Kiaulės galvos sūris
INGREDIENTAI:
| 1 vienetas | kiaulės galva (nedidelė) |
| 2 vienetai | svogūnai |
| 8 vienetai | juodieji pipirai |
| 3 vienetai | gvazdikėliai |
| šiek tiek | mairūnas |
| šiek tiek | druska |
| 2 vienetai | lauro lapų (lapeliai) |
| šiek tiek | taukai (kiaulių) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kiaulės galva sukapojama į 4—8 gabalus, sudedama į šaltą vandenį ir verdama, kol suminkštėja. Iš atvėsintos tame pačiame sultinyje galvos išimami kaulai, o mėsa supjaustomai nedideliais gabalėliais. Vėl sudedama į sultinį kartu su supjaustytais, pakepintais svogūnais, pipirais, lauro lapeliais, gvazdikėliais, mairūnu. Viskas gerai išmaišoma ir supilama į kiaulės pūslę ar drobinį maišelį, užrišama ir paslegiama. Laikoma šaltai, kol sustingsta. Tada maišelis nuimamas, mėsa supjaustoma ir tiekiama.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Įdaryti kiaušiniai
-
Marinuota skumbrė
-
Grietinėlės sūrio užtepėlė su ZIGMO lašišos file
-
Lašišos rafaelo
-
Užkandėlė „Fantazija“
-
Farširuoti kiaušiniai
-
Apkeptas sūris
-
Benedikto kiaušiniai su ZIGMO lašiša
-
Silkės užtepėlė
-
Orkaitėje kepti kiaušiniai
-
Šaltiena
-
Traški pitos užkandėlė su sūrio padažu
-
Žavesio skaniausi sumuštinukai
-
Lašiša įdaryti kiaušiniai
-
Pupelių ir duonos mišrainė
-
Sūrio užkandis prie vyno
-
Vaisių desertas su brendžiu
-
Sveiki brokolių rutuliukai
-
Krevetės
-
Sūri širdelė
Kiaulės galvos sūris
Komentarai:
10
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
-
Kiaulės galva, nedidelė,
1 vienetas -
Svogūnai,
2 vienetai -
Juodieji pipirai,
8 vienetai -
Gvazdikėliai,
3 vienetai - Mairūnas
- Druska
-
Lauro lapai, lapeliai,
2 vienetai - Taukai (kiaulių)
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaulės galva sukapojama į 4—8 gabalus, sudedama į šaltą vandenį ir verdama, kol suminkštėja. Iš atvėsintos tame pačiame sultinyje galvos išimami kaulai, o mėsa supjaustomai nedideliais gabalėliais. Vėl sudedama į sultinį kartu su supjaustytais, pakepintais svogūnais, pipirais, lauro lapeliais, gvazdikėliais, mairūnu. Viskas gerai išmaišoma ir supilama į kiaulės pūslę ar drobinį maišelį, užrišama ir paslegiama. Laikoma šaltai, kol sustingsta. Tada maišelis nuimamas, mėsa supjaustoma ir tiekiama.
Reklama:
Komentarai (10)
-
resta
2010-12-28 10:11
%-) kieles pusle
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
