Riešutiniai varškėčiai
AUTORIUS:
Agnė
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
300 gramų varškė
1 vienetas kiaušiniai
1 valgomasis šaukštas miltai
1 valgomasis šaukštas cukrus
1 sauja riešutai (lazdynų)
1 arbatinis šaukštelis kepimo milteliai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Varškę pertrinti su cukrumi. Mušti kiaušinį, berti miltus. Masė turi gautis ganėtinai kieta.
2.
Iš jos formuoti blynus (aš dariau nemažus), kepti keptuvėje su įkaitintu aliejumi. Įdėjus blyną, įspausti į jį riešutukus. Kepti iš abiejų pusių.
3.
Labai skanu su obuoliene!

Skanaus!

Populiariausi receptai šią savaitę

Riešutiniai varškėčiai

Komentarai: 3
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 2
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Varškę pertrinti su cukrumi. Mušti kiaušinį, berti miltus. Masė turi gautis ganėtinai kieta.

  2. Iš jos formuoti blynus (aš dariau nemažus), kepti keptuvėje su įkaitintu aliejumi. Įdėjus blyną, įspausti į jį riešutukus. Kepti iš abiejų pusių.

  3. Labai skanu su obuoliene!

    Skanaus!

Receptą atsiuntė Agnė
Reklama:

Komentarai (3)


Daugiau receptų