
-
Tortas "Greitukas"
-
Rabarbarų drebučiai
-
Torčiukas "vaikučiukas"
-
Varškės tortas
-
Vafliai su karamele
-
Saldus patiekalas
-
Grietinėlė su braškėmis
-
Braškių ir bananų kokteilis
-
Persikų tyrės želė su serbentais
-
Tortas su uogienės padažu
-
Naminis natūralus jogurtas
-
Viskio karamelė
-
Žemuogių grietinėlė
-
Vafliai su graikiniais riešutais
-
Gaivus užkandėlis
-
Kiaušinių baltymų tortas
-
Sveikuolių ledai
-
Tortas "Velykinis sluoksniuotis"
Želė "Trispalvė"
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Želė, raudona,
1 pakelis -
Kiviai,
1 vienetas -
Vanduo,
1.5 litro -
Želė, kivio skonio,
1 pakelis -
Želė, citrinų skonio,
1 pakelis -
Braškės,
8 vienetai -
Citrinos,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pirmąją darome raudoną želė. Gamindami želė vandens pilame kaip nurodyta ant želės pakelių. Maišome tol, kol želė ištirpsta vandenyje. Laukiame, kol atvės ir pilame į stiklinius indus. Dedame po kelias braškes (jos gali būti ir šaldytos).
Palaikome šaldytuve, kol sustings. Tada vėl: žalia želė, kivio gabalėliai (iš tikrųjų yra keltas želių, kurios nelabai stingsta su kiviais, prieš pirkdami pasiskaitykite arba dėkite kitą žalią vaisių), poilsis šaldytuve.Trečią kartą viską kartojame su geltona žele.
Desertą galime valgyti su grietinėle, ledais arba be jokių pagardų. Skonis dieviškas.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
