Saldus maskarponės sūrio vyniotinis
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| 80 gramų | cukrus |
| 80 gramų | sviestas |
| 120 mililitrų | vanduo |
| 80 gramų | sūris (maskarponės) |
| 80 gramų | cukraus pudra |
| 80 gramų | kokoso drožlės |
| 2 valgomieji šaukštai | kakava |
| 200 gramų | sausainiai |
| 2 valgomieji šaukštai | konjakas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Sausainiai sutrinami su trintuve. Suberiame kakavos miltelius ir gerai išmaišome.
2.
Šiltame vandenyje ištirpiname cukrų, supilame konjaką. Cukraus sirupas supilamas į sausainių-kakavos masę ir užminkoma tešla. Tešla tolygiai paskirstoma ant maistinės plėvelės ar folijos maždaug 2 - 3 mm storio stačiakampiu.
3.
Kambario temperatūros sviestą ištriname su cukraus pudra ir maskarponės sūriu. Suberiamos kokoso drožlės ir gerai išmaišome. Kokosinis įdaras tolygiai užtepamas ant vyniotinio pagrindo ir suvyniojama.
4.
Pyragaitis 30 min. dedamas į šaldymo kamerą, kad sustingtų.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Grietinėlės ledai su vanile
-
Vaisių desertas su grietinėle
-
Vaisių ir uogų sriuba "Vasarėlė"
-
Čigonų plokštainis
-
Varškės desertas su vaisiais
-
Bananai šokolade
-
Vafliai su karamele
-
Šeivamedžių grietinėlės putėsiai su žaliosiomis citrinomis
-
Grietinėlės ledai
-
Vasariškas tortas
-
Rageliai su kremu ir šilauogemis
-
Skaniausias nekeptas sūrio pyragas su avietėmis
-
Mėtinis agurkų šerbetas
-
Skanėstas su saulėgrąžomis
-
Arvydo ananasų desertas
-
Trešnės marškinėliuose
-
Citrininis kukis
-
Citrinos drebučiai
-
Jogurtinių ledų tortukas
-
Maskarponės sūrio ir braškių desertas
Saldus maskarponės sūrio vyniotinis
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Cukrus,
80 gramų -
Sviestas,
80 gramų -
Vanduo,
120 mililitrų -
Sūris, maskarponės,
80 gramų -
Cukraus pudra,
80 gramų -
Kokoso drožlės,
80 gramų -
Kakava,
2 valgomieji šaukštai -
Sausainiai,
200 gramų -
Konjakas,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sausainiai sutrinami su trintuve. Suberiame kakavos miltelius ir gerai išmaišome.
Šiltame vandenyje ištirpiname cukrų, supilame konjaką. Cukraus sirupas supilamas į sausainių-kakavos masę ir užminkoma tešla. Tešla tolygiai paskirstoma ant maistinės plėvelės ar folijos maždaug 2 - 3 mm storio stačiakampiu.
Kambario temperatūros sviestą ištriname su cukraus pudra ir maskarponės sūriu. Suberiamos kokoso drožlės ir gerai išmaišome. Kokosinis įdaras tolygiai užtepamas ant vyniotinio pagrindo ir suvyniojama.
Pyragaitis 30 min. dedamas į šaldymo kamerą, kad sustingtų.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
