1 pakelis | želė (raudona) |
1 vienetas | kiviai |
1.5 litro | vanduo |
1 pakelis | želė (kivio skonio) |
1 pakelis | želė (citrinų skonio) |
8 vienetai | braškės |
1 vienetas | citrinos |
Palaikome šaldytuve, kol sustings. Tada vėl: žalia želė, kivio gabalėliai (iš tikrųjų yra keltas želių, kurios nelabai stingsta su kiviais, prieš pirkdami pasiskaitykite arba dėkite kitą žalią vaisių), poilsis šaldytuve.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Svarainių ir manų putėsiai
- Braškių pienas
- Margaspalviai kamuoliukai (Strösselbollar)
- Sūrio tortas
- Vyšninis tiramisu (be kiaušinių)
- Braškių desertas su pienu ir augaline žele
- Desertas "Snieguolė"
- Abrikosų šerbetas
- Skanėstas su saulėgrąžomis
- Dribsniai su vaisiais
- Varškės desertas su vaisiais
- Varškės kremas su vaisiais
- Kavos ir ledų desertas
- Želė drebučiai apelsine
- Avokadų ir citrinų desertas
- Tinginys su riešutais
- Greitas sausaininis pyragas
- Želė desertas su maskarponės kremu
- Jogurtinių ledų tortukas
- Persikų desertas
Želė "Trispalvė"
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Želė, raudona,
1 pakelis -
Kiviai,
1 vienetas -
Vanduo,
1.5 litro -
Želė, kivio skonio,
1 pakelis -
Želė, citrinų skonio,
1 pakelis -
Braškės,
8 vienetai -
Citrinos,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Pirmąją darome raudoną želė. Gamindami želė vandens pilame kaip nurodyta ant želės pakelių. Maišome tol, kol želė ištirpsta vandenyje. Laukiame, kol atvės ir pilame į stiklinius indus. Dedame po kelias braškes (jos gali būti ir šaldytos).
Palaikome šaldytuve, kol sustings. Tada vėl: žalia želė, kivio gabalėliai (iš tikrųjų yra keltas želių, kurios nelabai stingsta su kiviais, prieš pirkdami pasiskaitykite arba dėkite kitą žalią vaisių), poilsis šaldytuve.Trečią kartą viską kartojame su geltona žele.
Desertą galime valgyti su grietinėle, ledais arba be jokių pagardų. Skonis dieviškas.