![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
200 gramų | cukatos (įvairių vaisių) |
20 mililitrų | romas |
2 valgomieji šaukštai | pistacijos |
500 gramų | ledai (vaniliniai) |
125 mililitrai | grietinėlės, 35% |
sumaišomas su romu ir užpilamas ant vaisių. Uždengti vaisiai palaikomi 30 minučių. Grietinėlė standžiai išplakama. Pistacijos smulkiai sukapojamos. Ledų rutuliukai arba pusrutuliai sudedami į 4 indelius. Ant jų išdėliojami įcukrinti vaisiai, užpilama skysčio. Grietinėlė sukrečiama į maišeli su antgaliu. Ant ledų išspaudžiamos grietinėlės roželės ir apibarstomos pistacijomis. Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Slyvų putėsiai su kiaušiniais
-
Vaisių vėrinukai
-
Pyragas su braškėmis ir žele
-
Plikyti pyragaičiai su kremu
-
Duonos putėsiai
-
Pyragėliai su kremu
-
Kuskuso desertas
-
Margutis
-
Baltasis tinginys
-
Dribsniai su vaisiais
-
Persikų desertas
-
Maskarponės sūrio ir braškių desertas
-
Jogurto ledai
-
Vaisių ir riešutų saldainiukai
-
Vasariškas želė desertas
-
Arvydo varškės desertas
-
Naminė karamelė
-
Burnoje tirpstantis kalėdinis tortas
-
Vasariškas desertas
-
Kokosų skanumėlis (Kokosmums)
Vaniliniai ledai su įcukrintais vaisiais
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
- Paruošimo laikas:
-
Cukatos, įvairių vaisių,
200 gramų -
Romas,
20 mililitrų -
Pistacijos,
2 valgomieji šaukštai -
Ledai, vaniliniai,
500 gramų -
Grietinėlė, 35%,
125 mililitrai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Vaisiai supjaustomi didokais gabaliukais. 1 šaukštas vandens
sumaišomas su romu ir užpilamas ant vaisių. Uždengti vaisiai palaikomi 30 minučių. Grietinėlė standžiai išplakama. Pistacijos smulkiai sukapojamos. Ledų rutuliukai arba pusrutuliai sudedami į 4 indelius. Ant jų išdėliojami įcukrinti vaisiai, užpilama skysčio. Grietinėlė sukrečiama į maišeli su antgaliu. Ant ledų išspaudžiamos grietinėlės roželės ir apibarstomos pistacijomis. Skanaus.
Komentarai (6)
-
ziauru
2011-06-11 20:43
gal jūs nesuprantat ka reiskia įcukrinti?
Ilgai trunkančiu ir sudėtingu būdu vaisiai Įmirkomi cukraus tirpale ir išdžiovinami. Jie dažniausiai vartojami riebioms, šaukštu išsukamoms tešloms. Kalėdų kepiniams gardinti ir. žinoma, puošimui.
:-(
-
rELIKAS
2009-06-02 17:36
:-) NU GERAI, GERAI...
-
Amelija
2009-06-02 17:34
Skanu, pritariu Margo :super2: ;-) :-) :-)
-
Margo
2009-06-02 17:30
Man tai labai skanu tik kiek sudetinga.
BET SIAIP TAI RASAU10 :super2: :bravo: