Kiaulienos pynės granatų - citrinų sultyse
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
| 500 gramų | kiauliena |
| 0.5 vieneto | citrinų sultys |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
| 2 vienetai | svogūnai |
| 0.5 stiklinės | granatų sultys |
| šiek tiek | aliejaus |
| 150 gramų | kiauliena (šoninė, juostelės) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Kiaulieną nuplauti nusausinti ir supjaustyti pailgomis juostelėmis. Imti 2 juosteles kiaulienos, 1 juostelę šoninės, galus sutvirtinti ir supinti pynutes.
2.
Pynes sudėti į dubenį, supilti citrinos ir granatų sultis, gausiai pabarstyti druska ir pipirais, suberti smulkintus svogūnus ir palikti marinuotis per nakt.
3.
Įkaitinti keptuvę su aliejumi ir sudėti kepti pynutes (nuvarvinti). Kepti iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus (iškepus, išimti smeigtukus, kuriais buvo sutvirtintos pynės).
Skanaus.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Grill dešrelės
-
Kotletai su morkų, pievagrybių ir sūrio įdaru
-
Spagečių pica
-
Bulvių casserole
-
Bulvės su grietine ir sūriu
-
Kopūstų pyragas su žirniais
-
Batonas su sūriu ir česnaku
-
Mėsos ir daržovių drebučiai
-
Dzūkiški kukulaičiai
-
Vištos sparneliai sojos ir medaus marinate
-
Varškės apkepas su razinomis
-
Avižiniai blynai
-
Kumpis su šparaginėmis pupelėmis
-
Kepta lašiša su brokolių padažu
-
Cukinijų blyneliai
-
Įdaryta antis
-
Moliūgų arba cukinijų kotletai
-
Šašlykas majoneze
-
Ryžių košė su vaisiais
-
Kepta žąsies kulšelė
Kiaulienos pynės granatų - citrinų sultyse
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Kiauliena,
500 gramų -
Citrinų sultys,
0.5 vieneto - Druska
- Juodieji pipirai
-
Svogūnai,
2 vienetai -
Granatų sultys,
0.5 stiklinės - Aliejus
-
Kiauliena, šoninė, juostelės,
150 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaulieną nuplauti nusausinti ir supjaustyti pailgomis juostelėmis. Imti 2 juosteles kiaulienos, 1 juostelę šoninės, galus sutvirtinti ir supinti pynutes.
Pynes sudėti į dubenį, supilti citrinos ir granatų sultis, gausiai pabarstyti druska ir pipirais, suberti smulkintus svogūnus ir palikti marinuotis per nakt.
Įkaitinti keptuvę su aliejumi ir sudėti kepti pynutes (nuvarvinti). Kepti iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus (iškepus, išimti smeigtukus, kuriais buvo sutvirtintos pynės).
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
