Saldus maskarponės sūrio vyniotinis
            Porcijų skaičius: 
        4
    
            Paruošimo laikas: 
        Apie 1 val
    
INGREDIENTAI:
        
                            
                Porcijų skaičius: 4
                    
        | 80 gramų | cukrus | 
| 80 gramų | sviestas | 
| 120 mililitrų | vanduo | 
| 80 gramų | sūris (maskarponės) | 
| 80 gramų | cukraus pudra | 
| 80 gramų | kokoso drožlės | 
| 2 valgomieji šaukštai | kakava | 
| 200 gramų | sausainiai | 
| 2 valgomieji šaukštai | konjakas | 
PARUOŠIMO BŪDAS:
        
                            Paruošimo laikas: Apie 1 val
                    
                    1.
                                                                Sausainiai sutrinami su trintuve. Suberiame kakavos miltelius ir gerai išmaišome.
                            2.
                                                                Šiltame vandenyje ištirpiname cukrų, supilame konjaką. Cukraus sirupas supilamas į sausainių-kakavos masę ir užminkoma tešla. Tešla tolygiai paskirstoma ant maistinės plėvelės ar folijos maždaug 2 - 3 mm storio stačiakampiu.
                            3.
                                                                Kambario temperatūros sviestą ištriname su cukraus pudra ir maskarponės sūriu. Suberiamos kokoso drožlės ir gerai išmaišome. Kokosinis įdaras tolygiai užtepamas ant vyniotinio pagrindo ir suvyniojama.
                            4.
                                                                Pyragaitis 30 min. dedamas į šaldymo kamerą, kad sustingtų.
                            Populiariausi receptai šią savaitę
- 
                
                                        
                                    
                Jogurto, mango ir spanguolių desertas
             - 
                
                                        
                                    
                Mėlynių ledai
             - 
                
                                        
                                    
                Šokoladinis desertas
             - 
                
                                        
                                    
                Šokoladiniai ledai
             - 
                
                                        
                                    
                Varškės desertas su vaisiais
             - 
                
                                        
                                    
                Jogurtinis pudingas
             - 
                
                                        
                                    
                Vaisių vėrinukai
             - 
                
                                        
                                    
                Desertas "Snieguolė"
             - 
                
                                        
                                    
                Vafliai su graikiniais riešutais
             - 
                
                                        
                                    
                Pascha
             - 
                
                                        
                                    
                Pudingas
             - 
                
                                        
                                    
                Margutis
             - 
                
                                        
                                    
                Braškinis tiramisu
             - 
                
                                        
                                    
                Braškių grietinėlė
             - 
                
                                        
                                    
                Obuolių šerbetas
             - 
                
                                        
                                    
                Slyvų putėsiai su kiaušiniais
             - 
                
                                        
                                    
                Citrininis desertas
             - 
                
                                        
                                    
                Sausainių gardėsis su varške
             - 
                
                                        
                                    
                Žemuogių grietinėlė
             - 
                
                                        
                                    
                Sūrio pyragas
             
Saldus maskarponės sūrio vyniotinis
                Komentarai:
                2
            
                        
            
            
            
                        Akcijos:
                        
                    
                            ?
                                
                            
                        
                    
                        Rodyti
                        
                        akcijas
                    
                    
                        akcijas
                    TAIP
                            NE
                            
                        - Paruošimo laikas:
 - Porcijų skaičius: 4
 
- 
                                                            
                                                            Cukrus, 
80 gramų  - 
                                                            
                                                            Sviestas, 
80 gramų  - 
                                                            
                                                            Vanduo, 
120 mililitrų  - 
                                                            
                                                            Sūris, maskarponės, 
80 gramų  - 
                                                            
                                                            Cukraus pudra, 
80 gramų  - 
                                                            
                                                            Kokoso drožlės, 
80 gramų  - 
                                                            
                                                            Kakava, 
2 valgomieji šaukštai  - 
                                                            
                                                            Sausainiai, 
200 gramų  - 
                                                            
                                                            Konjakas, 
2 valgomieji šaukštai  - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
 
                        Gaminimo eiga:
                                                    
                    
                            Sausainiai sutrinami su trintuve. Suberiame kakavos miltelius ir gerai išmaišome.
Šiltame vandenyje ištirpiname cukrų, supilame konjaką. Cukraus sirupas supilamas į sausainių-kakavos masę ir užminkoma tešla. Tešla tolygiai paskirstoma ant maistinės plėvelės ar folijos maždaug 2 - 3 mm storio stačiakampiu.
Kambario temperatūros sviestą ištriname su cukraus pudra ir maskarponės sūriu. Suberiamos kokoso drožlės ir gerai išmaišome. Kokosinis įdaras tolygiai užtepamas ant vyniotinio pagrindo ir suvyniojama.
Pyragaitis 30 min. dedamas į šaldymo kamerą, kad sustingtų.
    Reklama:
    
        
            
            
        
        
            
            
        
        
            
            
        
        
    
    
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
        