![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Saldus maskarponės sūrio vyniotinis
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
80 gramų | cukrus |
80 gramų | sviestas |
120 mililitrų | vanduo |
80 gramų | sūris (maskarponės) |
80 gramų | cukraus pudra |
80 gramų | kokoso drožlės |
2 valgomieji šaukštai | kakava |
200 gramų | sausainiai |
2 valgomieji šaukštai | konjakas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Sausainiai sutrinami su trintuve. Suberiame kakavos miltelius ir gerai išmaišome.
2.
Šiltame vandenyje ištirpiname cukrų, supilame konjaką. Cukraus sirupas supilamas į sausainių-kakavos masę ir užminkoma tešla. Tešla tolygiai paskirstoma ant maistinės plėvelės ar folijos maždaug 2 - 3 mm storio stačiakampiu.
3.
Kambario temperatūros sviestą ištriname su cukraus pudra ir maskarponės sūriu. Suberiamos kokoso drožlės ir gerai išmaišome. Kokosinis įdaras tolygiai užtepamas ant vyniotinio pagrindo ir suvyniojama.
4.
Pyragaitis 30 min. dedamas į šaldymo kamerą, kad sustingtų.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Nekeptas meduolių pyragas
-
Juodasis tinginys
-
Vafliai su karamele
-
Bananų salotos su abrikosais
-
Kokosų skanumėlis (Kokosmums)
-
Gaivus Sandros desertas "Ant debesų"
-
Grietinėlė su braškėmis
-
Apelsinų želė
-
Braškinis tiramisu
-
Nekeptas varškės tortas
-
Slyvų putėsiai su kiaušiniais
-
Sveikuolių ledai
-
Tiramisu gaminimas
-
Mascarpone pyragaičiai
-
Kukurūzų dribsnių lizdeliai
-
Varškės skanėstas
-
Aguonų sūris su razinomis
-
Uogų jogurtas
-
Gaivios vaisių salotos su drakono vaisiumi (kertuočiu)
-
Desertinė varškytė
Saldus maskarponės sūrio vyniotinis
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Cukrus,
80 gramų -
Sviestas,
80 gramų -
Vanduo,
120 mililitrų -
Sūris, maskarponės,
80 gramų -
Cukraus pudra,
80 gramų -
Kokoso drožlės,
80 gramų -
Kakava,
2 valgomieji šaukštai -
Sausainiai,
200 gramų -
Konjakas,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sausainiai sutrinami su trintuve. Suberiame kakavos miltelius ir gerai išmaišome.
Šiltame vandenyje ištirpiname cukrų, supilame konjaką. Cukraus sirupas supilamas į sausainių-kakavos masę ir užminkoma tešla. Tešla tolygiai paskirstoma ant maistinės plėvelės ar folijos maždaug 2 - 3 mm storio stačiakampiu.
Kambario temperatūros sviestą ištriname su cukraus pudra ir maskarponės sūriu. Suberiamos kokoso drožlės ir gerai išmaišome. Kokosinis įdaras tolygiai užtepamas ant vyniotinio pagrindo ir suvyniojama.
Pyragaitis 30 min. dedamas į šaldymo kamerą, kad sustingtų.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...