
Kiaulės galvos sūris
INGREDIENTAI:
1 vienetas | kiaulės galva (nedidelė) |
2 vienetai | svogūnai |
8 vienetai | juodieji pipirai |
3 vienetai | gvazdikėliai |
šiek tiek | mairūnas |
šiek tiek | druska |
2 vienetai | lauro lapų (lapeliai) |
šiek tiek | taukai (kiaulių) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kiaulės galva sukapojama į 4—8 gabalus, sudedama į šaltą vandenį ir verdama, kol suminkštėja. Iš atvėsintos tame pačiame sultinyje galvos išimami kaulai, o mėsa supjaustomai nedideliais gabalėliais. Vėl sudedama į sultinį kartu su supjaustytais, pakepintais svogūnais, pipirais, lauro lapeliais, gvazdikėliais, mairūnu. Viskas gerai išmaišoma ir supilama į kiaulės pūslę ar drobinį maišelį, užrišama ir paslegiama. Laikoma šaltai, kol sustingsta. Tada maišelis nuimamas, mėsa supjaustoma ir tiekiama.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Mini picos su majonezu
-
Sūri širdelė
-
Viliaus sūrio sumuštinukai
-
Pyragėliai su vištienos įdaru
-
Pica, kepta keptuvėje
-
Helovyno užkandžiai
-
Blyneliai su dešra ir sūriu
-
Pomidorų mėsainis
-
Žemaičių blynai su grybais
-
Sūdytos silkės aliejuje
-
Silkės užkandėlė
-
Grilintas camembertas
-
Roterdamo riekelės
-
Skanėstas "Vitaminai"
-
Karšti užkandžiai "Baguette"
-
Keptos krevetės
-
Žuvies vyniotinis drebučiuose
-
Įdaryti pievagrybiai
-
Daržovių užkandėlė
-
Tobulas mėsainis
Kiaulės galvos sūris
Komentarai:
10
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Kiaulės galva, nedidelė,
1 vienetas -
Svogūnai,
2 vienetai -
Juodieji pipirai,
8 vienetai -
Gvazdikėliai,
3 vienetai - Mairūnas
- Druska
-
Lauro lapai, lapeliai,
2 vienetai - Taukai (kiaulių)
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaulės galva sukapojama į 4—8 gabalus, sudedama į šaltą vandenį ir verdama, kol suminkštėja. Iš atvėsintos tame pačiame sultinyje galvos išimami kaulai, o mėsa supjaustomai nedideliais gabalėliais. Vėl sudedama į sultinį kartu su supjaustytais, pakepintais svogūnais, pipirais, lauro lapeliais, gvazdikėliais, mairūnu. Viskas gerai išmaišoma ir supilama į kiaulės pūslę ar drobinį maišelį, užrišama ir paslegiama. Laikoma šaltai, kol sustingsta. Tada maišelis nuimamas, mėsa supjaustoma ir tiekiama.
Reklama:
Komentarai (10)
-
resta
2010-12-28 10:11
%-) kieles pusle
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...