
Lavašas su vištienos įdaru
INGREDIENTAI:
2 vienetai | lavašas |
250 gramų | vištienos filė |
1 vienetas | svogūnai (nedidelis) |
1 vienetas | paprika (nedidelė) |
100 gramų | pievagrybiai |
1 vienetas | cukinija (nedidelė) |
1 vienetas | pupelės (pomidorų padaže, indeliais) |
3 valgomieji šaukštai | grietinė |
šiek tiek | prieskoniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Keptuvėje pakepiname nedideliais gabaliukais supjaustytą vištieną, svogūną, papriką ir pievagrybius. Geriausia apkepti viską atskirai. Viską sudedame į puodą. Į puodą sukratome keptas pupeles, įdedame 3 šaukštus grietinės ir troškiname apie 15 min. Viską pagardiname prieskoniais. Gautą troškinį įvynioti į supjaustytą lavašą ir patiekti.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Riebaluose keptos bulvės
-
Olivijos omletas
-
Žėlė apelsino žievėje
-
Užkandis su aitriosiomis paprikomis CHIPOTLE
-
Lietuviški "sushiai"
-
Žaliosiomis paprikomis įdarytas vyniotinis
-
Šaltiena "Gerulis"
-
Pašteto ryšulėliai lavaše
-
Žaismingi seniai besmegeniai
-
Krabų lazdelių kukuliai
-
Aluje virti vėžiai
-
Pomidorų ir juodųjų alyvuogių brusketa
-
Sūrio lazdelės
-
Moliūgo, pomidoro ir gorgoncolos sūrio bruskėtas
-
Karališkos krevetės paprastai
-
Kiaušiniai, įdaryti šprotais
-
Silkė burokėlių patale
-
Mini picos su trupintu gaudos sūriu
-
Spurgos iš varškės
-
Tuno - lašišos užkandinis tortas
Lavašas su vištienos įdaru
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Lavašas,
2 vienetai -
Vištienos filė,
250 gramų -
Svogūnai, nedidelis,
1 vienetas -
Paprika, nedidelė,
1 vienetas -
Pievagrybiai,
100 gramų -
Cukinija, nedidelė,
1 vienetas -
Pupelės, pomidorų padaže, indeliais,
1 vienetas -
Grietinė,
3 valgomieji šaukštai - Prieskoniai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Keptuvėje pakepiname nedideliais gabaliukais supjaustytą vištieną, svogūną, papriką ir pievagrybius. Geriausia apkepti viską atskirai. Viską sudedame į puodą. Į puodą sukratome keptas pupeles, įdedame 3 šaukštus grietinės ir troškiname apie 15 min. Viską pagardiname prieskoniais. Gautą troškinį įvynioti į supjaustytą lavašą ir patiekti.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...