80 gramų | cukrus |
80 gramų | sviestas |
120 mililitrų | vanduo |
80 gramų | sūris (maskarponės) |
80 gramų | cukraus pudra |
80 gramų | kokoso drožlės |
2 valgomieji šaukštai | kakava |
200 gramų | sausainiai |
2 valgomieji šaukštai | konjakas |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Vaisių ir uogų sriuba "Vasarėlė"
- Vasariški pusryčiai
- Vafliai su karamele
- Želiniai kiaušinukai
- Grietinės želė su bananais
- Jogurto ledai
- Vaisinis desertas
- Vaisių vėrinukai
- Mėtinis agurkų šerbetas
- Citrinų putėsiai
- Pieno slėgtinis
- Šokolado pudingas su abrikosų kremu
- Paukščių pienas arba Panna Cotta lietuviškai
- Citrininis desertas
- Sloksniuotas braškių desertas
- Torčiukas "vaikučiukas"
- Naminis natūralus jogurtas
- Želė "Trispalvė"
- Gaivus tortas
- Ledų ir kolos kokteilis
Saldus maskarponės sūrio vyniotinis
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Cukrus,
80 gramų -
Sviestas,
80 gramų -
Vanduo,
120 mililitrų -
Sūris, maskarponės,
80 gramų -
Cukraus pudra,
80 gramų -
Kokoso drožlės,
80 gramų -
Kakava,
2 valgomieji šaukštai -
Sausainiai,
200 gramų -
Konjakas,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Sausainiai sutrinami su trintuve. Suberiame kakavos miltelius ir gerai išmaišome.
Šiltame vandenyje ištirpiname cukrų, supilame konjaką. Cukraus sirupas supilamas į sausainių-kakavos masę ir užminkoma tešla. Tešla tolygiai paskirstoma ant maistinės plėvelės ar folijos maždaug 2 - 3 mm storio stačiakampiu.
Kambario temperatūros sviestą ištriname su cukraus pudra ir maskarponės sūriu. Suberiamos kokoso drožlės ir gerai išmaišome. Kokosinis įdaras tolygiai užtepamas ant vyniotinio pagrindo ir suvyniojama.
Pyragaitis 30 min. dedamas į šaldymo kamerą, kad sustingtų.