Kiaulienos pynės granatų - citrinų sultyse
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
| 500 gramų | kiauliena |
| 0.5 vieneto | citrinų sultys |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
| 2 vienetai | svogūnai |
| 0.5 stiklinės | granatų sultys |
| šiek tiek | aliejaus |
| 150 gramų | kiauliena (šoninė, juostelės) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Kiaulieną nuplauti nusausinti ir supjaustyti pailgomis juostelėmis. Imti 2 juosteles kiaulienos, 1 juostelę šoninės, galus sutvirtinti ir supinti pynutes.
2.
Pynes sudėti į dubenį, supilti citrinos ir granatų sultis, gausiai pabarstyti druska ir pipirais, suberti smulkintus svogūnus ir palikti marinuotis per nakt.
3.
Įkaitinti keptuvę su aliejumi ir sudėti kepti pynutes (nuvarvinti). Kepti iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus (iškepus, išimti smeigtukus, kuriais buvo sutvirtintos pynės).
Skanaus.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Rizotas su baravykais
-
Bulvių kotletai
-
Olandiškai kepti svogūnai
-
Pyragas su bulvėmis
-
Marinuoti vištos sparneliai
-
Mėsos kepsnys su grybais
-
Sveikuolių maltinis
-
Laukinis sūris
-
Kepta žuvis
-
Vištiena su ryžiais
-
Vištiena medaus garstyčių marinate
-
Sojų plovas
-
Mėsa su apelsinais
-
Keptos krevetės mangų padaže
-
Bulviniai krabų blyneliai
-
Keptos bulvės su grybais
-
Bulvių gėlytė su grybų įdaru
-
Vištiena su kopūstais
-
Keptos plekšnės
-
Kotletai su įdaru
Kiaulienos pynės granatų - citrinų sultyse
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Kiauliena,
500 gramų -
Citrinų sultys,
0.5 vieneto - Druska
- Juodieji pipirai
-
Svogūnai,
2 vienetai -
Granatų sultys,
0.5 stiklinės - Aliejus
-
Kiauliena, šoninė, juostelės,
150 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaulieną nuplauti nusausinti ir supjaustyti pailgomis juostelėmis. Imti 2 juosteles kiaulienos, 1 juostelę šoninės, galus sutvirtinti ir supinti pynutes.
Pynes sudėti į dubenį, supilti citrinos ir granatų sultis, gausiai pabarstyti druska ir pipirais, suberti smulkintus svogūnus ir palikti marinuotis per nakt.
Įkaitinti keptuvę su aliejumi ir sudėti kepti pynutes (nuvarvinti). Kepti iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus (iškepus, išimti smeigtukus, kuriais buvo sutvirtintos pynės).
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
