Želė desertas su maskarponės kremu
AUTORIUS:
Kristina
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
3 pakeliai želė
200 gramų mascarpone sūris
100 mililitrų grietinėlės, 35%
100 gramų mėlynės
0.3 vieneto citrinų sultys
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Pasiruošti norimų rūšių želė.
2.
Supilstome į indelius pirmą želė. Padedame į šaldytuvą, kad sustingtų.
3.
Sustingus pirmam sluoksniui beriame mėlynių ir pilame antrą sluoksnį.
4.
Vel dedame į šaldytuvą ir pilame trečią sluoksnį.
5.
Grietinėlę išplakame, įmaišome maskarponės sūrį ir citrinos sulčių pagal skonį.
6.
Sustingusią želė konditeriniu švirkštu papuošiame maskarponės kremu, ant viršaus uždedame dar mėlynių. Skanaus.

Populiariausi receptai šią savaitę

Želė desertas su maskarponės kremu

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 8
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Pasiruošti norimų rūšių želė.

  2. Supilstome į indelius pirmą želė. Padedame į šaldytuvą, kad sustingtų.

  3. Sustingus pirmam sluoksniui beriame mėlynių ir pilame antrą sluoksnį.

  4. Vel dedame į šaldytuvą ir pilame trečią sluoksnį.

  5. Grietinėlę išplakame, įmaišome maskarponės sūrį ir citrinos sulčių pagal skonį.

  6. Sustingusią želė konditeriniu švirkštu papuošiame maskarponės kremu, ant viršaus uždedame dar mėlynių. Skanaus.

Receptą atsiuntė Kristina
Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų