Kiaulės galvos sūris
INGREDIENTAI:
| 1 vienetas | kiaulės galva (nedidelė) |
| 2 vienetai | svogūnai |
| 8 vienetai | juodieji pipirai |
| 3 vienetai | gvazdikėliai |
| šiek tiek | mairūnas |
| šiek tiek | druska |
| 2 vienetai | lauro lapų (lapeliai) |
| šiek tiek | taukai (kiaulių) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kiaulės galva sukapojama į 4—8 gabalus, sudedama į šaltą vandenį ir verdama, kol suminkštėja. Iš atvėsintos tame pačiame sultinyje galvos išimami kaulai, o mėsa supjaustomai nedideliais gabalėliais. Vėl sudedama į sultinį kartu su supjaustytais, pakepintais svogūnais, pipirais, lauro lapeliais, gvazdikėliais, mairūnu. Viskas gerai išmaišoma ir supilama į kiaulės pūslę ar drobinį maišelį, užrišama ir paslegiama. Laikoma šaltai, kol sustingsta. Tada maišelis nuimamas, mėsa supjaustoma ir tiekiama.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Žirnių ankščių užkandis
-
Vištienos užkandis "Kalėdų žaisliukai"
-
Orkaitėje kepti kiaušiniai
-
Kalmarų žiedai alaus tešloje
-
Kepti kukurūzai
-
Virtinukai iš SPELTOS miltų su varškės ir špinatų įdaru
-
Lietuviški "sushiai"
-
Maki suši
-
Marinuoti rausvieji svogūnai
-
Tobulas mėsainis
-
Šokoladinės braškės
-
Silkės užkandėlė
-
Vytintos dešros
-
Duona su sūriu
-
Kepti svogūno žiedai
-
Keptas kiaušinis sūrių patale
-
Sūrio kroketai
-
Skrebučiai su užtepėle
-
Vaisių užkandėlė "Havajai"
-
Gardžios duonos lazdelės
Kiaulės galvos sūris
Komentarai:
10
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
-
Kiaulės galva, nedidelė,
1 vienetas -
Svogūnai,
2 vienetai -
Juodieji pipirai,
8 vienetai -
Gvazdikėliai,
3 vienetai - Mairūnas
- Druska
-
Lauro lapai, lapeliai,
2 vienetai - Taukai (kiaulių)
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaulės galva sukapojama į 4—8 gabalus, sudedama į šaltą vandenį ir verdama, kol suminkštėja. Iš atvėsintos tame pačiame sultinyje galvos išimami kaulai, o mėsa supjaustomai nedideliais gabalėliais. Vėl sudedama į sultinį kartu su supjaustytais, pakepintais svogūnais, pipirais, lauro lapeliais, gvazdikėliais, mairūnu. Viskas gerai išmaišoma ir supilama į kiaulės pūslę ar drobinį maišelį, užrišama ir paslegiama. Laikoma šaltai, kol sustingsta. Tada maišelis nuimamas, mėsa supjaustoma ir tiekiama.
Reklama:
Komentarai (10)
-
resta
2010-12-28 10:11
%-) kieles pusle
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
