Aštrūs sūdyti agurkai
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
| 250 gramų | druska |
| 5 kilogramai | agurkų |
| 1 vienetas | aitriosios paprikos |
| 3 vienetai | česnakas (skiltelės) |
| 30 gramų | krienai (šaknis) |
| 10 vienetų | pelerūnas (kietis) (lapeliais) |
| 4 litrai | vanduo |
| 1 valgomasis šaukštas | mairūnas |
| 50 gramų | krapai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Atrinkite nedidelius agurkus, juos nuplaukite ir nuvalykite, sudėkite į emaliuotą ar platmasinį indą sluoksniuodami su išvardintais prieskoniais. Čili pipirą supjaustykite smulkiau ir užberkite ant agurkų. Užpilkite sūriu vandeniu, paslėkite, kad apsemtų ir po 2 ir daugiau savaičių pradėkite vartoti.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Marinuotos vyšnios
-
Aštrūs rauginti agurkai
-
Aštrūs ridikėliai žiemai (nevirti ir netroškinti)
-
Baklažanų salotos
-
Konservuotas kiaulienos troškinys
-
Agurkų mišrainė su perlinėm kruopom
-
Konservuota agurkų mišrainė
-
Konservuotos rūgštynės
-
Marinuoti kiaušiniai
-
Konservuoti žirneliai
-
Konservuoti grybai
-
Žiemai marinuoti grybai
-
Sūdytos žaliuokės
-
Svarainiai cukruje
-
Aguročių ikra "Uošvės liežuvis"
-
Marinuoti grybai žiemai
-
Rauginti agurkai su vynuogių lapais
-
Marinuoti agurkai
-
Marinuoti pomidorai
-
Pomidorai su želatina
Aštrūs sūdyti agurkai
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Druska,
250 gramų -
Agurkai,
5 kilogramai -
Aitrioji paprika,
1 vienetas -
Česnakas, skiltelės,
3 vienetai -
Krienai, šaknis,
30 gramų -
Pelerūnas (kietis), lapeliais,
10 vienetų -
Vanduo,
4 litrai -
Mairūnas,
1 valgomasis šaukštas -
Krapai,
50 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Atrinkite nedidelius agurkus, juos nuplaukite ir nuvalykite, sudėkite į emaliuotą ar platmasinį indą sluoksniuodami su išvardintais prieskoniais. Čili pipirą supjaustykite smulkiau ir užberkite ant agurkų. Užpilkite sūriu vandeniu, paslėkite, kad apsemtų ir po 2 ir daugiau savaičių pradėkite vartoti.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
