
2 stiklinės | kiauliena (kraujas) |
1 stiklinė | ruginiai miltai |
1 stiklinė | kvietiniai miltai |
2 stiklinės | vanduo |
šiek tiek | druska |
Kraujas išplakamas, jei sukrešėjęs — ištrinamas pro tankų sietelį ir supilamas į persijotus miltus. Gerai išsukama, supilamas vanduo, pasūdoma, išmaišoma ir kepami blynai.
Padažui lašiniukai smulkiai supjaustomi, pakepinami su svogūnais, suberiami miltai, pakepinama, įpilama virinto vandens, išmaišoma, pasūdoma, sudedama grietinė, pakaitinama.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Blynai su obuoliais ir avižiniais dribsniais
-
Blyneliai
-
Blynas su daržovėmis ir grybais Kūčioms
-
Bulvių, pupelių ir grybų paplotėliai
-
Varškėčiai su obuoliais
-
Blynai su sojos faršu
-
„Saulytė“
-
Avižiniai blynai
-
Blyneliai su šokolado traškučiais
-
Blyneliai su baklažanais
-
Kaliaropių blyneliai
-
Žemaičių blynai
-
Šokoladiniai blynai
-
Amerikietiški blynukai
-
Moliūgų sklindžiai
-
Brokolių blyneliai
-
Blynai su paprika, pomidorais ir kumpiu
-
Pusrytiniai blyneliai
-
Lietiniai blyneliai su kopūstėliais
-
Purūs bananų ir kokosų blynai
Kraujiniai blynai

- Paruošimo laikas:
-
Kiauliena, kraujas,
2 stiklinės -
Ruginiai miltai,
1 stiklinė -
Kvietiniai miltai,
1 stiklinė -
Vanduo,
2 stiklinės - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Padažui dar reikės: 100 g lašiniukų, 1 svogūnas, 1-2 šaukštai miltų, 2 šaukštai grietinės, vandens, druskos.
Kraujas išplakamas, jei sukrešėjęs — ištrinamas pro tankų sietelį ir supilamas į persijotus miltus. Gerai išsukama, supilamas vanduo, pasūdoma, išmaišoma ir kepami blynai.
Padažui lašiniukai smulkiai supjaustomi, pakepinami su svogūnais, suberiami miltai, pakepinama, įpilama virinto vandens, išmaišoma, pasūdoma, sudedama grietinė, pakaitinama.
Komentarai (13)
-
laura
2011-03-18 19:05
CIA TAI VAPSCIE :-( :- :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( ( :-(
-
inga
2011-02-21 17:37
fuuuuu %-) %-) %-) %-) %-)
-
Linksmute
2010-02-03 18:22
:bloga: :bloga: :bloga: Na jau cia tikrai tik kokiems Drakuloms blynu receptukas. :fuu: :-o :-@
-
vampyras cuku cuku
2010-02-03 15:25
:parselis: :taip: :-? 8-| man laabai skanu. bueno apetito . buelisymo. fascinating! gutentek! :-D :-D :-D :-D :super: :super: %-) %-) :bloga: :super: :-D :-p ;-) :-p :-p :bloga: :-p :-p :super: %-) :super: :super: :super: :bloga: :bloga: %-) :valgau:
-
(anonimas)
2009-12-14 19:32
%-) :super: :bloga: :-D :-p ;-)
-
Alina
2009-11-17 14:07
Oj ne,cia ne man, paskaiciau ir apetitas dingo.. %-( :-|
-
dita
2009-11-16 16:18
Nebūtina skaitant įsivaizduoti bjaurybes. Kažkada teko valgyti tokių blynų - labai patiko. Deja, norint juos pasigaminti, sunkoka gauti šviežio kiaulės kraujo (kaip ir vėdarams).
-
zemaitis
2009-10-24 12:04
;-) Nuostubu, taip skaniai dar nevalgiau. rekomenduoju visiems, geriausia su jauno nekalto parselio krauju.
-
Renke
2009-08-31 16:51
fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu %-)
-
Renke
2009-08-31 16:50
fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu %-)