
Riešutiniai varškėčiai
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
300 gramų | varškė |
1 vienetas | kiaušiniai |
1 valgomasis šaukštas | miltai |
1 valgomasis šaukštas | cukrus |
1 sauja | riešutai (lazdynų) |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Varškę pertrinti su cukrumi. Mušti kiaušinį, berti miltus. Masė turi gautis ganėtinai kieta.
2.
Iš jos formuoti blynus (aš dariau nemažus), kepti keptuvėje su įkaitintu aliejumi. Įdėjus blyną, įspausti į jį riešutukus. Kepti iš abiejų pusių.
3.
Labai skanu su obuoliene!
Skanaus!
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Aromatingieji varškėčiai
-
Varškėčiai su morkomis
-
Varškės ir duonos blynai
-
Varškėtukai
-
Varškėčiai su bulvėmis
-
Varškiniai blyneliai su bananais
-
Blyneliai su varške ir bananais
-
Varškės virtinukai
-
Varškėčiai su klevų sirupu
-
Mėtiniai varškėčiai
-
Varškėčiai su obuoliais
-
Varškės blynai
-
Varškėčiai su bulvėmis
-
Varškės blynai
-
Varškės ir morkų blyneliai
-
Kepti varškėčiai
-
Bananiniai varškėčiai
-
Varškėčiai
-
Burokėlių blynai su varške
-
Nuostabieji varškėčiai su uogomis
Riešutiniai varškėčiai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Varškė,
300 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Miltai,
1 valgomasis šaukštas -
Cukrus,
1 valgomasis šaukštas -
Riešutai, lazdynų,
1 sauja -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Varškę pertrinti su cukrumi. Mušti kiaušinį, berti miltus. Masė turi gautis ganėtinai kieta.
Iš jos formuoti blynus (aš dariau nemažus), kepti keptuvėje su įkaitintu aliejumi. Įdėjus blyną, įspausti į jį riešutukus. Kepti iš abiejų pusių.
Labai skanu su obuoliene!
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...