500 gramų | kiauliena |
0.5 vieneto | citrinų sultys |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
2 vienetai | svogūnai |
0.5 stiklinės | granatų sultys |
šiek tiek | aliejaus |
150 gramų | kiauliena (šoninė, juostelės) |
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Avienos muštiniai
- Lašiša su daržovėmis
- Vištienos šašlykai jogurtiniame marinate
- Vištiena su paprika po garų
- Pica su saliami ir žirneliais
- Vištų sparneliai su majonezu ir garstyčiomis
- Orkaitėje keptos bulvės
- Vištos ketvirčiai, troškinti aluje
- Bulvių košė su "lepeškom"
- Įdaryta paprika
- Kvietinių miltų blynai
- Skaniosios bulvės su sūrio užpilu
- Keptas karpis pomidorų padaže
- Vištienos apkepėlė
- Keptas upėtakis
- Kotletukai
- Bulvių plokštainis
- Kepsnys su morkomis, kumpiu ir sūriu
- Kiaušiniai garuose
- Šašlykas kitaip
Kiaulienos pynės granatų - citrinų sultyse
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Kiauliena,
500 gramų -
Citrinų sultys,
0.5 vieneto - Druska
- Juodieji pipirai
-
Svogūnai,
2 vienetai -
Granatų sultys,
0.5 stiklinės - Aliejus
-
Kiauliena, šoninė, juostelės,
150 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Kiaulieną nuplauti nusausinti ir supjaustyti pailgomis juostelėmis. Imti 2 juosteles kiaulienos, 1 juostelę šoninės, galus sutvirtinti ir supinti pynutes.
Pynes sudėti į dubenį, supilti citrinos ir granatų sultis, gausiai pabarstyti druska ir pipirais, suberti smulkintus svogūnus ir palikti marinuotis per nakt.
Įkaitinti keptuvę su aliejumi ir sudėti kepti pynutes (nuvarvinti). Kepti iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus (iškepus, išimti smeigtukus, kuriais buvo sutvirtintos pynės).
Skanaus.